Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nem akarok bent lenni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok bent lenni a szulesnel, rossz ferj vagyok?

Figyelt kérdés

A felesegem a 4 honapos terhes, gyereket mind ketten akartunk.

Mostanaban eleg sokat veszekszunk azon, hogy nem szeretnek bemenni vele a szuloszobaba. Eddig ez szoba sem kerult, de mostanaban szinte ez napi tema.

Rosszul vagyok a vertol es egyebb dolgoktol amik ilyenkor vannak.

2014. szept. 24. 14:37
 161/177 anonim ***** válasza:
42%
Képzeld el,hogy valódi társ volt,mert utána is a frleségével maradt egész életében,és közösen nevelték a lányukat,aki az én nagymamám volt.de a papa azt mondta,hogy ő még egyszer nem teszi ki a feleségét ilyen szenvedésnek,mint a szülés.szoval itt még nem is az undor játszott közre.és az az érdekes,hogy pár oldallal ezelőtt egy másik válaszoló ugyanezt a szitut mesélte.tehát nem ő volt az egyetlen ilyen!az megint más tészta,hogy én nem szeretném,hogy az én férjem így lásson,nekem nem kell ezzel bizonyítania,hogy szeret,mert tudom enélkül is és úgy érzem,hogy nélküle is képes vagyok szülni.és elmondom még egyszer,én nem az apás szülés ellen vagyok,ha valaki erre vágyik,tegye.hanem az ellen,hogy tök ismeretlenül lesz.roztok egy embert,akit nem ismertek,nem ismeritek a lelkivilágát.azért,mert ti nem ismertek egy bizonyos jelenséget,még nem azt jelenti,hogy nem létezik.olvassatok utána.az,hogy a ti férjetekre nem volt ilyen hatással,nem jelenti,hogy máséra se lehet.abban az esetben meg,ha a pasi azért nem megy be,mert nem érdekli a felesége lelkiállapota,hát ott màr a gyerekszülès előtt is kiderülhet,hogy valami nem kóser.
2014. szept. 28. 20:36
 162/177 anonim ***** válasza:
39%

Kulfoldon meg az utolso muszlim prud pasi is ott van segit bemegy

Csak a kelet eu pasik ilyen gyavak es a nok ennyire alszemermesek.

nem akarom a ferjem igy lasson?

Ki a fene az mas aki igy lathat mint a sajat ferjem???

2014. szept. 28. 21:00
 163/177 anonim ***** válasza:
30%
161es, ne is foglalkozz vele... aki nem olyat ír, ami őket igazolja, azt lazán észre sem veszik ;)
2014. szept. 28. 21:34
 164/177 anonim ***** válasza:
66%
Erről nekem az jut eszembe, amikor leszólnak egyes nőket, mert nem pukiznak, vagy böfögnek a férjük előtt.Ez mások szerint álszentség meg agyjátszás, én nem tartom annak, egyszerűen vannak olyanok, akik még a férjük előtt sem teregetnek ki bizonyos intim dolgokat.De ettől sem ők, sem a kapcsolatuk nem jobb, vagy rosszabb, egyszerűen más a felfogásuk.Amúgy lassan már ott tartunk, hogy az, ha valaki nem akar a férje előtt szülni, jobban kiveri a biztosítékot, mint az, ha valaki meleg....azt nagyon sokan el tudják fogadni, ezt, úgy látszik, nem.
2014. szept. 28. 21:46
 165/177 anonim ***** válasza:
27%
Amúgy meg elég gagyi példát sikerült felhozni, pont a muszlimokat, akik semmibe sem nézik a nőket?megalázzák, megverik, megölik a feleségeiket, de amúgy biztos nagyon szeretik őket, mert ott vannak és segítenek a szülésnél...na látod, pont erről van szó, nekem nem kell, hogy a férjem ezzel bizonyítsa, hogy szeret, ezer és egy más módja van rá, és én akkor is tudni fogom, hogy szeret, amikor kint fog várni az ajtó előtt.
2014. szept. 28. 21:50
 166/177 anonim ***** válasza:
64%

ja, és még valami, akkor nálatok, ha teszem azt, azt mondja a férjed a szülés előtt, hogy nem szeretne jelen lenni, mert rá ez rossz hatással van és rosszul lenne tőle, akkor te kapásból arra következtetsz ebből, hogy hazudik és csak a "kötelesség" alól szeretne kibújni?akkor nagyon nagy lehet benned a bizalom az iránt, amit a férjed mond neked.Inkább kényszeríted, hogy legyen rosszul, esetlen essen össze a szülőszobában, de bizonyítsa be, hogy szeret téged?Ez meg rendkívül nagy önzőségre vall.Nálunk ez úgy működik, hogyha az egyik mond valamit, akkor a másik elhiszi, tehát én elhinném, hogy a férjem nem bulizni akar, mialatt én szülök, csak odakint várni, mert tényleg rosszul lenne a vértől.És nézhetjük a dolgot a férfiak szemszögéből is, ő is mondhatja, hogyha a felesége nem hiszi el, amit mond, akkor nincs bizalom, tehát semmi értelme a kapcsolatnak.

Remélem, hogy a kérdezőnek sikerül megbeszélni a feleségével a dolgokat!!

2014. szept. 28. 23:11
 167/177 anonim ***** válasza:
73%

A muszlim peldat azert hoztam fel ,mert 25 eve kulfoldon dolgozom szuleszeten.

Es tenyleg csak a kelet eu vendegmunkasok allnak mint a hulyeseg szobra a folyoson ami eleg furcsa mert ejjel nappal ott lehetnek a felesegukkel a szulesinditas vagy terhessegi problemak alatt.A szulo suites ketszemelyesek furdoszobaval es teljes ellatassal a kismamanak es a parjanak.

Ahol elek mar 35 eve nem tema ez hiszen minden apa bent van ez teljesen normalis.

2014. szept. 29. 04:58
 168/177 A kérdező kommentje:
Utolso, beszeltem errol a munkatarsammal aki muzulman (egyiptomi) es azt mondta nem szoktak ott lenni szulesnel sem a ferj sem masik ferfi rokon. Nok vannak ott akik segitenek es meg 6 hetig (videken) nem is alszanak a felesegukkel.
2014. okt. 11. 12:37
 169/177 anonim ***** válasza:
30%

A hollandiai muszlimok igen is bejonnek ott vannak a felesegukkel ejhel nappal akkor is ha a kollegad mast mond.

20 eve latom mi a helyzet evi 2670 szulesnel !!

2014. okt. 11. 14:30
 170/177 anonim ***** válasza:
0%
Hagyjátok már a muszlimokat!!Ki a túrót érdekel, hogy mit csinálnak??Az Hollandia, ez meg Magyarország, és itt magyarok vannak, nem muszlimok(hálistennek).Itt ez soha nem volt divat, a nők erőszakolják ki mostanában a férjüktől, úgyhogy dugulj el mostmár a hülyeségeddel!!
2014. okt. 12. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!