Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok bent lenni a szulesnel, rossz ferj vagyok?
A felesegem a 4 honapos terhes, gyereket mind ketten akartunk.
Mostanaban eleg sokat veszekszunk azon, hogy nem szeretnek bemenni vele a szuloszobaba. Eddig ez szoba sem kerult, de mostanaban szinte ez napi tema.
Rosszul vagyok a vertol es egyebb dolgoktol amik ilyenkor vannak.
Kulfoldon meg az utolso muszlim prud pasi is ott van segit bemegy
Csak a kelet eu pasik ilyen gyavak es a nok ennyire alszemermesek.
nem akarom a ferjem igy lasson?
Ki a fene az mas aki igy lathat mint a sajat ferjem???
ja, és még valami, akkor nálatok, ha teszem azt, azt mondja a férjed a szülés előtt, hogy nem szeretne jelen lenni, mert rá ez rossz hatással van és rosszul lenne tőle, akkor te kapásból arra következtetsz ebből, hogy hazudik és csak a "kötelesség" alól szeretne kibújni?akkor nagyon nagy lehet benned a bizalom az iránt, amit a férjed mond neked.Inkább kényszeríted, hogy legyen rosszul, esetlen essen össze a szülőszobában, de bizonyítsa be, hogy szeret téged?Ez meg rendkívül nagy önzőségre vall.Nálunk ez úgy működik, hogyha az egyik mond valamit, akkor a másik elhiszi, tehát én elhinném, hogy a férjem nem bulizni akar, mialatt én szülök, csak odakint várni, mert tényleg rosszul lenne a vértől.És nézhetjük a dolgot a férfiak szemszögéből is, ő is mondhatja, hogyha a felesége nem hiszi el, amit mond, akkor nincs bizalom, tehát semmi értelme a kapcsolatnak.
Remélem, hogy a kérdezőnek sikerül megbeszélni a feleségével a dolgokat!!
A muszlim peldat azert hoztam fel ,mert 25 eve kulfoldon dolgozom szuleszeten.
Es tenyleg csak a kelet eu vendegmunkasok allnak mint a hulyeseg szobra a folyoson ami eleg furcsa mert ejjel nappal ott lehetnek a felesegukkel a szulesinditas vagy terhessegi problemak alatt.A szulo suites ketszemelyesek furdoszobaval es teljes ellatassal a kismamanak es a parjanak.
Ahol elek mar 35 eve nem tema ez hiszen minden apa bent van ez teljesen normalis.
A hollandiai muszlimok igen is bejonnek ott vannak a felesegukkel ejhel nappal akkor is ha a kollegad mast mond.
20 eve latom mi a helyzet evi 2670 szulesnel !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!