Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nem akarok bent lenni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok bent lenni a szulesnel, rossz ferj vagyok?

Figyelt kérdés

A felesegem a 4 honapos terhes, gyereket mind ketten akartunk.

Mostanaban eleg sokat veszekszunk azon, hogy nem szeretnek bemenni vele a szuloszobaba. Eddig ez szoba sem kerult, de mostanaban szinte ez napi tema.

Rosszul vagyok a vertol es egyebb dolgoktol amik ilyenkor vannak.

2014. szept. 24. 14:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/177 anonim ***** válasza:
36%
Amúgy a sok hülye filmmel rontották el a dolgot, meg a kismamák élvezettel mesélnek horror történeteket, ezért rettegnek annyira férfiak a szüléstől. A valóságban nem szoktak így óbégatni a nők a szülőszobán és nem annyira borzalmas az egész, mint a filmekben. Legalábbis amikor én szültem kétszer, semmi ilyen nem volt, jó volt a hangulat, kis jövés-menés volt, de mindenki normálisan beszélt, senki nem kiabált és nem volt sok vér sem. Én magam legalábbis nem láttam vért, csak a babámat mázasan a végén. De még meg sem izzadtam igazán. A filmekben jól eltúlozzák az egészet.
2014. szept. 24. 14:49
 12/177 anonim ***** válasza:
29%

Nem vagy rossz férj. Szerintem a férjnek nincs helye a szülőszobán.

Képzeld el, előfordul, hogy bekakilnak szülés közben az anyukák a nagy erőlködéskor, hiába kapnak előtte jó adag beöntést. Ki akarná ezt látni?!

2014. szept. 24. 14:50
 13/177 anonim ***** válasza:
36%
Nem vagy rossz férj! Az én párom amíg bent voltam a kórházban,szülés előtt is pár hetet,csak néhány percet bírt ki egyáltalán az épületben! Én sem akartam,hogy a szülésnél bent legyen,nekem ez olyan magánügy-féleség,egy minicsata volt , amit nekem kell megvívnom és kvázi ajándékként átnyújtani neki a fiát!:)Nem bántam meg,hogy nem volt bent és sok-sok éve bizonyítja,hogy remek férj!:)
2014. szept. 24. 14:51
 14/177 Andi80018 ***** válasza:
59%
Dehogy. Pláne ha császár lesz, akkor be sem engednek.
2014. szept. 24. 14:52
 15/177 anonim ***** válasza:
95%

En bent voltam de azert mert bent akartam lenni, es mert nem akartam kihagyni az erzest hogy nekem adjak eloszor a kezembe a kicsit.

De erre nem kenyszerithet senki, es ha te nem akarod, akkor ezt neki meg kene ertenie.

2014. szept. 24. 14:53
 16/177 anonim válasza:
72%

Nem vagy rossz férj.A feleséged rossz,ha nem érti meg hogy miért nem szeretnél bent lenni vele.

Terhességem elején én is nagyon szerettem volna ha a férjem bent lenne velem,ő sem volt elragadtatva az ötletemtől,de megígérte hogy ha nagyon akarom bent lesz.Mikor ejött a nagy nap,szóba sem hoztuk a témát,bevitt a kórházba,gondoltam szól ha akar velem lenni,hát nem szólt.De nagyon izgult értem ,többször is letolták,olyan sűrűn telefonált.Mikor már nagyon erőssek voltak a fájásaim,el sem tudod képzelni mennyire örültem hogy nem látja mennyire szenvedek.(Meg legalább nem lettem özvegy :))) .)

2014. szept. 24. 14:54
 17/177 anonim ***** válasza:
32%
Az én Férjem is olyan mind te rosszul van a látványtól!De össze szedte magát és addig bent volt míg a lányunknak nem látta meg a fejét utána a váróba volt!Nem férfinek való látvány ami ott van.Attól,hogy te nem szeretnél be menni nem vagy se rossz apuka se rossz férj senki se egyforma.
2014. szept. 24. 14:56
 18/177 anonim ***** válasza:
28%

Egyáltalán nem vagy az, a feleséged meg leszállhatna a magas lóról és hasznlhatná az eszét!

Én szeretném, ha benn lenne a párom, viszont ő sem bírja a vért, stb., így ha mégis visszakozik, elfogadom. Most szintén, kinek jó, hogyha őt kell felmosni... nem elég a szülés, még miatta is aggódhatok.

Felnőtt ember vagy, el tudod dönteni, mit akarsz, a feleséged meg hadd hisztizzen, ha neki jó. Majd abba hagyja...

2014. szept. 24. 14:57
 19/177 anonim ***** válasza:
69%

11 Neked baromi nagy szerencséd volt.

Semmiképpen nem szabad ráerőltetni ezt a férfire, mert még válás is lehet a vége, vannak érzékenyebb emberek, akik ha meglátják ezt a látványt, többet hozzá sem érnek a feleségükhöz, megundorodnak tőle. És hiába van sok férfi, akiből nem ezt váltja ki, sosem lehet tudni.

2014. szept. 24. 14:58
 20/177 anonim ***** válasza:
59%
A férjem bent volt. Egy csepp vért nem látott, az össz durva amit látott a méhlepény.sőt le is fotozta... Nagyon szép emlék nekünk. Kicsinél is bent volt. Szerintem menj be,mert jó érzés lesz a kis pár perces babádat lefotozni. Meg elmenni vele amikor lemérik,öltöztetik:))
2014. szept. 24. 14:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!