Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nem akarok bent lenni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok bent lenni a szulesnel, rossz ferj vagyok?

Figyelt kérdés

A felesegem a 4 honapos terhes, gyereket mind ketten akartunk.

Mostanaban eleg sokat veszekszunk azon, hogy nem szeretnek bemenni vele a szuloszobaba. Eddig ez szoba sem kerult, de mostanaban szinte ez napi tema.

Rosszul vagyok a vertol es egyebb dolgoktol amik ilyenkor vannak.

2014. szept. 24. 14:37
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/177 anonim ***** válasza:
27%

Akkor csaavrjunk egyet a kérdésen:

ha adott esetben a feleség nem akarja, hogy bent legyen a férje, de a férj igenis be akar menni, akkor kinek az oldalán álltok?

akkor is a nő szava a szent? vagy akkor a nőre fújtok, hogy milyen gonosz, hogy apuka bent akar lenni és ő meg ezt nem szeretné? vagy apuka ilyenkor a gonosz és önző, hogy ő be akarna menni a felesége kívánsága ellenére?

2014. szept. 25. 14:16
 112/177 anonim ***** válasza:
26%
A nôk azért mennek szülni,mert a természet így alkotta meg őket,h szüljenek.ők erre vannak teremtve.a férfi meg arra,hogy gyereket csináljon nekik,aztán tartsa el a családot.ez a világ rendje.
2014. szept. 25. 14:17
 113/177 anonim ***** válasza:
30%

gyereket csináljon nekik??? szép gondolat!

végülis egy ilyen esemény alkalmával csak a nőnek születik gyereke, amit a férfi csinált neki!

2014. szept. 25. 14:20
 114/177 anonim ***** válasza:
41%

Akkor hajrá, tartsa el. Ugye kedves nagyszájú soviniszta előttem szóló, te is jó nagy szarban lennél, ha asszonyka befejezné a melót és csak a te fizudból kéne kijönni? :D

Bírom az ilyet... Mert az női munka,meg női dolog. Persze, amíg volt kert,addig volt is ennek értelme, mert az ember ment ki, aza sszony meg bent tevékenykedett. De most, hogy a többség lakásban él, annyi lett a férfi "dolga", hogy felteszi a lábát és nézi a tévét. Azért ilyen nyámnyila sz.r a többségetek, el vagyotk korcsosulva.

Persze, a nő szüljön, a férfi meg eltart. Egy-két díszpinty alfahímnek elkerekedne a szeme, az asszonyka keresete nélkül azt hiszem! Miccccsoda magas labda úristen :D

2014. szept. 25. 14:22
 115/177 anonim ***** válasza:
37%
Ha magátol be akar menni,az miért lenne probléma?én megengednèm,bár akkor se rajonganék az ötletért.amúgy az poén,hogy és alapvetően nem az apád szülést helytelenítem,hanem azt,ha rá akarják erőszakolni.amúgy most nézegettem egy kicsit,és mindenütt azt írják,h nem szabad kényszeríteni,ha ő nem akar.
2014. szept. 25. 14:23
 116/177 anonim ***** válasza:
30%

ááá nem menj le az ő szintjére! elég megmosolyogtató a gondolatvilága! :)

én már jó ideje röhögök a válaszain!

2014. szept. 25. 14:24
 117/177 anonim ***** válasza:
60%
A férfi tartsa el a családot? Te melyik meséből léptél ki?
2014. szept. 25. 14:25
 118/177 anonim ***** válasza:
25%

Valamelyik nagy köpködő válaszoló leírta az igazat:

A nők sem akarnak ott lenni a szülésnél, de ott KELL legyenek, ők se akarják, hogy turkáljanak bennük, de meg KELL engedjék.

Nekünk ezt meg KELL tennünk, ha gyereket akarunk, mert biológiailag így vagyunk összerakva.

A férfinek viszont csak 1 momentumban van szerepe, neki NEM KELL benn lennie a szülőszobán, benne NEM KELL, hogy turkáljanak.

Kérdem én. Ha ti elvárjátok, hogy a férjetek annyira szeressen titeket, hogy ott legyen veletek, akkor ti miért nem vagytok képesek megkímélni őt attól, amit ti is csak azért tesztek, mert KELL, máskülönben eszetekbe nem jutna???

Ha én valait nem szívesen csinálok, azt nem kényszerítem rá másra se. És ne mondja nekem senki, hogy a szülést szívesen csinálja. Nem azt csinálja szívesen, hanem a végeredményt várja. Azt meg ugyanúgy várhatja apuka is, az ajtó másik oldalán.

2014. szept. 25. 14:35
 119/177 anonim ***** válasza:
63%

Ezt rosszul látod utolsó.

Nem azért "kényszerítik" rá a nők egy férfire sem a szülést, hogy nekik rossz legyen. Hogyha nekem is, akkor neked is. Hanem pusztán szükségük van a párjukra, társukra egy ilyen nehéz órán. Ez egy olyan dolog, hogy nyilván eszembe sem jutna poénból szülésekre járni, de hogyha a fárfinek kéne szülnie, és neki az lenne az elvárása, hogy legyek vele és lelkiekben segítsem, akkor én megtenném, mivel szeretem őt annyira, hogy vele, az ő kedvéért (tehát itt látszik, hogy nem egyedül, hanem ővele együtt) bemennék.

Mondok egy példát. Én pl. szívből utálok főzni. De nagyon. Viszont, minden egyes nap főzök valami vacsit az én kis kedvesemnek, mert szeretem őt. Magamtól, soha az életben nem főznék, de a kedvéért megteszem. Érted már?

2014. szept. 25. 14:58
 120/177 anonim ***** válasza:
70%

Az én férjem elbőgte magát mikor megszületett a gyerekünk!

És nem,nem azért mert jaj mit látott, hanem mert annyira vágyott gyermeke világra jött és minden rendben volt!

És hozzá kell tennem, hogy ő is tisztában volt vele,hogy nem a gólya hozza a gyereket, hanem egy gusztustalan "csodának" titulált szülés után fog majd világra jönni és szépnek egyáltalán nem lesz mondható az első percben!

De mégis képes volt felülemelkedni ezen, hisz az a kis csúszós-rusnya-véres-nyálkás üvöltő gyerek az övé is!

Talán azért,mert ő tényleg akart gyereket!

2014. szept. 25. 15:13
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!