Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen kiakadtam, hogy beszéljem meg ezt a férjemmel?
Szerintem nem a baba miatt van, ha eddig is ilyen volt.
Jó lenne vele beszélni. Máshogy úgyse fogod megtudni.
Lehet, hogy valamiért nem igényli a szexet. Nincs rá szüksége.
De én is gondolnék arra is, hogy lehet, hogy meleg.
Eleve nem értem, ha KEZDETTÖL nem müködött a szex, akkor miért mentél hozzá és föként miért szültél ebbe a kapcsolatba egy gyereket!?!?!?!
Az, hogy csak akkor van szex, ha megeröszakolod a férjedet, elég sirlamas rád nézve, mármint hogy ez neked megoldás.
Mivel elejétöl kezdve nem kiván, nem szereti veled a szexet, ezért az egyetlen értelme megoldás, ha külön mentek és te keresel valakit, akinek tetszel is.
A hibás te vagy, de az egyetlen igazi vesztes a gyerek, akit ilyen kapcsolatba szültél.
Ezen kívül minden rendben van köztetek?
Egyébként nem kell túlbonyolítani a beszélgetést. Üljetek le és kérdezd meg kerek-perec, hogy miért nem akarja.
Mi a gond? Kapcsolatotok eleje óta 1-2 havonta van szex!
Vegyünk egy normál szexuális igény ű párt alapul, náluk a kapcsolat elején napi szinten később heti szinten 2-3 alkalommal van szex!
A ti esetetekben is ez van, az elején a 1-2 havi szex volt a "sok", most pedig lecsökkent a nálatok "normálisra".
Ha tudtad, hogy neked ennél nagyobbak az igényeid, miért mentél hozzá fél év múlva és miért szültél gyereket is??? Jah, hogy a második férfi az életedben? hát tudod, nem kell rib..ancnak lenni, de azért a "majdnemjó" pasikkal sem kell megelégedni!
Ennek a házasságnak létre sem szabadott volna jönnie. Nem hogy gyereket akarni erre.
Mindannyiotokat nyomorulttá tetted(beleértve magadat is) még ha anyagilag meg is van jelen pillanatban mindened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!