Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Teljesen kiakadtam, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen kiakadtam, hogy beszéljem meg ezt a férjemmel?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt abból 2,5 éve házasok. A szexuális életünk sose volt a házasságunk alapköve 1-2 havonta "támadtam" őt le. Mióta együtt vagyunk a két kezemen megtudnám számolni,hogy hányszor kezdeményezett ő. Mielőtt teherbe estem már ott tartottunk,hogy csak úgy tudtam őt rávenni a dologra,ha elaludt és rá fél órára rámásztam(félálomba) vagy ha részeg volt. Az előbb említettből fogant a kislányunk,aki most töltötte a 7 hetet. A terhesség alatt abszolult nem engedte magát folyamatosan visszautasított ami nekem nagyon megalázó volt. Egy baráti beszélgetésből halottam az indokát,hogy a baba miatt nem akarja(ezt meg is értem,ha belegondol az embert,hogy van ott bent valaki) de ezt se nekem mondta el és ez nagyon zavart. Tegnap a nőgyógyász zöld utat adott a dologra. Már nagyon vártam gondoltam,hogy több,mint 10 hónap után csak szeretne valamit,de rám se nézett,teljesen összetörtem, egyszeűen ez tabutéma nálunk sose beszéltük meg ezt a problémát,de számomra ez volt az utolsó csepp a pohárba ezt mostmár nem tudom szó nélkül hagyni. Félek a válaszoktól. Próbàlok neki imponálni,csinosan öltözni,bókolni de nem viszonozza. Fiatal vagyok és ő a második férfi az életembe. Nem tudom,hogy hogyan tálaljam neki a dolgokat. Szeretném,ha így kîvülálló kènt véleményeznétek!
2014. aug. 29. 08:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/141 anonim ***** válasza:
91%

Normális kapcsolatban hetenként kellene legalább egyszer szexelni. Ha eddig elég volt a kéthavi, akkor miért mentél hozzá? A gyerek miért akkor fogant, amikor részeg volt?

A férjed vizsgáltassa ki magát.

2014. aug. 29. 09:25
 12/141 anonim ***** válasza:
83%

Én ugyan ilyen vagyok.Nem szeretem a szexet.

Hiába élvezek el, egyszerűen nem érdekel.

Ha a feleségem nem akarná, én nem is csinálnám.

Ez nem azért van, mert meleg vagyok, csak egyszerűen nekem ez nem fontos.

2014. aug. 29. 09:36
 13/141 anonim ***** válasza:
100%

Dehát mitől akadtál ki?

Te írod, hogy azelött sem ment.

Megbeszélni meg úgy kell, hogy leülteted, és elmondod a problemádat. Habár nem hiszem, hogy a beszélgetéstől javulni fog a helyzet.

2014. aug. 29. 09:37
 14/141 anonim ***** válasza:
88%

hú, hát nem lett volna szabad.

ha ennyire eltérőek az igényeitek, akkor nem lett volna szabad.

én is arra gyanakszom, hogy meleg a férjed.

de már nekem is volt olyan barátom, aki nem volt meleg, de x idő után nem feküdt le velem, pedig szép a testem.

nem tudom, mi játszódik le az ilyen férfi fejében, de az tuti, hogy nem lett volna szabad hozzámenni, ne haragudj, gondolom, hogy nem erre a válaszra vártál.

megpróbálhatjátok orvosolni, ha esetleg érdekli, vagy tarthatsz szeretőt, esetleg elválhattok, de terhesen az utóbbi döntést rendkívül nehéz vállalni.

2014. aug. 29. 09:38
 15/141 A kérdező kommentje:
Azért mentem hozzá,mert én ennek ellenére szeretem és ha ez a probléma nem lenne én lennék a világ legboldogabb nője,mert minden más területen maximálisan teljesít. A baba nem részegen,hanem aludva fogant! Köszönöm az eddigi válaszokat!
2014. aug. 29. 09:46
 16/141 Imola Ágnes ***** válasza:
100%
Akármelyik mondatodat kiemelem, már önmagában is bizonyíték arra, hogy ez a kapcsolat halálra van ítélve... mi az, hogy tabu téma, egy párkapcsolatban??? Mi az hogy soha nem ment??? mi az h titokban mászol rá??? egy ilyen kapcsolatban miért vállalsz gyereket????????? Beszélgess el komolyan, és tabuk/előítéletek nélkül a férjeddel.
2014. aug. 29. 09:47
 17/141 anonim ***** válasza:
90%

Tuti meleg

Csak meg maga sem tudja vagy nem meri tudni.

A baratnom igy jart 3 gyerek 9 ev utan a ferje lelepett a nagy szerelme pistivel.

Neki ugyanezek a tunetek voltak

2014. aug. 29. 09:47
 18/141 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy jobban szeret recskázni.
2014. aug. 29. 09:48
 19/141 anonim ***** válasza:
100%

Mivel azt írtad, hogy kezdetek óta van ez a probléma, biztosan nem az a probléma, hogy van valakije, vagy nem szeret, vagy mást szeret. Ennél szerintem mélyebbre kell ásni.

Lehet, hogy eleve a szexuális identitásával van a baj úgy, hogy esetleg ez még őbenne sem tisztázódott és talán nem is akar tudomást venni róla. Talán azt gondolta, hogy ez a nősüléssel majd megoldódik.

De az is lehet, hogy aszexuális, bár ez utóbbit nem tudom, hogy az ilyeneknél egyáltalán feláll-e.

Az, hogy a terhességgel és az utána való időszakkal még inkább megritkult az együttlét, ez számára kibúvó.

Lehet, hogy kifogtál egy olyan ritka esetet, hogy a pasi nem szeret szexelni, de ennek gyakran olyan lelki oka van, ami a múltba nyúlik vissza.

Még megkérdezném, hogy amúgy gyakran iszik? Mert az italozgatás csökkenti a potenciát.

Valószínűleg nem lesz könnyű erről beszélni vele, mivel ez már egy régóta húzódó probléma, kétlem ,hogy egyik pillanatról a másikra megnyílik.

Azt meg azért kétlem, hogy lenne valakije, mert akkor anno minek vett volna el, ha ezek a gondok már akkor is fennálltak?

2014. aug. 29. 09:57
 20/141 anonim ***** válasza:
100%

19. voltam.

A 12-t nem értem miért húzták le teljesen nullára, mert gyakorlatilag igen hasznos és megfontolandó választ adott. Lehet belőle okulni és kiindulni, hogy van ilyen, én is kb. erről beszéltem. Bár nőknél gyakoribb, de bizony pasiknál is előfordul. Vagy egyeseknek fáj az őszinteség és az igazság?

2014. aug. 29. 10:00
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!