Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok bent lenni a szulesnel, rossz ferj vagyok?
A felesegem a 4 honapos terhes, gyereket mind ketten akartunk.
Mostanaban eleg sokat veszekszunk azon, hogy nem szeretnek bemenni vele a szuloszobaba. Eddig ez szoba sem kerult, de mostanaban szinte ez napi tema.
Rosszul vagyok a vertol es egyebb dolgoktol amik ilyenkor vannak.
Megmondom, mi lehet még: asszony hamarosan rájön, hogy milyen ember vagy, és ha van egy kis esze, akkor otthagy, amilyen gyorsan csak lehet.egyik válaszolónak: tudtommal nem a nőnek, hanem a férfinek kell bátornak lennie, ha már itt tartumost itt a gyáva, a nagy erős, rettenthetetlen férfi, aki egy kis vér miatt magára hagyja kiszolgáltatva az asszonyt?
Amúgy, ha ilyen kis mimóza vagy, fizesd meg a magánklinikát, ottnk. Ki
ja magán klinikán jön két kisangyal és a gyereket tündérporral szedik ki :D
ne röhögtess már! :D
Kedves 65%os, ha mi nem szülünk akkor ki fog, ti? Ti akik már a kórház látványától rosszul vannak és rinyálnak hogy én oda nem megyek be?
Kérdező: ha nem bírod a kórházakat akkor a gyereket se fogod megnézni odabent?
Ép ésszel felfogod hogy a feleségednek fájdalmai lesznek és mégse vagy hajlandó vele lenni, küzdjön meg vele ő maga.
Ássák el magukat a férfiak. A páromnak köldöksérvműtétje lesz és szívesen bent lennék vele ha lehetne, még úgy is hogy altatják. Engem megnyugtatna hogy látom mi történik és bem odakint kell idegeskednem hogy mi van odabent.
Szánalmasan betojiak vagytok és még a "szeretett" emberért sem vagytok képesek megerőltetni magatokat.
65ös oké, megértem ha neked úgy jó hogy nem akarod hogy bent legyen. De látod bakker, ha férjed beakar menni akkor elfogadod és bent lehet.
Te is fogadd el hogy van aki nem akar egyedül szülni hanem szeretné ha a párja bent lenne. Nálatok szerencsés a helyzet mert te eltudod fogadni ha beakar menni de a kérdezőt egyáltalan nem érdekli mit szeretne a felesége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!