Ilyet hallottatok már? Szöke kisfiunkat nem úgy szereti anyósom, mint a másik kettöt.
Három kisfiunk van, a legkisebb szöszi. Én is, férjem is barnák vagyunk. Anyósom a szöke egyébként, gondolom ez ütött vissza. Mikor 2 éve megszületett hangoztatatta, hogy nem a férjemé. A szõkeség miatt. (Az nem baj, hogy férjem barna egy barna-egy szôke szülöpártól, de a kisfiam nem lehet az, ha mindketten barnák vagyunk) Jópárszor férjem kiosztotta, végül én is. Azóta "belátta", hogy a gyerek amúgy kiköpött apja, de továbbra is külônbséget tesz a 3 fiú között. Nemrég megérdeklõdtem végülis mi baja a kicsivel. Válasz rá, hogy aranyos, de nem tudja unokájának tekinteni, mivel annyira más ezzel a hajszínnel mint a férjem.
Mit lehet ezzel kezdeni? Ezt elöadta a férjmnek is, mikor én direkt nem mondtam neki semmit, mert nem akartam újra balhét. Természetesen rosszul esik ne ez a fajta hülyeség nem akar beszélni az anyjával.
Amúgy is érdekes nö. De míg meg nem született a kicsi legalább tudtam hogy szereti a fiát, unokáit, ezért benyeltem a hülyeségeit
Anyósod beteg!!!
Nem mindegy, hogy milyen színű a haja? Én sötét, aztán kisgyerekkoromban szőke hajam volt. Ahogy idősebb lettem, úgy sötétedett a hajam. És közben végig ugyanúgy szerettek :D Pedig anyukám, apukám barna hajú, én mégis szőke kisgyerek voltam.
Nem tudom, nem lenne-e érdemes egy apasági tesztet csinálni, és átnyújtani anyósnak karácsonyi ajándéknak. :D
Manapság ilyesmi már nem lenne szabad, hogy gond legyen, hamar kideríthetö ugyanis, hogy mi az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!