Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nem akarok bent lenni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok bent lenni a szulesnel, rossz ferj vagyok?

Figyelt kérdés

A felesegem a 4 honapos terhes, gyereket mind ketten akartunk.

Mostanaban eleg sokat veszekszunk azon, hogy nem szeretnek bemenni vele a szuloszobaba. Eddig ez szoba sem kerult, de mostanaban szinte ez napi tema.

Rosszul vagyok a vertol es egyebb dolgoktol amik ilyenkor vannak.

2014. szept. 24. 14:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/177 anonim ***** válasza:
34%
Talán az lenne a természetes, hogy egy szülésnél a szülő nő kívánsága teljesüljön, úgy hozza világra a gyerekét, ahogy neki testileg-lelkileg a legjobb, legkönnyebb. Ha arra vágyik, hogy a gyereke apja fogja a kezét, akkor talán ennyit ő is megtehet! Ha nem szeretné, hogy bárki ott legyen, akkor legyen úgy. Mindenki maga érzi, hogy kiszolgáltatott helyzetben, pláne ami olyan fájdalmakkal jár mint a szülés( Nem mindenkinél, én 3-at szültem nem volt szerencsém) rajta mi könnyít. Talán nem a "férfit" kellene ilyen helyzetben "tutujgatni", h jaj, rá vajon milyen "lelki" hatással lesz! Hanem oda állni a szülő nő mellé az apukának, ha ő úgy érzi arra van szüksége, és nem nyafogni még a (vélt) látványtól is! Na ne máááá!!! Milyen férfi az ilyen, milyen társ?! Nem bírja a vért ez a kifogás? (csak mert még nem jelentkezett apuka" akkor mit tenne egy balesetnél, vagy bármi hasonló helyzeteben, ahol mondjuk nem idegenek, hanem a családja bármelyik tagja az áldozat? Elfutna?! Ehh, a kutya nem akarna ilyen férjet! Már bocs...
2014. szept. 24. 18:43
 42/177 anonim ***** válasza:
36%

Nem vagy rossz FÉRJ, de rossz TÁRS vagy.

Te tényleg azt hiszed, hogy a nők a vér szagára élveznek? Hát meg fogazott lepődni, nem. Sőt, az "egyéb dolgokat" sem csipazzak,csak őket senki nem kérdezi.

Hát ha te a saját kis kényelmedet nézed, miközben a nejed deréktól lefelé szétreped, és életet ad a TE gyerekednek,akkor ásd el magad. Neked kár szülni, nem érdemled meg!

2014. szept. 24. 18:50
 43/177 anonim ***** válasza:
42%
Kérdező,ne hallgass erre a sok habzó szàjú anyatigrisre,nem gáz,ha nem mész be.akkor lennél sz.r ember,ha otthagynád a családod egy másik nőért, vagy cserbenhagynád őket, vagy ilyesmi.de attól,hogy nem akarod a nejed ott fetrengeni látni,még nem vagy rossz ember.
2014. szept. 24. 19:04
 44/177 anonim ***** válasza:
72%

Kérdező, ha végig a feleséged fejénél állsz, SEMMIT SEM fogsz látni!

Egy szülés általában nagyon hosszú, és kb az utolsó fél órában történik "valami", az ez előtti órákban gyakorlatilag csak fogni kell a nő kezét, támogatni, amíg szenved, esetleg kikísérni mosdóba... A kitolás pedig egyáltalán nem gáz, ráadásul csak bizonyos szögekből látszik (amikor gyakorlaton voltunk szülészeten, akkor ha nem pont a szülőnő lába között álltunk, SEMMIT SEM láttunk, nagy sajnálatunkra), a gyakorlaton volt olyan, hogy egy nő hiába kapott beöntést, látszott, hogy egy kis salak még fog kijönni, a szülésznő azonnal odatett steril gézt, és letörölte. Ha nem 10 centiről nézzük premier plánban az altestét, nem is vettük volna észre... Az apáknak pedig hatalmas élmény volt az egész, nagy büszkeség, hogy ők tarthatták először a kezükben a gyermeküket! A horror történetek sokszor "kicsit" el vannak túlozva, még a legdurvább szülésnél sem látott semmi olyat az apuka, amitől rosszul lehetne, hiszen nem neki kell a nő lábánál állni. Ellenben a szülőnőnek felbecsülhetetlen segítség, ha a gyermekük apja ott van vele, támogatja, törli a homlokát, segít ebben a kiszolgáltatott helyzetben... Szerintem kár kihagynod, illetve magára hagynod szegény feleséged, remélem, sikerül megállapodnotok (akár abban, hogy csak a kitolásnál mész ki, de a vajúdás alatt benn maradsz és támogatod)!

2014. szept. 24. 19:13
 45/177 anonim ***** válasza:
62%

44-es válaszát érdemes leginkább megfogadnod.

Ha teljesen magára hagyod a feleséged a szülés óráiban, akkor joggal érzi úgy, hogy nem számíthat rád ha bajban van, magára hagytad. Viszont lehet kompromisszumot kötni.

Neki sincs/lesz választása, szülnie kell ha akar, ha nem.

Neked pedig kötelességed úgy támogatni őt, ahogy neki a legjobb!

2014. szept. 24. 19:25
 46/177 anonim ***** válasza:
73%

Hát én sem akartam bent lenni a szülésen, csak mivel én szültem, így kénytelen voltam...

Remélem érzed ebből, hogy nem egy felemelő élmény feltett, széttárt lábakkal vadidegenek előtt kipréselni egy gyereket!

Szóval, ha már te is annyira akartad azt a gyereket, annyit igazán megtehetném, h a feleséged mellett állsz, ha erre kér!!!

Talán mégis csak könnyebb a szülő nő feje mellett állni, mint kinyomni egy gyereket!

2014. szept. 24. 19:27
 47/177 anonim ***** válasza:
74%

Hát nálunk (nem Magyarország) nem is lehet bent SENKI! a szülésznőn kívül persze :) (nem jöhet be se apa, se más családtag, se dóla sem a vajúdáshoz, sem a kitolási szakaszhoz)

Szóval nálunk fel se merül ez a gond, de a férjem mondta is, hogy örül is ennek, mert ha lehetne, ő akkor sem jönne be. Én ezt elfogadom, nem tartom ettől rossz férjnek. És nem hinném, hogy a mi országunkban is csak rossz apák lennének, mert nincsenek ott a gyerekük születésénél.

Egyébként mi a férjemmel úgy tervezzük, hogy itthon vajúdnék minél többet, így ha minden jól megy, akkor itthon támogat majd ebben, aztán csak az 5 perceseknél indulnunk a kórházba.

2014. szept. 24. 19:30
 48/177 anonim ***** válasza:
32%
Nem vagy rossz férj!! A feleséged tapintatlan vagy csak túlfűtött a hormonok végett! Mondd el neki, hogy te írtózol tőle, s gondoljon bele ha te ott rosszul leszel, mennyire zökkenőmentes lesz az ő szülése! :) Ilyen van, teljesen érthető dolog, nem értem a feleséged....
2014. szept. 24. 19:33
 49/177 anonim ***** válasza:
33%

Egy ismerősöm bent volt a szülésnél, és mindenkinek nagy hévvel mesélte, hogy ő vágta el a köldökzsinórt stb. stb.

Aztán egyszer őszintén megkérdeztem,, hogy tényleg jó élmény volt-e, és azt mondta, hogy dehogy, nem volt jó neki, de hát mindenki azt várja el tőle, hogy azt mondja, hogy milyen felemelő volt...

2014. szept. 24. 19:35
 50/177 anonim ***** válasza:
40%
Nem vagy rossz ferj,de azert gondold meg,hogy nem-e mesz be megis! Olyan sok ver nincs ott azert es ha csak ennyi a baj es amugy szeretnel bemenni akkor probalj meg bemenni vele,max kimesz ha rosszul vagy,de szerintem maradnal,mert az en ferjemnek is elmeny volt. O mindent latott ,azota is meseli,mennyire jo elmeny volt! Segitett nekem,masszirozott,adagolta a homeopatiamat, adott inni ha kellett,fogta a kezem,labam,atelte o is a kislanya szuleteset es halas vagyok neki azota is ,hogy mellettunk volt!Nekem magara a jelenletere is sziksegem volt,nelkule ne biztos ,hogy ilyen siman ment volna! Gondold meg!
2014. szept. 24. 21:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!