Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen kiakadtam, hogy beszéljem meg ezt a férjemmel?
Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt abból 2,5 éve házasok. A szexuális életünk sose volt a házasságunk alapköve 1-2 havonta "támadtam" őt le. Mióta együtt vagyunk a két kezemen megtudnám számolni,hogy hányszor kezdeményezett ő. Mielőtt teherbe estem már ott tartottunk,hogy csak úgy tudtam őt rávenni a dologra,ha elaludt és rá fél órára rámásztam(félálomba) vagy ha részeg volt. Az előbb említettből fogant a kislányunk,aki most töltötte a 7 hetet. A terhesség alatt abszolult nem engedte magát folyamatosan visszautasított ami nekem nagyon megalázó volt. Egy baráti beszélgetésből halottam az indokát,hogy a baba miatt nem akarja(ezt meg is értem,ha belegondol az embert,hogy van ott bent valaki) de ezt se nekem mondta el és ez nagyon zavart. Tegnap a nőgyógyász zöld utat adott a dologra. Már nagyon vártam gondoltam,hogy több,mint 10 hónap után csak szeretne valamit,de rám se nézett,teljesen összetörtem, egyszeűen ez tabutéma nálunk sose beszéltük meg ezt a problémát,de számomra ez volt az utolsó csepp a pohárba ezt mostmár nem tudom szó nélkül hagyni. Félek a válaszoktól. Próbàlok neki imponálni,csinosan öltözni,bókolni de nem viszonozza. Fiatal vagyok és ő a második férfi az életembe. Nem tudom,hogy hogyan tálaljam neki a dolgokat. Szeretném,ha így kîvülálló kènt véleményeznétek!
Kérdező, és akik szerint ilyen nem léétezik, ajánlom figyelmetekbe.
2014. aug. 29. 15:59
42/141 anonim válasza:
Minek mentél hozzá? Itt te voltál meggondolatlan, most iszod a levét. Én csak a gyereket sajnálom...úgy foganni meg, hogy apuka részeg volt, anyu meg rámászott...nagyon gáz. Arról nem is beszélve, hogy ennek válás lesz a vége.
Több lehetőséged is van
1. Beszélsz a férjeddel, hogy keressen orvosi segítséget
2. Kipuhatolod, hátha másik nője van (bár ha eddig is ennyit szexeltetek, ki tudja...)
3. Keresel mást miután elváltál.
2014. aug. 29. 16:48
43/141 anonim válasza:
Aludva fogant??? :-D
Nem is tudom, hogy ezen most sírjak-e vagy nevessek!
Én mèg nem láttam olyan pasit, aki szex közben alszik...
Vagy megfejted és felnyomtad magadnak??
2014. aug. 29. 20:16
44/141 anonim válasza:
Minek vagyok együtt, minek csináltatok gyereket, ha az alapok már nincsenek meg?
2014. aug. 29. 21:56
45/141 anonim válasza:
Sok oka lehet. Vagy pszichés problémái vannak, ami miatt nem tudja magát elengedni és ezt szégyelli. Pedig ha elmenne pszichológushoz, lehet, hogy megoldódna. De az is lehet, hogy igazából nem szerelmes beléd. Én se vonzódtam ahhoz a páromhoz, akibe nem voltam szerelmes. Az a baj, hogy ezt csak ő tudná megmondani, de ha ennyire nem partner a probléma megoldásában, akkor nem lesz fejlődés.
2014. aug. 29. 21:57
46/141 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szégyenlős itt egy kép rólunk tavaly készült egy ballagáson. Egyébként megpróbáltam vele beszélni 5 perc után elterelte a szót. Tiszta megalázó az egész,úgyhogy úgy döntöttem magasról le* om,hátha az észhez téríti. Köszönöm az összes kommentet! [link]
2014. aug. 29. 22:47
47/141 anonim válasza:
Na es mire jutottal?
2014. aug. 29. 22:49
48/141 anonim válasza:
Hát nem tudom, nem lesz hasznos a válaszom, de Kérdező, ha tényleg ti vagytok a képen, szerintem te nagyon szép és vonzó csaj vagy, sokkal jobb nő, mint amilyen psi a férjed. Persze ez önmagában semmit sem jelent, de feltűnt.
2014. aug. 29. 22:59
49/141 anonim válasza:
psi=pasi
2014. aug. 29. 22:59
50/141 anonim válasza:
Sajnos az még nagyobb gond, hogy eltereli a szót. Lehet valamit rosszul kommunikálsz. Azt ajánlom kérj tanácsot szakembertől, egyáltalán, hogy hogyan állj neki felgöngyölíteni a problémát.
Mert lehet, hogy nagyon jó szándékúak az itteni tanácsok, mégsem biztos, hogy megfelelőek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!