Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nem akarok bent lenni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok bent lenni a szulesnel, rossz ferj vagyok?

Figyelt kérdés

A felesegem a 4 honapos terhes, gyereket mind ketten akartunk.

Mostanaban eleg sokat veszekszunk azon, hogy nem szeretnek bemenni vele a szuloszobaba. Eddig ez szoba sem kerult, de mostanaban szinte ez napi tema.

Rosszul vagyok a vertol es egyebb dolgoktol amik ilyenkor vannak.

2014. szept. 24. 14:37
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/177 anonim ***** válasza:
25%
én meg az olyan férfit sajnàlom, akinek akaratàn kivül kell végignéznie ezt, mert a felesége annyira eröszakos, hogy nem érti meg, nem tudja elfogadni, hogy ö nem szeretné làtni.gondolom, az ilyen nök az élet mäs területein is mindig a sajàt akaratukat akarjäk érvényesiteni,ràeröltetni a férjükre, hiszen ök a NÖK...(ja, és ök màr SZÜLTEK...)
2014. szept. 25. 09:56
 82/177 anonim ***** válasza:
88%

jaj miért jöttök ezzel a ha bent lesz a szülésnél, akkor a férje meg majd megcsalja hülyeséggel???

hány olyan nő van, akinek a férje a szülőszoba közelében sem volt és mégis megcsalták őket!

A kettő között párhuzamot vonni jó nagy baromság!

2014. szept. 25. 09:58
 83/177 anonim ***** válasza:
75%

" én meg az olyan férfit sajnàlom, akinek akaratàn kivül kell végignéznie ezt, mert a felesége annyira eröszakos, hogy nem érti meg, nem tudja elfogadni, hogy ö nem szeretné làtni.gondolom, az ilyen nök az élet mäs területein is mindig a sajàt akaratukat akarjäk érvényesiteni,ràeröltetni a férjükre, hiszen ök a NÖK...(ja, és ök màr SZÜLTEK...)"

igen, én is mindjárt elmorzsolok egy könnycseppet! :)

2014. szept. 25. 09:59
 84/177 anonim ***** válasza:
65%

Jah és ne legyenek illúzióitok mert az a férj aki ennyire nem képes az akkor az azt se bítna ha a nő lerobbanna teljesen és etetni, mosdatni kellene, meg kitörölni a fenekét. Vagy lelépne vagy jobb esetben felvenne egy ápolót de ő ezeket nem csinálná mert rosszul van ezektől a dolgoktól...

Az meg külön vicces, hogy azt írja a gyereket mindketten akartuk de aztán jön azzal hogy de szüld meg egyedül anyukám mert az én lelkem nem bírja ezeket a csúnya dolgokat. Ennyiből is látszik hogy a nők életrevalóbbak mint a férfiak mert képesek megszülni míg a férfiak annyira se hogy közben fogjak a kezüket. Gyáva egy népség :)

2014. szept. 25. 10:00
 85/177 anonim ***** válasza:
Egyébként meg tudod pontosan fogalmazni, Kérdezö, hogy miért nem szeretnél ott lenni?
2014. szept. 25. 10:01
 86/177 anonim ***** válasza:
10%
Pelenkázni sem fogsz? Mert hogy az is "egyéb dolog"?
2014. szept. 25. 10:05
 87/177 anonim ***** válasza:
65%

Jaj úristen, szegény férfiak brehümm-brehümm... Mert ő nem akar bent lenni. Képzeld, a nők zöme sem szeretne bentlenni soha szülésen, de nem hogy neki bent kell lennie, neki KELL SZÜLNIE BASSZUS MÁR!

Szerinted az olyan marha nagy móka? Hát elarulom, nem az! No nehogymá a kedves apuka meg annyit ne tudjon megtenni a gyermeke anyjáért, hogy a legnehezebb pillanatban mellette áll.

Hidd el kérdező, a kedves feleségednek sem lesz kellemes, és Valszeg őt is borzasztani fogja a légkör.. Egyedül!!! Most kérlek, állj a tükör elé, és köpd le magad!

Van még kérdés?

2014. szept. 25. 10:52
 88/177 anonim ***** válasza:
17%
Mekkora tanyamarisok vagytok ti...vagyis nem, mert még a tanyamaris is tudja, hogy semmi keresnivaloja ott a férjnek.Egy okos, bàtor nö tudja, hogy ez az élet rendje, és hogy nem fog belehalni, mindennap kismillio nö szül.
2014. szept. 25. 10:57
 89/177 anonim ***** válasza:
30%

jaj szegény anyukák de sajnállak titeket

menjen csak be minden ffi, igen! nyomjunk együtt! utána úgyis a gyerekkel fogtok együtt bilire szokni, meg egyebek!

igenis menjél be! nehogy már legyen önálló véleményed! ugyanmár? mit gondolsz? majd az asszony jobban tudja...agyrém!!!

2014. szept. 25. 11:01
 90/177 A kérdező kommentje:

Megprobalom;

Eloszor is bar egyszer ket hetig voltam korhazba, de rosszul vagyok fizikailag attol a szagtol, gyengeseg es szedules fog el, nyugtalan vagyok es csak jar folyton a fejembe, hogy menni ki innen...

Aztan lattni, hogy a felesegem szenved, fajdalmai vannak es en nem tudok semmit tenni, szoval a tehetettlenseg megorjit.

Az, hogy ott fekszik es boldog-boldogtalan vizsgalja, ez szamomra kenyelmetlen nezzi.

A ver es egyeb dolgokra sem vagyok kivancsi.

Nehez megfogalmazni hisz nem lattam meg szulest igy nem is tudom pontosan hogyan zajlik de felek az ismeretlentol hogy mi lehet meg.

2014. szept. 25. 11:04
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!