Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok bent lenni a szulesnel, rossz ferj vagyok?
A felesegem a 4 honapos terhes, gyereket mind ketten akartunk.
Mostanaban eleg sokat veszekszunk azon, hogy nem szeretnek bemenni vele a szuloszobaba. Eddig ez szoba sem kerult, de mostanaban szinte ez napi tema.
Rosszul vagyok a vertol es egyebb dolgoktol amik ilyenkor vannak.
Hát utolsó, nayon tévedsz.
Ennél a sok beszűkült hülye nőnél van az, hogy egyenlőek a férjükkel, és meg vannak közösen beszélve az igények, elvárások és kompromisszumok vannak kötve.
Nem pedig a: mennyé asszony elleni, mer ugyis csak arra vagy jó, én addig iszok egy sört... módi van.
De én már rég letettem arról, hogy a kérdezőnek bármit megmagyarzzak. Nem akarja megérteni, hogy miért fontos ez a feleségének, nem is fogja. Nem minden ember képes együttérzésre és kompromisszumokra a szeretteiért. Ezt a keresztet már a feleségének kell viselni, vagy nem viselni.
" meg vannak közösen beszélve az igények, "
pontosan, MEG KELL BESZÉLNI, nem az van,hogy egyik akarja, másik nem, és akkor az a szarember, aki nem...
Jaaajjj de buták vagytok, anyám...
Akkor ennyi erőből számotokra meg annyit jelent a megbeszélés, hogy akarod hogy bent legyek? igen, ó én nem húzd meg magad, akkor se megyek be. Pffff...
(mert csak addig ők ám az erős férfiak, amig ebből hasznot tudnak húzni. Ha már valami nekik megerúltető vagy kellemetlen lenne, akkor egyből elpuhul az a nagy híres p@csük :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!