Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nem akarok bent lenni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok bent lenni a szulesnel, rossz ferj vagyok?

Figyelt kérdés

A felesegem a 4 honapos terhes, gyereket mind ketten akartunk.

Mostanaban eleg sokat veszekszunk azon, hogy nem szeretnek bemenni vele a szuloszobaba. Eddig ez szoba sem kerult, de mostanaban szinte ez napi tema.

Rosszul vagyok a vertol es egyebb dolgoktol amik ilyenkor vannak.

2014. szept. 24. 14:37
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/177 anonim ***** válasza:
24%
Pl olyanokkal,akik leoltják itt a kérdezőt,hogy köpje le magát meg ilyenek?na ezek nagyon értelmes emberek lehetnek.amúgy meg nem kéne annyira felvágni,hogy elvégezték egy jogi egyetemet( nem te vagy az egyetlen ilyen,képzeld).és attól,hogy van egy diplomád(másnak is van,jelzem)az élet kérdéseihez még lehetsz tök hülye.úgyhogy hagyjuk.
2014. szept. 25. 13:00
 102/177 anonim ***** válasza:
82%

"És akkor a többi nem tudom hány száz millió nő hogy éli túl a szülést?mondok valamit,ha szerintetek ennyire borzalmas és kibírhatatlan dolog ez,akkor nem kell gyereket szülni és kész,nem leszel veszélyben meg kiszolgáltatva.szerinted olyan felemelő látvány a férfinak azt nézni,h éppen hányan turkálnak a feleségében alulról?"

Hmmm, nem, nem gondolom, hoyg felemelő érzés. Tudod, mi NEM felemelő érzés még? Az, amikor vadidegenek BENNED turkálnak.

Te tényleg ennyire igazságtalan és hímsoviniszta vagy?

Te figyi, a nőknek sem túl kellemes ám, hogy bennük turkálnak vadidegenek, az ő legintimebb szférájukba nyúlnak bele kézzel idegen férfiak, de kénytelenek megengedni. Meg KELL, hogy engedjék, hogy hozzájuknyúljanak ott! És ehhez képest a férfinak meg az a legnagyobb baja, hogy ezt ott kell lenni,nézni sem kell, csak beszélni aza sszonyhoz, míg tök kiszolgáltatott és kényelmetlen helyzetben van. Remélem, neked lesz egyszer egy jó mélyreható prosztatavizsgálatod (lehetőleg egy gyakorlókórházban, ahol 10-12 rezidens is benyúlást nyerhet az ánuszrózsádba), és akkor majd esetleg, mondom esetleg tudsz hitelesen mérlegelni, hogy mi a szarabb, ha könyékig túrnak benned, vagy ha nézni kell a feleséged szemébe, miközben életet ad a gyerekednek. Habár, ahogy én itt téged olvasnak, neked hülye lenne bárki szülni, úgyhogy nem kell tartanod attól, hogy bármilyen szülésre be kéne menned, ne aggódj. :)

2014. szept. 25. 13:06
 103/177 anonim ***** válasza:
28%

"a kérdezőt egyáltalan nem érdekli mit szeretne a felesége"

A feleséget sem érdekli mit szeretne a férje.

Lehet, hogy a férj végül bemegy és végül jó élménnyel gazdagodik. De az is lehet, hogy annyira rossz lesz neki, hogy nem akar még egy gyereket. Ez megtörtént eset. Nemrég volt itt egy kérdező, aki azt mondta, hogy a férje azért nem akar még egy gyereket, mert az elsőnél bent volt a szülőszobán és azt mondta, hogy ilyen fájdalmak és szenvedés árán nem akar még egy gyereket. A feleség persze hiába mondja, hogy ő kibírja ezt még egyszer, a férje hallani sem akar arról, hogy a felesége még egyszer szüljön. Nos, náluk ilyen szélsőséges reakciót váltott ki a férj jelenléte, és nem azért mert bármi mocskosat is látott volna.

2014. szept. 25. 13:07
 104/177 anonim ***** válasza:
35%

Lehet, és az is lehet, hogy ezek után a nő nem tud majd fárfiként és társként nézni a férjére. Az élet már csak ilyen, ez a szépsége.

Én megmondom őszintén, ha az én férjem ennyit nem tenne meg értem, akkor nem hogy szülni, de haza se kéne jönnie többet. :)

2014. szept. 25. 13:12
 105/177 anonim ***** válasza:
42%

itt mindenki férje vígan ment be? a válaszok alapján nekem az jön le, hogy be lettek fenyítve. így legyen ott? minek? azért legyen ott mert ott akar lenni, ne azért mert gonosz anyu akkor beszól.

egyáltalan a kérdező felesége mit akar?

mert azt nem tudtuk meg, cask már kb fel akarjátok kötni a kérdezőt mert nem akar bemenni.

ezért nem szereti?

meg hogy így hozzá se mentetek volna?

én meg ha ffi lennék nem vennék el egy nőt, aki ehhez köti hogy szeretem e vagy sem.

szánalom ami itt kialakult.

kérdező: talán töröltesd a kérdést, mert a hiénák széttépnek!

2014. szept. 25. 13:15
 106/177 anonim ***** válasza:
65%
Benne van a kérdésben is ..A kérdező felesége azt szeretné ,ha bemenne vele .. a férj pedig nem akar .Ezen van a vita .
2014. szept. 25. 13:25
 107/177 anonim ***** válasza:
25%
Nem hinném,h oly vígan mentek be,vslszeg rájuk lett parancsolva,hogy de márpedig befele.sztem nagyon kevés olyan férfi van,aki önként és dalolva megy a szülőszobába.tudjátok,az a legnagyobb baj,hogy saját magatokból indultok ki,igen,ti bemennétek a helyében,de könyörgöm,ti nők vagytok,ő meg férfi.ők máshogy vannak összegyúrva,máshogy látják a dolgokat.és igen,mi nők sokkal erősebbek vagyunk,több mindent kibírunk mint ők.így kell elfogadni ôket.
2014. szept. 25. 13:47
 108/177 anonim ***** válasza:
76%

103 ezért mondom én azt hogy még szerencse hogy mi nő szülünk mert a férfiak annyira mimózalelkűek hogyha nekik kellene szülni akkor kihalna a világ. Engem csak az bosszant fel hogy oké kibírjuk, fáj, ha minden jól megy akkor megússzuk épségben és a férfiak közbe meg csak rinyálnak hogy ők aztán be nem mennek.

Aztán ha szétszakad a nő odalent és nem jól varrják össze és túl tág akkor az a baj. Ha szülés után nem akar ágyba bújni akkor az a baj. Ha sír a gyerek és apuka nem tud aludni akkor az a baj... Érted... a nő tűrjön el mindent, vigyen véghez mindent egyedül és közben mèg figyeljen oda apuka lelkivilágára is. Sajnálom az olyan nőket akiknek ilyen férj jutott. Az ilyenekre nem lehet támaszkodni amikor segítségre szorulna az ember.

2014. szept. 25. 13:52
 109/177 anonim ***** válasza:
26%
108: nem ilyeneknek kell szülni, aki még anyuci csöcséről nem vált le, hanem TÁRSnak. csak a nőkre is rájön az 5 perc és gyerek kell mindegy kitől (tiszt. a kiv.nek)
2014. szept. 25. 13:54
 110/177 anonim ***** válasza:
34%

"sztem nagyon kevés olyan férfi van,aki önként és dalolva megy a szülőszobába.tudjátok,"

igen, a nők önként és dalolva mennek szülni...

Amúgy kérdező, most mit csinálsz ebből ekkora erkölcsi kérdést

Ha nem akarsz, akkor nem mész be, oszt kész!

Majd megbékél a feleséged, hogy egy ilyen nyámnyila kisfiú a férje.

Remélem szegény asszonyt sosem éri olyan baleset, hogy neked kelljen ellátni...

2014. szept. 25. 14:09
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!