Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok bent lenni a szulesnel, rossz ferj vagyok?
A felesegem a 4 honapos terhes, gyereket mind ketten akartunk.
Mostanaban eleg sokat veszekszunk azon, hogy nem szeretnek bemenni vele a szuloszobaba. Eddig ez szoba sem kerult, de mostanaban szinte ez napi tema.
Rosszul vagyok a vertol es egyebb dolgoktol amik ilyenkor vannak.
Nem vagy rossz férj. Szerintem a férjnek nincs helye a szülőszobán.
Képzeld el, előfordul, hogy bekakilnak szülés közben az anyukák a nagy erőlködéskor, hiába kapnak előtte jó adag beöntést. Ki akarná ezt látni?!
En bent voltam de azert mert bent akartam lenni, es mert nem akartam kihagyni az erzest hogy nekem adjak eloszor a kezembe a kicsit.
De erre nem kenyszerithet senki, es ha te nem akarod, akkor ezt neki meg kene ertenie.
Nem vagy rossz férj.A feleséged rossz,ha nem érti meg hogy miért nem szeretnél bent lenni vele.
Terhességem elején én is nagyon szerettem volna ha a férjem bent lenne velem,ő sem volt elragadtatva az ötletemtől,de megígérte hogy ha nagyon akarom bent lesz.Mikor ejött a nagy nap,szóba sem hoztuk a témát,bevitt a kórházba,gondoltam szól ha akar velem lenni,hát nem szólt.De nagyon izgult értem ,többször is letolták,olyan sűrűn telefonált.Mikor már nagyon erőssek voltak a fájásaim,el sem tudod képzelni mennyire örültem hogy nem látja mennyire szenvedek.(Meg legalább nem lettem özvegy :))) .)
Egyáltalán nem vagy az, a feleséged meg leszállhatna a magas lóról és hasznlhatná az eszét!
Én szeretném, ha benn lenne a párom, viszont ő sem bírja a vért, stb., így ha mégis visszakozik, elfogadom. Most szintén, kinek jó, hogyha őt kell felmosni... nem elég a szülés, még miatta is aggódhatok.
Felnőtt ember vagy, el tudod dönteni, mit akarsz, a feleséged meg hadd hisztizzen, ha neki jó. Majd abba hagyja...
11 Neked baromi nagy szerencséd volt.
Semmiképpen nem szabad ráerőltetni ezt a férfire, mert még válás is lehet a vége, vannak érzékenyebb emberek, akik ha meglátják ezt a látványt, többet hozzá sem érnek a feleségükhöz, megundorodnak tőle. És hiába van sok férfi, akiből nem ezt váltja ki, sosem lehet tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!