Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nem akarok bent lenni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok bent lenni a szulesnel, rossz ferj vagyok?

Figyelt kérdés

A felesegem a 4 honapos terhes, gyereket mind ketten akartunk.

Mostanaban eleg sokat veszekszunk azon, hogy nem szeretnek bemenni vele a szuloszobaba. Eddig ez szoba sem kerult, de mostanaban szinte ez napi tema.

Rosszul vagyok a vertol es egyebb dolgoktol amik ilyenkor vannak.

2014. szept. 24. 14:37
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/177 anonim ***** válasza:
28%
59-es: legtöbb esetben közelebb hozza, ez tény. kevés százalékban meg éppen nem. és mi van, ha a kérdező esetében pont az eltávolodásba "segít be" ez a dolog?
2014. szept. 24. 22:43
 62/177 anonim ***** válasza:
63%

:O Hogyan távolíthatja el? Én még nem hallottam ilyet!

Írd le kérlek, mire gondolsz, ez nekem is fontos lesz..

2014. szept. 24. 23:34
 63/177 anonim ***** válasza:
77%

az most mennyivel jobb ha asszony addig cseszteti hogy bemegy és ott elájul? az nagy segítség :D

ha nem akar, akkor nem kell és kész

2014. szept. 25. 08:45
 64/177 anonim ***** válasza:
37%

jól esik a 0, köszi, csak azért, mert nem vagyunk egy véleményen...

A betegség az más, ott nincs senki más, aki segítsen, ott egyértelmű, hogy támogat.De akkor is inkább segítsen kimenni a wcre, mint ágytálazzon.

Szülésnél millió1 ember tud segíteni (orvos, szülésznő, dúla), akik valószínű VALÓBAN segíteni fognak.

Azért, mert ti szeretnétek, hogy ott legyen, nem kell a másikra rákényszeríteni, és rossz apázni. Én nőként biztosan nem fogom hagyni, hogy ott legyen (hál'isten ő sem akar), hogy vérben-hányásban-ürülékben lásson szenvedni. Minek??? Miért jó az nektek, mibe segít ha ott van?? Nem egy embertől hallottam már, hogy irtó gusztustalan volt nekik, amit láttak, de az asszony ragaszkodott hozzá, hogy ott legyenek. Utána meg nyilván nem azt fogja mesélni a haveroknak, hogy az anya odaszart a szülőágyra, és mennyire gusztustalan volt az egész, hanem, hogy milyen 'nagy élmény'. Ja, csak azt nem kérdezi meg senki, hogy pozitív vagy negatív-e az az élmény...

LEHET, hogy NÁLATOK nem így volt, lehet, hogy a ti párotok nem így élte át, de másnak meg ROSSZ élmény volt, ROSSZ élmény lenne!

Minden ember más, nem tudom, ezen mit kell lepontozgatni!!!

2014. szept. 25. 08:54
 65/177 anonim ***** válasza:
78%

de áruld már el nagy okos, hogy honnan a sz...rból látja apuka, hogy az anya szüléskor odasza..rik a szülőágyra???

Ahhoz, hogy ezt lássa igen közelről és szemből kell anya valagát néznie!

(egyébként meg úgy beszéltek erről az önkéntelen salakürítésről, mintha a szülő nő direkt, igénytelenségből odasza..rna a szülőágyra)

2014. szept. 25. 08:58
 66/177 anonim ***** válasza:
38%
Kedves Hold viola! Arról azért majd elbeszélgetnék veled, majd miután szültél (mert addig könnyű nagyszájúnak lenni, amíg nem tudod miről beszélsz) hogy mennyire volt jó életed legnagyobb fájdalmait, a kiszolgáltatottságot a férjed nélkül átélni. Mert hidd el, sokkal könnyebb együtt, mint egyedül. Itt a lehetőség adott arra, hogy segítse a párját egy férfi és én nagyon elgondolkodnék rajta, hogy milyen ember/társ az, aki mert nem bírja a vért, magamra hagy, amikor segíthetne is.
2014. szept. 25. 09:04
 67/177 A kérdező kommentje:

Mi mar sok mindent megeltunk egyutt. Sajnos volt olyan is (egy gerinc serules miatt), hogy a wc-ig sem tudtam kimenni es o akkor is ott volt mellettem es segitett. Mikor meg nem tudott magyarul (lengyel szarmazasu) es o lett beteg a gyomortukrozesnel bent voltam vele es tomalcsoltam az orvos szavait.

De erre valahogy erre keptelen vagyok.

Tudom, hogy fel es csak bennem bizok de ez akkor sem megy.

2014. szept. 25. 09:11
 68/177 anonim ***** válasza:
33%

De nem tudjàtok felfogni, hogy itt arrol van szo, hogy ö nem akarja?az eszetekbe sem jut, hogy nem azért, mert nem szeret, hanem mert öt taszitja ez a dolog?és pont itt van a bibi, hogy ebben, hogy taszitja, semmi természetellenes, vagy abnormàlis nincs.Miért akarjàtok ràeröltetni??

az egyik vàlaszolonak: ugy lehet, kérlek szépen, hogy az apa nem talàlja tul gusztusosnak a szülöszobai làtvànyt, és késöbb akàrhànyszor szexre kerül a dolog, ez jut eszébe.(ez megtörtént dolog, és biztos nem az egyetlen eset a vilàgban) Nem lehet tudni, hogy kiböl milyen reakciot vàlt ki ez az egész!

2014. szept. 25. 09:12
 69/177 anonim ***** válasza:
47%
miért nem kéri meg az anyukàjàt?akkor nem lenne kiszolgàltatott.
2014. szept. 25. 09:14
 70/177 anonim ***** válasza:
25%

Ha a magyarul sem nagyon tud, akkor tényleg ne hagyd magára!!!

Megoldható, hogy ne lásd ami odalent történik, te csak legyél a fejénél - nem lesz az olyan szörnyű dolog!!!!

2014. szept. 25. 09:16
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!