Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan beszéljem le a férjemet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan beszéljem le a férjemet arról, hogy a kisfiunkat is elvigye a haverjaival szervezett hétvégére?

Figyelt kérdés

A Velencei tóhoz mennek, sütögetős, iszogatós buli lesz. A férjem most a fejébe vette, hogy viszi a fiunkat is.

Én ezt nagyon rossz ötletnek tartom és szeretném valahogy lebeszélni róla mielőtt kereken megtiltanám neki.

Hogyan kezdjek hozzá, ha a "vagy nem tudnál odafigyelni rá vagy nem tudnál bulizni" indok hatástalan volt?

2014. júl. 2. 11:23
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
93%
hány éves a fiatok?
2014. júl. 2. 11:25
 2/21 anonim ***** válasza:
31%
Te miért nem mész velük?Ez az iszogatos buli már nem jól kezdődik.Én ezek fényébe ha fejre állna sem engedném el a gyereket.
2014. júl. 2. 11:25
 3/21 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem meg nem árt ha férfitársaságban van a fiad.

Ha félted akkor menj velük te is.

A gyerek az apjához is tartozik.

2014. júl. 2. 11:30
 4/21 anonim ***** válasza:
66%
Ja az apjához is tartozik.Néhány pohár után nix önkontroll.Ép most volt a hétvégén,apa néhány fröccs és vodka után,nyakába csimpaszkodó gyerekkel átakart úszni a csatornán.Csak a túlvilágra értek át:((
2014. júl. 2. 11:33
 5/21 anonim válasza:
34%
Miért kéne tiltani? Meg nem értem mi ezzel a probléma?
2014. júl. 2. 11:34
 6/21 anonim ***** válasza:
73%

És ezekszerint minden apuka részegre issza magát és páros öngyilkosságot követ el a fiával?

Ne legyél hülye.

2014. júl. 2. 11:35
 7/21 anonim ***** válasza:
62%

Hány éves a gyerek? Lesznek ott más gyerekek is?

Pl. ha mindenki viszi a saját kisfiát, nem hiszem h annyira durva iszogatás lenne. Vannak direkt apa-fia programok.

2014. júl. 2. 11:36
 8/21 A kérdező kommentje:

4 éves lesz hamarosan.

Kanbuli, tehát feleségnek, barátnőnek nincs ott helye.

Igen, a horgászos tragédiára már én is felhívtam a figyelmét, de csak legyintett, hogy úgysem inna annyit és sokan lennének akik figyelnének rá (9-en mennek + akik ott csatlakoznak).

2014. júl. 2. 11:38
 9/21 anonim ***** válasza:
83%

Tényleg függ a kisfiú életkorától, mert azért egy bölcsis-ovis korúnál én is inkább azon lennék, hogy ne menjen (neki kötöttebb a napirendje, délutáni alvás, esetleges szobatsiztasági problémák stb.).

De ha nagyobb és az édesapja a férjed, akit szeretsz, aki jó apa és megbízol benne, akkor ez miért lenne akadály?

Én nagyon szeretném, ha elmennének egy ilyen fiús összejövetelre és a férjemet úgy választottam, hogy biztos vagyok afelől, hogy egy ilyen buli sem csapna felelőtlen és ordenáré részegeskedésbe.

Ha ilyen félelmeid vannak, akkor az már részben bizalmi kérdés is...

2014. júl. 2. 11:39
 10/21 A kérdező kommentje:
Nem, rajta kívül senki sem viszi a gyerekét (vagy nincs, vagy nem élnek együtt), ezért sem értem, honnan jött ez az ötlete.
2014. júl. 2. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!