Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nem akarok bent lenni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok bent lenni a szulesnel, rossz ferj vagyok?

Figyelt kérdés

A felesegem a 4 honapos terhes, gyereket mind ketten akartunk.

Mostanaban eleg sokat veszekszunk azon, hogy nem szeretnek bemenni vele a szuloszobaba. Eddig ez szoba sem kerult, de mostanaban szinte ez napi tema.

Rosszul vagyok a vertol es egyebb dolgoktol amik ilyenkor vannak.

2014. szept. 24. 14:37
 141/177 anonim ***** válasza:
36%
139, ez igaz de érted: a nő megkérte legyen vele és a férfi megpróbálta mert szereti annyira hogy megpróbalta legyőzni ő is a félelmét. Ha beájul hát istenem akkor tényleg nem bírja, de elég kevesen ájulnak el a vér látványától, viszont mindig jó kifogás :)
2014. szept. 26. 16:43
 142/177 anonim ***** válasza:
68%

65-ös,már írtam neked, de akkor elmondom még egyszer.

Te nem is fogod soha megérteni ezt a témát, mert nincs egy olyan barom a világon, aki neked gyereket szüljön valaha is. :) Úgyhogy hagyd abba a vagdalkozást, és könyveld szépen el magadban, hogy most itt a felnőttek beszélgetnek, és ez egy olyan téma, amihez te még kicsi vagy, és láthatólag sohasem fogsz felnőni hozzá. :) Szóval kérlek, tedd magad takarékra. :)

2014. szept. 26. 16:44
 143/177 anonim ***** válasza:
65%
140 jaj értem, akkor szerinted a nőnek mindig minden pillanatban tiptopnak és tökéletesnek kell lenni mert ha nem akkor a férje kiszeret belőle és elhagyja? De akkor mi lesz ha szoptatás után a nő melle megereszkedik? Számítson elhagyásra? Mi lesz ha csíkok maradnak a nő hasán mert szétrepedt a bőre? Elhagyja a pasi? Az ilyen nő mikor jár nagywczni hogy a párja meg ne hallja hogy neki ien "undorító" dolgai is vannak? Én eddig azt hittem normális kapcsolatokról beszélgetünk és nem olyanokról amiben a nő megfelelési kényszerven szenved csak nehogy elhagyja a párja...
2014. szept. 26. 16:54
 144/177 anonim ***** válasza:
16%

na nehogy már a szülési csíkokhoz meg a megereszkedett cicihez hasonlítsunk egy szülést! Ezt ti sem gondoltátok komolyan...

ÉN nő vagyok, NORMÁLIS kapcsolatban élek, NINCS megfelelési kényszerem, mégsem vágyom arra, hogy a férjem ebben a látványban részesüljön.

Te bensőségesnek nevezed az egyik oldalát, én meg igényességnek a másikat. Ennyi.

Nincs szükségem arra, hogy hányásban fetrengve, büdösen-szarosan-véresen lássa a 'csodát'.

Bőven jó csoda lesz neki megfogni a megmosdatott babát.

Ha SZERINTED attól jó egy kapcsolat, hogy mindent kiteregetünk a társunknak, akkor elég szegényes lehet a lelkivilágod.

2014. szept. 26. 17:45
 145/177 anonim ***** válasza:
80%

:D Olyan mókásak vagytok, ti igényes nők. :D

Egyből "leszegényesezitek" a másik oldalt. Cska azért, mert valamit nem értesz, még nem kell szitkozódni. :)

Én alapvetően úgy látom ezt a helyzetet, hogy különböző emberek vagyunk. Én pl. nem tudnék egy olyan embernek szülni, aki annyit nem képes értem megtenni, hogy bevonszolja a kis valagát a szülőszobába és szorongatja a kezem, elviseli hogy leordítom ha az esik jól, és lelkiekben támogat, miközben én életet adok a gyerekének.

Te nem ilyen vagy, neked ez nem kell.

És ez így jó. Az emberek mások, ezért nem barát mindenki mindenkivel és ezért nem tudna együtt lenni mindenki mindenkivel. Itt viszont az a gond, hogy a szóban forgó két ember, mi a nagy büdös fenéért nem beszél ilyen dolgokról a házasság+gyerekvállalás előtt. Ezek azért elég komoly elvbeli eltérések, így tehát itt aza abj, hoyg ezt előre nem beszélték meg. Most már mindegy, ez már így van. Ettől függetlenül, most már valakinek engedni kell. És én még mindig a szenvedő fél felé hajlok. De ez csak az én véleményem.

2014. szept. 26. 18:28
 146/177 anonim ***** válasza:
71%

Azok,akik nem akarják,hogy úgy làssa ôket a fèrj,azok apukát elpateroltàk terhessèg alatt is?

Èn pl tegnap este telibehánytam a kutyánkat. Nem hiszem,hogy túl èdes látvány lehetett. Sôt,azt sem hiszem,hogy amikor az elsô babámmal konkrètan 39 hetes bepisiltem este,mert olyat rugott,akkor szexi voltam. Aztán szülès után,mikor átvèreztem a tena ladyt,ès arra èbredt,hogy ágynemût kell húzni,az sem èlete álma volt.

Ehhez kèpest a szülôszobán nem hánytam,nem láttunk semmit,mert paraván volt derèktól lefele..

2014. szept. 26. 18:58
 147/177 anonim ***** válasza:
11%

már megbocsáss, de NEM én kezdtem el személyeskedni, a legelső válaszomban csak leírtam, hogy én sem szeretném, hogy bejöjjön, pedig nő vagyok.

Erre jöttek a válaszok, hogy mekkora egy szar kapcsolatom lehet, meg mekkora gáz, hogy a pasi erre se képes, meg ilyennek nem kell szülni, páros lábbal rúgnátok ki, és még engem sajnáltok, "mert majd ha ott leszel, megtudod!"...

Szóval, ha szerinted ezért mókás vagyok, egészségedre. A TE szegénységi izonyítványod, hogy kiröhögsz azért, mert nem egy a véleményünk.

Én elmondtam a véleményem és pont. Nem pocskondiáztam, nem véleményeztem, hogy milyen az a pasi, aki képes bemenni, vagy milyen az a nő, aki szeretné, hogy a párja benn legyen, nem támadtam senkit, veletek ellentétben.

Most akkor el lehet gondolkodni, ki a nevetséges, bocsánat, "mókás"...

2014. szept. 26. 19:44
 148/177 anonim ***** válasza:
14%

Hát még mindig te, ugyanis kettőnk közül neked habzik most is a szád, és szegénységi bizonyítványozol össze vissza. :)

Csak nem mégis az az igazság, hogy titkon jó lett volna ha apuka bejön, de nem volt hajlandó, és most meg kell ideologizálni? :)

2014. szept. 26. 20:26
 149/177 anonim ***** válasza:
28%
148: én még nem szültem, és ide se válaszoltam, de csak úgy felmerült bennem, hogy attól, hogy te sz*r embernek tartod azt, aki nem megy be a feleségével, még nem feltétlenül az. Én, mint nő kizártnak tartom, hogy a férjem bent legyen. Biztos, hogy nem jöhet be, de senki más se. Mert én így akarom, én ilyen "egyedül szenvedő" típus vagyok. Ha beteg vagyok, vagy bármi bajom van, akkor is kifejezetten irritál, ha vannak körülöttem, és ez szülésokr szerintem hatványozottan így lesz, az orvost is a hátam közepére kívánom majd. Szóval próbáld meg elfogadni - bár látom ez neked nagyon nehezen megy -, hogy nem, nem mindenki vágyik erre, hogy körülugrálják, vagy nyíltan anyázhassa a férjét szülés közben, mert az olyankor neki alanyi jogon jár, hisz ő szül és ez neki fáj, stb. És ha valaki már szült, és utólag leírja, hogy nem volt bent a férje, és ez teljesen jó volt számára, az nem "ideologizál", hanem elmondja a véleményét, azt amit gondol és érez. Én elfogadom, ha egy nő a férjével akar szülni. Tegye. Azt is elfogadom, ha hisztériázik 9 hónapon keresztül, hogy rávegye erre a férjét, mit bánom én, nem az én férjem, nem az én házasságom, az ő dolguk. De más is fogadja el, hogy van, akinek ez nem hiányzik és kész. Ezen kb. annyira felesleges vitázni, mint hogy megtartanánk-e a beteg gyereket, vagy nem. Elvetetnénk-e a gyereket ha kenyérre sem futja, vagy nem. Elvi kérdések, mindenki másképp vélekedik róluk, és senki sem tudja meggyőzni a másik oldalt, csak elfogadni (illetve a legtöbben erre is képtelenek, pedig nekik is egyszerűbb lenne).
2014. szept. 26. 22:08
 150/177 anonim ***** válasza:
14%
Kb ugyanezt írtam le, csak kicsit rövidebben és összefüggőbben. Szóval ez az utsó komment most felesleges volt, mint bikán a csöcs. :)
2014. szept. 27. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!