Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nem akarok bent lenni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok bent lenni a szulesnel, rossz ferj vagyok?

Figyelt kérdés

A felesegem a 4 honapos terhes, gyereket mind ketten akartunk.

Mostanaban eleg sokat veszekszunk azon, hogy nem szeretnek bemenni vele a szuloszobaba. Eddig ez szoba sem kerult, de mostanaban szinte ez napi tema.

Rosszul vagyok a vertol es egyebb dolgoktol amik ilyenkor vannak.

2014. szept. 24. 14:37
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/177 anonim ***** válasza:
29%

Megmondom, mi lehet még: asszony hamarosan rájön, hogy milyen ember vagy, és ha van egy kis esze, akkor otthagy, amilyen gyorsan csak lehet.egyik válaszolónak: tudtommal nem a nőnek, hanem a férfinek kell bátornak lennie, ha már itt tartumost itt a gyáva, a nagy erős, rettenthetetlen férfi, aki egy kis vér miatt magára hagyja kiszolgáltatva az asszonyt?

Amúgy, ha ilyen kis mimóza vagy, fizesd meg a magánklinikát, ottnk. Ki

2014. szept. 25. 11:57
 92/177 anonim ***** válasza:
29%
A magánklinikán nincs kórházszag. Jaaaaa, hogy arra már nem telik? Csak kényeskedni tudsz?
2014. szept. 25. 11:59
 93/177 anonim ***** válasza:
38%

ja magán klinikán jön két kisangyal és a gyereket tündérporral szedik ki :D

ne röhögtess már! :D

2014. szept. 25. 12:00
 94/177 anonim ***** válasza:
15%
És akkor a többi nem tudom hány száz millió nő hogy éli túl a szülést?mondok valamit,ha szerintetek ennyire borzalmas és kibírhatatlan dolog ez,akkor nem kell gyereket szülni és kész,nem leszel veszélyben meg kiszolgáltatva.szerinted olyan felemelő látvány a férfinak azt nézni,h éppen hányan turkálnak a feleségében alulról?
2014. szept. 25. 12:07
 95/177 anonim ***** válasza:
60%

Kedves 65%os, ha mi nem szülünk akkor ki fog, ti? Ti akik már a kórház látványától rosszul vannak és rinyálnak hogy én oda nem megyek be?

Kérdező: ha nem bírod a kórházakat akkor a gyereket se fogod megnézni odabent?

Ép ésszel felfogod hogy a feleségednek fájdalmai lesznek és mégse vagy hajlandó vele lenni, küzdjön meg vele ő maga.

Ássák el magukat a férfiak. A páromnak köldöksérvműtétje lesz és szívesen bent lennék vele ha lehetne, még úgy is hogy altatják. Engem megnyugtatna hogy látom mi történik és bem odakint kell idegeskednem hogy mi van odabent.

Szánalmasan betojiak vagytok és még a "szeretett" emberért sem vagytok képesek megerőltetni magatokat.

2014. szept. 25. 12:15
 96/177 anonim ***** válasza:
35%
65%-os. Attól, hogy sértegetni kezded a más véleményen lévőket nem lesz ám igazad, csak szólok. Mást nem érsz el, csak hogy kiállítod a szegénységi bizonyítványodat. Egy "ősanya tanyamaris" (amúgy 1 gyerekes ügyvéd, akinek bent volt a férje és azóta sem hagyta el ezért)
2014. szept. 25. 12:15
 97/177 anonim ***** válasza:
35%
71-es én fogok szülni,mivel nő vagyok.de hogy a férjem nem lesz bent,az 1000% (hacsak ő nem akar)
2014. szept. 25. 12:17
 98/177 anonim ***** válasza:
27%
Itt nem arról van szó,hogy kinek van igaza,hanem h kinek mi fér bele.a kérdezőnek ez nem fér bele,a neje kènyszeríteni akarja.és a saját akaratunkat erőszakosan másra kényszeríteni nem szép dolog,kedves egy gyerekes ügyvéd,akit még nem hagyott ott a férje.
2014. szept. 25. 12:22
 99/177 anonim ***** válasza:
71%
Az a baj 65%-os, hogy én azt is el tudom fogadni, hogy valaki ilyen gyenge. Véleményem van róla, le is írtam, de rendben van ilyen. Azt viszont, hogy aki leírja, hogy miért lenne fontos a feleségnek (aki azért megdolgozik ám azért a gyerekért, se kutyája se macskája itt, csak a férje, a nyelvet sem beszéli tökéletesen és nem mellesleg ennél sokkal többet megtett már a férjénél), hogy bent legyen a férje vele és támogassa, azt mindenféle ocsmány jelzőkkel elkezded sértegetni, mert normális érvelésre alkalmatlan vagy, na azt már nem tudom elfogadni. Talán azért mert én értelmes emberekkel szoktam, értelmes vitákat folytatni, ezért ezt itt veled le is zárnám, mert te erre nem vagy képes.
2014. szept. 25. 12:37
 100/177 anonim ***** válasza:
81%

65ös oké, megértem ha neked úgy jó hogy nem akarod hogy bent legyen. De látod bakker, ha férjed beakar menni akkor elfogadod és bent lehet.

Te is fogadd el hogy van aki nem akar egyedül szülni hanem szeretné ha a párja bent lenne. Nálatok szerencsés a helyzet mert te eltudod fogadni ha beakar menni de a kérdezőt egyáltalan nem érdekli mit szeretne a felesége.

2014. szept. 25. 12:57
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!