Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen kiakadtam, hogy beszéljem meg ezt a férjemmel?
Férfi vagyok. Számomra elképzelhetetlen, hogy úgy éljek együtt a Feleségemmel, hogy ne vonzódjak hozzá szexuálisan. Ilyen NINCS.
Szeretem azt a nőt, kívül-belül, minden porcikáját, és mivel szeretem, ezért élvezem is, ha hozzányúlok. Ezért mindenképp hozzányúlok. Nem csak a magam örömére, hanem az övére is. És ez így egészséges.
A férjednél tisztázni kéne, hogy érzelmi vagy fizikai problémái vannak-e.
A gyerek úgy fogant, hogy a férjed aludt? Mi van? Nekem két gyerekem van, és elég vacakul érezném magam, ha úgymond "nem lettem volna" a fogantatáskor... Ez sem bántja őt?
nem részegen, csak "aludva"
bár azért érdekes, hogy egy ffi nem ébred fel, ha az asszony rajta pattog, nem?
"az első gondolat, ami eszembe jutott, hogy szegény gyerek nem biztos, hogy ép lesz agyilag, ha részegen lett csinálva."
Legközelebb ne írd le az első gondolatod. Vagy te is így fogantál?
Kérdezőnek meg nincs mit mondani. Már mindent elmondtak.
Szia, kérdező, én lefordítanám a matematika nyelvére a helyzetet:
"3 éve vagyunk együtt abból 2,5 éve házasok."
- első hiba, mivel 36-30=6 hónap "járás" után hozzámentél
"Az előbb említettből fogant a kislányunk,aki most töltötte a 7 hetet."
- második hiba, mivel 9+7=16, és 30-16=14, azaz alig több, mint egy év házasság és másfél év ismeretség után teherbe is estél
"gondoltam,hogy több,mint 10 hónap után csak szeretne valamit"
10 hónap? Ez veszett fejsze nyele. vagy aszexuális, vagy csal, vagy buzgetti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!