Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nem akarok bent lenni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok bent lenni a szulesnel, rossz ferj vagyok?

Figyelt kérdés

A felesegem a 4 honapos terhes, gyereket mind ketten akartunk.

Mostanaban eleg sokat veszekszunk azon, hogy nem szeretnek bemenni vele a szuloszobaba. Eddig ez szoba sem kerult, de mostanaban szinte ez napi tema.

Rosszul vagyok a vertol es egyebb dolgoktol amik ilyenkor vannak.

2014. szept. 24. 14:37
 151/177 anonim ***** válasza:
25%
148-as, mivel még egy nicknevet sem vagy képes megadni, bocs, de nem figyeltem rá külön, hogy melyik 'szarapázós' választ írtad esetleg te, az írásom a komplett 'másik oldalnk' szólt, aminek te csak 1 tagja vagy.
2014. szept. 27. 14:37
 152/177 anonim ***** válasza:
40%

A sules alatt vadidegenek elott akik bennetek turkalnak nem szegyelitek magatokat de az elott az emnber elott aki eletetek parja a gyerek apja tarsatok az elott igen?

Hat beteg egy felfogas.

a FERJEM MINDEN SZULEST Vegigaszisztalt es a 3. 4.gyerekunket o emelte a vilagra a szulszno felugyelete alatt a sajat nappalinkban.

Nem volt se tanulo se orvospalanta idegen emberek csak mi voltunk mint csalad.

A hazaseletunk kivallo hiszen egy kulturalt tanult ember tud kuonbseget tenni a szules es a szexualitas kozott.

2014. szept. 27. 14:54
 153/177 anonim ***** válasza:
71%

Értem. Hát ez ilyen. Mi így gondoljuk, ti meg nem.

De mondom megint, ez így oké. Viszont a baj az, hogy ők ezt nem beszélték meg, két különböző felfogású ember, két különböző elvárással a szóban forgó szituációval kapcsolatban. Remélem eddig sikerül ezúttal felfognod.

Viszont, mivel itt a nő van olyan helyzetben (szülés), ami nagy fizikai fájdalommal jár és segítségre (=lelki támasz) lehet szüksége, ezért, ha már nem tisztázták ezt előre, szerintem az ő kérésének kéne eleget tenni, és a férjének megtenni a bemenést a kedvéért. Ennyi. Ez a véleményem, ez volt a kérdés. Megválaszoltam, hogy szerintem igenis rossz férj, mert erre nem hajlandó. Ezek után majd a kérdező mérlegel és dönt. Hol itt a probléma?

Írom megint:: csak nem savanyú a szőlő, mert jó lett volna, ha apuci bemegy, csak a kedvedért nem volt hajlandó és most meg kéne ideologizálni a lelki békéd érdekében???

2014. szept. 27. 14:58
 154/177 anonim ***** válasza:
34%

kedves utolsó, ha nekem címezted...

ha elolvastad volna a válaszaimat, tudhatnád, hogy nincsen gyerekem. Csók.

2014. szept. 27. 16:55
 155/177 anonim ***** válasza:
34%

Akkor meg mit dumalsz meg nem is szultel

Idealok almok hogy szeretned ?

Gyere vissza ketto utan beszelunk tovabb

2014. szept. 27. 21:06
 156/177 anonim ***** válasza:
34%

Aha. Szóval, ha már szültem - nem volt benn - azért nincs igazam; ha még nem szültem - akkor meg azért nincs igazam.

Hát, ezt jól megmagyaráztad. *tapsvihar*

Na, én befejeztem, az én véleményem akkor is ez. Annyi a különbség, hogy én nem akarlak meggyőzni, míg te folyamatosan azt magyarázod, hogy miért is nem lehet az jó, amit én mondok...

Törlöm a kérdést, sziasztok

2014. szept. 27. 21:18
 157/177 anonim ***** válasza:
64%

Pont most olvasok egy könyvet, valami szülési kézikönyv és abban írja a szülőorvos hogy milyen meghittség lengi körbe a szülő nőt és a férjét miközben megszületik a babájuk. Írja hogy megbánta hogy ő korábban nem bent be a két gyereke születésénél, azt hitte nem adhat akkora pluszt. Olyan esetet is írt amikor komplikáció lépett fel, sok vér, a dokik rohangáltak összevissza, közben szegény apuka beájult :) Úgy húzták ki valaki a folyosóra. Mikor minden helyreállt akkor kezdték el keresgetni apuka hova lett és akkor kezdett el feltápaszkodni odakint :)

Ez is benne van a pakliban de ez a férfiú is legalább megpróbálta és nem lett semmi baja :)

2014. szept. 28. 12:11
 158/177 anonim ***** válasza:
74%
Nem tudom,hogy ahhoz mit szólna a kedves anyuka,ha apuka utána nem nyúlna hozzá többet.mert a mi családunkban konkrétan ez történt meg.nem tudom,miért olyan hihetetlen,hogy valakire lehet ez ilyen hatással is.
2014. szept. 28. 19:18
 159/177 anonim ***** válasza:
36%

utolsó ne erőlködj, ilyen nem szerepel a kézikönyvekben, meg különben is, hogy tudsz ilyenre gondolni? Hát az első a gyerek, majd ha betölti a 18at, lehet szó nyúlkálásról! Pfujj, de undi vaaagy!!

(remélem, mindenki érzi az iróniát...)

2014. szept. 28. 19:34
 160/177 anonim ***** válasza:
38%
Hát ha emiatt megundorodik, akkor undorodjon is. Jobban jár az asszony is, hogyha kereshet egy ilyen helyett egy valódi társat. :)
2014. szept. 28. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!