Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Teljesen kiakadtam, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen kiakadtam, hogy beszéljem meg ezt a férjemmel?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt abból 2,5 éve házasok. A szexuális életünk sose volt a házasságunk alapköve 1-2 havonta "támadtam" őt le. Mióta együtt vagyunk a két kezemen megtudnám számolni,hogy hányszor kezdeményezett ő. Mielőtt teherbe estem már ott tartottunk,hogy csak úgy tudtam őt rávenni a dologra,ha elaludt és rá fél órára rámásztam(félálomba) vagy ha részeg volt. Az előbb említettből fogant a kislányunk,aki most töltötte a 7 hetet. A terhesség alatt abszolult nem engedte magát folyamatosan visszautasított ami nekem nagyon megalázó volt. Egy baráti beszélgetésből halottam az indokát,hogy a baba miatt nem akarja(ezt meg is értem,ha belegondol az embert,hogy van ott bent valaki) de ezt se nekem mondta el és ez nagyon zavart. Tegnap a nőgyógyász zöld utat adott a dologra. Már nagyon vártam gondoltam,hogy több,mint 10 hónap után csak szeretne valamit,de rám se nézett,teljesen összetörtem, egyszeűen ez tabutéma nálunk sose beszéltük meg ezt a problémát,de számomra ez volt az utolsó csepp a pohárba ezt mostmár nem tudom szó nélkül hagyni. Félek a válaszoktól. Próbàlok neki imponálni,csinosan öltözni,bókolni de nem viszonozza. Fiatal vagyok és ő a második férfi az életembe. Nem tudom,hogy hogyan tálaljam neki a dolgokat. Szeretném,ha így kîvülálló kènt véleményeznétek!
2014. aug. 29. 08:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/141 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell 0%-ra szavazni valakit aki leìrja, h ugyanilyen.

Igenis vannak ilyen férfiak, itt egyedül a kérdezõ a hibàs, mégpedig abban , hogy mindennemû kommunikàciò nélkül nagy volumenû dolgokba vàgott.

2014. aug. 29. 10:02
 22/141 anonim ***** válasza:
93%

Hát most itt az ideje, hogy megbeszéljétek!

Mondd neki, hogy szívem ül le és hallgass végig. Csak hallgass. Van egy problémám és szeretném, ha tudnál róla. És ha átgondoltad majd a kérdéseimet akkor vitassuk meg újra a dolgot.

A szexualitásomról van szó. Rájöttem, hogy számomra heti/napi/havi .... szex kell, egyszerűen igénylem. Ez van.

Azonban azt vettem észre, hogy te más vagy. És sajnos, az, hogy te más vagy ezen a téren, bennem feszültséget kelt, ami ha belegondolok hamarosan/...éven belül a házasság felbomlásához vezet(het) majd. Annak ellenére, hogy nagyon szeretlek.

Ezért én a következőket szeretném kérni tőled:

-mondd el hogy látsz, e esélyt a több szexre?

-kívánsz-e egyáltalán?

-mennyi szexet kívánsz úgy igazából?

-gondot jelentene-e ha tartanék szeretőt melletted?

Ha nem foglalkozik a problémával, azonnal, ismétlem azonnal hagyd ott. A szex fontos NEKED. Ez a te életed és kész!

2014. aug. 29. 10:10
 23/141 anonim ***** válasza:
89%

12 vagyok. Igen vannak ilyen férfiak.

A párom a kezdetektől fogva tudja ezt, mert ezzel indítottam az ismerkedést. Ugyanis joga van tudni.

Jobb lenne már felfogni, hogy VANNAK OLYAN FÉRFIAK, AKIK NEM A SZEX KÖRÜL FOROGNAK.

A feleségem előtt 3 évig nem voltam együtt szexuálisan senkivel és nem is hiányzott.

Ha valaki nem akar éjjel nappal bszni, akkor már meleg?

2014. aug. 29. 10:11
 24/141 anonim ***** válasza:
100%

Hát én irigyelem ezeket a férfiakat komolyan :-)

37 éves vagyok és szenvedek, mert amióta gyerekünk lett, alig van szex... De majd csak lesz jobb ha a gyerek nagyobb lesz, csak győzzem kivárni :D Persze amikor meg már annyira nagy lesz, már nekem sem lesz fontos a sok, murphy...

2014. aug. 29. 10:29
 25/141 anonim ***** válasza:
88%

Hány éves a férjed? Hány nővel volt kapcsolata előtted? Ha volt, ott mennyire igényelte a szexet?

Szerintem nagyon megalázó, hogy neked kell örökké letámadnod, az meg, hogy alvás közben fogant a gyerek... Jézusom, hát van neked méltóságod?

Szerintem is meleg lehet a férjed. Vagy szimplán nincs libidója. Vagy téged nem kívánt eleve sosem.

2014. aug. 29. 10:56
 26/141 anonim ***** válasza:
100%

Alacsony a libidója, vagy lehet teljesen aszexuális. De ez a helyzet a házasság előtt is fennállt, nem értem miért kell meglepődni.

Nem csak meleg lehet az a személy aki nem akar ágyba bújni az ellenkező nemmel. De látom ezt sokan nem képesek felfogni, szépen le lett pontozva az a pasi is aki pár válasszal ezelőtt leírta, hogy ő is ilyen.

Arra inkább ki sem térek, hogy mi a véleményem az alvás közben fogant babáról. De röviden és tömören legyen elég annyi, hogy fordított esetben a pasi már börtönben lenne és a gyerekét csak telefonon érhetné el....

2014. aug. 29. 11:08
 27/141 anonim ***** válasza:
89%

Min vagy kiakadva?

Fél év együttjárás után hozzámentél valakihez, aki az eleje óta alig feküdt le veled, és most csodálkozol, hogy ugyanannyira nem kíván. Most tényleg vagy meleg, és ez egy alibi házasság neki, vagy egyszerűen nem kíván téged, és esetleg házon kívül megoldja.

Többet szexelek a férjemmel 1 hónapban, mint ti 3 év alatt.

És ennek a férfinek akarsz MÉG egy gyereket szülni?

Nevetséges.

2014. aug. 29. 11:18
 28/141 anonim ***** válasza:
100%

most komolyan mit rinyálsz? hozzámentél gfél év után, nem is ismerted, volt havi 1 szex, úgy fogant a gyerek, hogy a kedves férjed ALUDT! és akkor pattogsz?

minek mentél hozzá?

így gyereket csinálni?

elején sement, hozzámentél, vagy tűrsz vagy válsz vagy megcsalod!

2014. aug. 29. 11:19
 29/141 anonim ***** válasza:
100%

"Azért mentem hozzá,mert én ennek ellenére szeretem és ha ez a probléma nem lenne én lennék a világ legboldogabb nője,mert minden más területen maximálisan teljesít. "

De NEM VAGY BOLDOG, mert a jó szex alapköve a boldogságnak...

Tehát ha nem javul ez a tarthatatlan állapot, akkor BOLDOGTALAN maradsz, ergo kár ebbe a kapcsolatba több energiát fektetni, pláne MÉG EGY szerencsétlen gyereket.

2014. aug. 29. 11:23
 30/141 anonim ***** válasza:
100%

nem egyforma az igényetek a szexben, ez nem baj, csak az a baj, ha két ilyen ember összeköti az életét, és még gyerek is lesz...bár ahogy ez a gyerek lett

akkor kéne összehozni ha mindkét fél akarja, szeretné, nem rámászni ,mikor félig alszik, röhej

2014. aug. 29. 11:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!