Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan beszéljem le a férjemet arról, hogy a kisfiunkat is elvigye a haverjaival szervezett hétvégére?
A Velencei tóhoz mennek, sütögetős, iszogatós buli lesz. A férjem most a fejébe vette, hogy viszi a fiunkat is.
Én ezt nagyon rossz ötletnek tartom és szeretném valahogy lebeszélni róla mielőtt kereken megtiltanám neki.
Hogyan kezdjek hozzá, ha a "vagy nem tudnál odafigyelni rá vagy nem tudnál bulizni" indok hatástalan volt?
Szerintem meg nem árt ha férfitársaságban van a fiad.
Ha félted akkor menj velük te is.
A gyerek az apjához is tartozik.
És ezekszerint minden apuka részegre issza magát és páros öngyilkosságot követ el a fiával?
Ne legyél hülye.
Hány éves a gyerek? Lesznek ott más gyerekek is?
Pl. ha mindenki viszi a saját kisfiát, nem hiszem h annyira durva iszogatás lenne. Vannak direkt apa-fia programok.
4 éves lesz hamarosan.
Kanbuli, tehát feleségnek, barátnőnek nincs ott helye.
Igen, a horgászos tragédiára már én is felhívtam a figyelmét, de csak legyintett, hogy úgysem inna annyit és sokan lennének akik figyelnének rá (9-en mennek + akik ott csatlakoznak).
Tényleg függ a kisfiú életkorától, mert azért egy bölcsis-ovis korúnál én is inkább azon lennék, hogy ne menjen (neki kötöttebb a napirendje, délutáni alvás, esetleges szobatsiztasági problémák stb.).
De ha nagyobb és az édesapja a férjed, akit szeretsz, aki jó apa és megbízol benne, akkor ez miért lenne akadály?
Én nagyon szeretném, ha elmennének egy ilyen fiús összejövetelre és a férjemet úgy választottam, hogy biztos vagyok afelől, hogy egy ilyen buli sem csapna felelőtlen és ordenáré részegeskedésbe.
Ha ilyen félelmeid vannak, akkor az már részben bizalmi kérdés is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!