Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok bent lenni a szulesnel, rossz ferj vagyok?
Figyelt kérdés
A felesegem a 4 honapos terhes, gyereket mind ketten akartunk.
Mostanaban eleg sokat veszekszunk azon, hogy nem szeretnek bemenni vele a szuloszobaba. Eddig ez szoba sem kerult, de mostanaban szinte ez napi tema.
Rosszul vagyok a vertol es egyebb dolgoktol amik ilyenkor vannak.
"Rosszul vagyok a vertol es egyebb dolgoktol amik ilyenkor vannak."
miért mik vannak még ilyenkor? voltál már bent szülésen, hogy előre tudod, mi lesz?
2014. szept. 24. 15:52
32/177 anonim válasza:
Ma 15:49!
te honnan tudod, hogy annyira borzaszto lesz?Valakinek egyältalän nem fäj.
2014. szept. 24. 16:05
33/177 anonim válasza:
9-es vagyok. Őszintén nem értem miért lettem lepontozva. Nem neveztem rossz férjnek a Kérdezőt, nem bántottam senkit, nem akartam senkit erőszakosan meggyőzni semmiről, mégis lepontoztatok. Valaki magyarázza már meg, hogy miért?
2014. szept. 24. 16:17
34/177 anonim válasza:
Nem vagy az, én meg tudnám ezt érteni. A párom orvos, így ő be akarna jönni, csak nálunk is az van, hogy én semmiképp sem akarok természetes úton szülni, mindenképp programozott császár a cél. Ő ennek nem örül, de rámbízza. Az előző kapcsolatából született gyerekénél bent volt a szülésnél, így ilyen élménye is van már egy.
2014. szept. 24. 16:18
35/177 anonim válasza:
Utolsó! A férjed azért nem örül a császárnak, mert tisztában van azzal orvosként, hogy ez egy nagy hasi műtét, és a szövődményrátája sokkal magasabb, mint a természetes szülésnek. Téged félt elsősorban. Illetve félti a születendő gyerekét, mert nem találkozik a hüvelyflóráddal, ezáltal jópár betegségre fogékonyabb lehet/nagyobb számban alakul ki császáros babáknál, mint természetes úton születetteknél. Pár study kijött most rá, érdemes elolvasni, ha érdekel. Szóval ha nem indikált én sem örülnék, hogy elektív császárt akarsz.
2014. szept. 24. 17:21
36/177 anonim válasza:
Nem akarsz akkor nem mész,ilyen egyszerű.Sok millió nő megszült ugy nem volt ott apuka,Nem kell túl lihegni,majd lenyugszik a nejed is.Az a gyerek bent nem marad kijön nélküled is.Viszont felajánlják, a babfürdetést megnézheted,menj be arra.
2014. szept. 24. 17:34
37/177 anonim válasza:
A fiam születésekor az apja benn volt velem. semmit sem látott, csak a fejemnél állhatott.
Mikor az új párommal felmerült a gyerekvállalás, ez volt "feltételem". Nem csinálnám végig, ha nem vállalná,hogy bejön. Én úgy gondolom, valahol apuka is, vegye ki a részét a dologból. Ha mér a nő dolga szülés, a vajúdás, legalább annyit tegyen meg,hogy ha a párja szeretné, akkor fogja a kezét, míg szerencsétlen élete legdurvább fájdalmain megy keresztül. Azt én sem engedném,hogy a lábam közé álljon, de az,hogy a fejemnél ül, esetlen simogat,. megtámaszt, ebbe szerintem bizony senki sem hal bele.
2014. szept. 24. 17:48
38/177 anonim válasza:
Nálunk ez nem igazán volt téma, pár nappal szülés elött be kellett feküdnöm és mondtam neki, hogy nem kell bejönnie a szülésre ha nem szeretne, nekem alapból is az volt a tervem hogy egyedül.. ő erősködött hogy de igen, bennt szeretne lenni. hívtam telefonon mikor elkezdtem vajúdni, hát nem vette fel, ez olyan reggel 8körül volt. órákkal később hívott (aludt..) de addigra már megvolt a baba. na ő így úszta meg, csak a szája volt nagy hogy benn akar lenni. csak azért nem kapott érte mert nekem így volt a legjobb.
2014. szept. 24. 17:55
39/177 anonim válasza:
Hát azért tőlem azért csak kapott volna egy kis ejnye -bejnyét a férjem a helyedben utolsó .. Akármi gond is lehetett volna és nem lehet elérni ,mert ő alukál o.O ? Fura az is hogy tud ilyen helyzetben nyugodtan aludni .. De ha neked nem volt gond .. mindegy .Ti dolgotok :-) Nekem a férjem folyton telefon közelben volt ,még éjjel is szinte éberen aludt .. Hajnali 4-kor hívtam ,hogy beindult a szülés ..45 perc múlva már ott volt velem .
2014. szept. 24. 18:12
40/177 anonim válasza:
Nem vagy rossz férj, évszázadokon át úgy szültek a nők, hogy nem voltak bent a férjek, ez is csak most lett divat. Egyáltalán nem biztos, hogy egy férfinak feltétlen bent kell lennie.. Nem azt mondom, hogy rossz dolog az apás szülés, speciel mikor én születtem, akkor apukám is bent volt és sokat jelentett anyukámnak és neki is, viszont ha valaki nem akar bemenni, akkor ne legyen elvárás. Én nem szeretném, hogy a férjem bent legyen, viszont ha ragaszkodik hozzá, akkor jöjjön. Rugalmasan kell kezelni.
Egyébként a vajúdásnál még nyugodtan támogathatod, ott még nincs semmi vér vagy ilyesmi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!