Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem élik túl a házasságok az építkezést?
huh. nekünk egy nagyobb volumenű lakásfelújítás is okozott kellemetlen órákat és napokat. sokat veszekedtünk akkoriban, nem mindenben értettünk egyet (és itt most ne a csempe mintájára vagy a fal színére gondoljatok).
mentségünkre legyen mondva, akkor még nem volt 1 éves sem a kapcsolatunk, az összecsiszolódás fázisában voltunk, ráadásul szemtelenül fiatalok is. na, azért most sem vagyunk olyan vének. :)
egy építkezés meg pláne kiveszi az emberből az energiát és beleállítja az idegbajt. ilyenkor nem egymással van bajuk a pároknak, hanem a kimerültséggel, és persze rögtön ugranak egymásnak a legkisebb gond miatt. sokfelé kell figyelni, a pénzt is össze kell szedni rá, esetleg lemondani addig megszokott dolgokról.
ha ma állnánk neki, sztem sokkal megfontoltabban csinálnánk, nyugodtabb hangnemben beszélnénk meg a felmerülő problémákat. elég szilárd a kapcsolatunk ahhoz, h konszenzusra jussunk a komoly kérdésekben is.
Mi is felújítottunk. Szakítás közelébe nem jutottunk, de néhány agyvérzést kihordtunk lábon. A végén már undorodtam az egésztől, pedig én nem is csináltam a fizikai részét. Mármint nem vertem szét falakat, meg semmi ilyesmi. De kiválasztani, minden, tetszik, hopp nincs rá pénz. Erre van pénz, de milyen ronda. De döntsed el. A fa.om kivan mondd már melyik tetszik jobban. Egyik sem mindegyik ronda, menjünk el a negyvennyolcadik helyre, nézzük meg ott is.
A végén már úgy voltam vele, hogy leszaraom, akkor nem lesz padló...se. Közben persze amiből kiköltöztünk, azt újra tapétázni, tisztára nyalni, kiadni. kifesteni. Na neeeeeem. Én 20 évig nem akarok semmit felújítani, mert ha nem is válás, de érvágás lesz a vége...
Szüleim kapcsolata is túlélte,pedig picivel több,mint 1 évig tartott. :)
Szerintem ilyen esetben ez már csak kifogás,hogy az építkezés az oka.Igazából csak keresnek egy "kiskaput" amin menekülhetnek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!