Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nem akarok bent lenni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok bent lenni a szulesnel, rossz ferj vagyok?

Figyelt kérdés

A felesegem a 4 honapos terhes, gyereket mind ketten akartunk.

Mostanaban eleg sokat veszekszunk azon, hogy nem szeretnek bemenni vele a szuloszobaba. Eddig ez szoba sem kerult, de mostanaban szinte ez napi tema.

Rosszul vagyok a vertol es egyebb dolgoktol amik ilyenkor vannak.

2014. szept. 24. 14:37
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/177 anonim ***** válasza:
74%
Hát, Kérdező, abból, amit leírtál még szomorúbb, hogy ennyire nem vagy képes, hogy legalább a vajúdásnál bent légy (ott semmi gusztustalan nincs, de az kegyetlen egyedül), mikor a feleséged megtett érted mindent. Mondhatta volna, hogy ő nem bírja a székletet (hogy finom legyek), old meg, de nem tette. Nem elgondolkodtató?
2014. szept. 25. 09:16
 72/177 anonim ***** válasza:
orvoshoz csak jár nem? akkor te is mész tolmácsolni mindig?
2014. szept. 25. 09:17
 73/177 A kérdező kommentje:

Az anyukaja es az egesz csaladja majd' 900km re el.

Ma mar eleg sok mindent tud magyarul, szerintem ez nem lehet majd problema.

2014. szept. 25. 09:17
 74/177 anonim ***** válasza:
35%

[link]

ezen nagyon jot nevettem...igen, pont igy zajlik az egész :-DDD

2014. szept. 25. 09:21
 75/177 A kérdező kommentje:

Termeszetesen jar orvoshoz, es ritkan fordul elo, hogy nem ert valamit es olyankor felhiv es en beszelek a doktornovel.

Igen, tudom hogy o is mondhatta volna akkor, de az mas volt.

En rosszul ereznem ott magam, kenyelmetlen meg csak belegondolni is mi lesz ott.

2014. szept. 25. 09:24
 76/177 anonim ***** válasza:
74%

Nekem rosszul esne ha a párom nem jönne be velem. Én félek nagyon a szüléstől hogy valami baj lesz és szeretném ha velem lenne hogy legalább ő egy kis biztonságot nyújtson. Sajnos enyhén vérzékeny vagyok, kiskoromban egy mandulaműtéttől majdnem elvéreztem amit be se tudtak fejezni, szóval aggódom rendesen. Oké tudom ha baj van akkor úgyis csak az orvosok tudnak segíteni az emberen, de lelkileg bekem sokat jelentene ha bent lenne. Tőlem megkérdezte a párom hogy akarom e hogy bent legyen és nekem elég rosszul esett hogy ez kérdés, azt hittem neki is természetes hogy bejön. Mindenesetre azt mondta ha szeretném akkor bejön.

Lelked rajta kérdező hogy hogyan döntessz, de ne csodalkozz azon ha a feleségednek rosszul esik. Hol marad a támogatás, a együtt jóbanrosszban? Egyedül fogja magát érezni odabent és magárahagyottnak :( Mi olyan nehét benne hogy beméssz és fogod a kezét?

2014. szept. 25. 09:24
 77/177 anonim ***** válasza:
31%
Ja, az ösanyàk, a kinyult melegitöben, meg lelapult zsiros hajjal...akik azt hiszik, hogy azért, mert pottyantanak egy gyereket, ettöl ök a sztàrok, és mindenkinek ott kell asszisztàlni hozzàjuk...mert ök szültek, és ezért màr Nobel-dijat kéne, hogy kapjanak
2014. szept. 25. 09:41
 78/177 anonim ***** válasza:
20%
Aztàn meg teszik fel az olyan kérdéseket a GYK-n, hogy "jajj, a férjem megcsalt, mit csinäljak??"
2014. szept. 25. 09:44
 79/177 anonim ***** válasza:
64%

77, az ősanya kemény és bátor és sose hagyná hogy apuka bent legyen, ez csak egy új hülye divat.

A 21. században élünk, új modern kor, sokminden változott de úgy látom sokak felfogása nem. Oké hogy régen a nők alárendelt szerepet játszottak és persze a férjeknek eszükbe se jutott volna támogatni a feleségüket bármiben is, főleg nem a szülésben, de bakker azt hittem azóta sokat változott a világ. Úgy látszik nem. Sajnálom az olyan nőt akinek a férje annyira nem képes hogy mellette legyen ha a nő azt szeretné. Ha beájul akkor természetesen kitessékelik de legalább megpróbálta.

2014. szept. 25. 09:50
 80/177 anonim ***** válasza:
0%
A nyakamhoz a rozsdás bökőt,hogy majd másképp fogod gondolni a NAGY pillanatban ,Kérdező ! ... Megteszed,hogy majd 5 hónap múlva megírod ,elmeséled itt mi történt ? :-)
2014. szept. 25. 09:56
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!