Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nem akarok bent lenni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok bent lenni a szulesnel, rossz ferj vagyok?

Figyelt kérdés

A felesegem a 4 honapos terhes, gyereket mind ketten akartunk.

Mostanaban eleg sokat veszekszunk azon, hogy nem szeretnek bemenni vele a szuloszobaba. Eddig ez szoba sem kerult, de mostanaban szinte ez napi tema.

Rosszul vagyok a vertol es egyebb dolgoktol amik ilyenkor vannak.

2014. szept. 24. 14:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/177 anonim ***** válasza:
66%
Én azt mondom neked,ne hagyd ki ezt az élményt !!!!! Nem bánod meg ,hidd el !!! Én is bent voltam a párommal ..valami csoda volt :) ! Kíváncsi leszek 5 hónap múlva mit mesélsz itt ... Remélem erőt veszel magadon és bemész te is ! A legjobbakat nektek !!! Jó egészséget ! 34/F
2014. szept. 24. 14:59
 22/177 anonim ***** válasza:
83%
14 -es ! Náluk sima apás szülésnek indult ,bent voltam órákon át a párommal ,aztán komplikációk léptek fel és sürgősségi császárt kellett csinálni . Azt is végignézhettem egy ablakon keresztül . Mindent láttam végig ! Igaz nem így terveztük ,de így is egy csoda volt ! :-)
2014. szept. 24. 15:03
 23/177 anonim ***** válasza:
46%
Ha ő is rosszul van a vértől, és esetleg szülni sem szeretne? Már meg ne haragudj, de felnőtt emberek vagytok, hogy lehet így hozzáállni? Miért nem beszéltetek erről a baba tervezése előtt? Lehet, hogy bent lehet vele anyuka, barátnő, vagy bárki más is, de talán neki rád lenne szüksége, ugyanis a ti közös gyereketeket fogja megszülni. Ne legyél már ennyire gyerek!
2014. szept. 24. 15:06
 24/177 anonim ***** válasza:
55%
Igen, rossz férj vagy. A feleséged szeretné ha bent lennél, te meg nem akarsz Neki segíteni. Nem neked kell szülni, csak őt kell támogatnod, fogni a kezét. Sem vért sem semmit nem fogsz látni, ha megállsz a fejénél és arra koncentrálsz, hogy megkönnyítsd az ő dolgát.
2014. szept. 24. 15:08
 25/177 anonim ***** válasza:
54%
12-es. Neked ez miért olyan nagy szám, otthon nem jártok wc-re? Gondolom ti is takarítjátok egymás után a mellékhelyiséget, és néha elkaptok olyan vírust is, ami még hányással is jár, miért lenne az másabb, mint amit esetleg (ritkán) a szülésnél láthat? Vagy olyankor is el kell menni otthonról?
2014. szept. 24. 15:21
 26/177 anonim ***** válasza:
30%
Utolso, azért az àgyba nem szoktunk bekakilni és ott nézegetni.Ennek meg olyan a szinezete.
2014. szept. 24. 15:26
 27/177 anonim ***** válasza:
32%

Nem vagy rossz. Nem mindenki viseli el ennek a látványát, és ami ott történik.

Ha nem akarsz bemenni, ne menj be.

2014. szept. 24. 15:28
 28/177 anonim ***** válasza:
65%

Drágáim... olyan világot élünk ,ahol az kerül lepontozásra ahol egy édesapa jelen akar lenni a gyermeke világra jötténél ?! o.O ...

Szerencsére van még rajtam kívül jó pár olyan férfi aki erőt vesz magán és igenis a párja mellett áll a kínkeserves fájdalmas órákban is .. Gondolom olyan hölgytől kapom a lepontozást ,aki szülése közben nem támaszkodhatott a férje jelenlétére .. Sajnálom ..de nem is őt ,a kedves férjét ,nem tudja miről maradt le !!!

2014. szept. 24. 15:37
 29/177 anonim ***** válasza:
38%
De itt pont arrol van szo, hogy NEM akar jelen lenni!!Ezt miért nem lehet elfogadni?
2014. szept. 24. 15:48
 30/177 anonim ***** válasza:
39%
Én nem akarom végigélni a szülés "csodáját", remélem sikerül császárral elintéznünk a dolgot. Viszont ha véletlenül úgy alakulna, hogy természetes úton kell szülnöm, halálra lennék rémülve, kiszolgáltatva érezném magam, ahogy a fájdalomban és vérben agonizálva személytelen orvosok vesznek körül tűkkel, csövekkel, szikékkel. A párom férfi, legyen a támaszom! Szükségem van rá, hogy szemmel tartsa a dolgokat, nyugtasson, hogy legyen egy biztos pont. Ha nem akarna bent lenni "vészhelyzet" esetén, csalódom, és nem szülök, mert egyedül nem merek belevágni. Nekem ENNYIRE fontos, és én ezt előre közöltem vele. Nem tudom, hogy a te feleséged mennyire ragaszkodik a dologhoz, de elég mély nyomot hagyhat benne, ha élete legkiszolgáltatottabb helyzetében nem támogatod úgy, ahogyan szüksége lenne rá.
2014. szept. 24. 15:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!