Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hihető az, hogy a férfi (aki férj is ), csak azért lép
félre mert vonza az új?
2010. febr. 9. 12:09
Teljesen hihető, más kérdés, hogy megbocsátható-e. Szerintem nem.
2010. febr. 9. 12:10
egy régi kapcsis felcsi elég hamar uncsi...
2010. febr. 9. 12:11
4/28 A kérdező kommentje:
A kérdés miért lépnek félre egy hosszú kapcsiban a férfiak?Miért unják meg a feleségüket?Mitől jobb az új?És utána meg a feleségüket választják,olyanokra értem,azok miért lépnek félre?
Mi a tököm az a kapcsi???? És a felcsi???
az uncsit értem. ez a kérdés is az.
2010. febr. 9. 12:20
teljesen hihető, és rendjén is van a dolog nőknél is, hiszen mindenki vágyik az új élményekre egy idő után.
az más kérdés, hogy megtesszük-e.
én azt sem ítélem el, aki enged a vágyainak, ha kulturált formában teszi, és csak néha-néha, úgy hogy nem okoz fájdalmat a párjának.
amiről nem tudunk, az nem fáj.
2010. febr. 9. 12:20
Marhaság!
Ha választottam valakit azt egy éltere tettem. Nem lépek dfélre, mert éppen nem olyan a frizurája, vagy őt most a fensui érdekli engkem meg a motrok és nem tudunk ugyan aaról besélzni. Vagy baja van és nem olyan jó vele az ágyban.
2010. febr. 9. 12:27
Igen, a férfiaknál ez teljesen gyakori dolog, velem is megesett.:) És ettől ugyanúgy szeretem a feleségem, sőt jobban.
2010. febr. 9. 12:31
kapcsi=kapcsolat, felcsi= feleség /megmondtam és még 5 ft-ot se kapok...:))/
Kulturáltan nem lehet félrelépni, nekem az a véleményem. Ha az asszony házisárkány lett és a szex is csak ámmal megy , akkor el lehet válni. De minden egyéb esetben csak kifogás a félrelépés. Mellesleg az "új" is csak addig jó, míg megvan a varázsa, utána meg ....?!
2010. febr. 9. 12:32
hatalmas kamu erre fogni. Sokkal nehezebb ugyanabban az emberben megtalálni újra és újra az újat. Mással csak könnyebb, és azzal, hogy egy férj felszed valakit házzaságon kivül, csak megpróbálja bebizonyítani magának, hogy mennyi előnyös tulajdonsága van. mert egy új nővel elég a kezdeti köröket lefutni, amiket egykor a feleségével is megtett, és máris odava érte. Legyen a házasságban minden nap lehengerlő, ne hitegesse magát egy férj se, hogy attól menő, mert valaki (még) csak a jó oldalát látja. Az újdonság varázsa pedig máshol is fellelhető, saját magunkban, házastársunkkal is kipróbálhatunk olyan ujdonságokat, amit addig egyikünk sem. Természetesen nem mindig a szexualitás témakörében. Ha egy élmény új dolgokat hoz ki belőlünk, amit együtt éltünk át, a "hagyományos" szeretkezés is ugyanolyan szép és jó lehet. Kiüresedett béna ma a legtöbb ember sajnos, ezért hibáznak annyit, nincs önálló értékítéletük.
2010. febr. 9. 12:39
Kapcsolódó kérdések: