Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Milyen a nagyszulok hozzaallas...

Milyen a nagyszulok hozzaallasa a "masik" gyerekhez?

Figyelt kérdés

Elmondom peldaval mire gondolok.

Eva szul 2 gyereket Rezsotol. Aztan elvalnak, ferjhez megy ujra, Belahoz. Tole is lesz gyerek. Ilyenkor a Bela szulei hogy bannak a 2 nagyobb gyerekkel? Ok is "igazi unokava" valnak?

Azert erdekel, mert nem ismerek ilyen csaladot, es kivancsi vagyok a nagyszulok hozzaallasara. Nem feltetlen sajat peldat varok, annak is orulok, ha leirod, hogy az "unokahugod baratnojenek a fia pont igy van, es naluk..."

2013. jún. 28. 20:14
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Apukám feleségének a szülei engem is úgy kezelnek, mintha az unokájuk lennék, mindig ugyanúgy kapok ajándékot minden alkalomra, meghívnak magukhoz, csomagolnak nekem külön kaját, sütit, beszélgetünk, szeretnek. 22L
2013. jún. 28. 20:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem 1 lányom volt, mikor férjhez mentem, 4 éve. Lányom apukája meghalt. Azóta van 3 közös a férjemmel, de a szülei az első perctől igazi nagyszülőkként viselkednek a lányommal n(apai nagyszülők le se sz@rják). Pl. azt főzik, amikor megyünk, amit ő szeret, vagy vesznek neki meglepi ruhát.... Vagy elviszik magukkal a kertbe. Szóval rendesek.
2013. jún. 29. 09:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Nálunk ez van pont. :/ A nagyszülők soha nem fogják úgy szeretni a nem vér szerinti unokáikat mint a vér szerintit, de ezt nem is lehet elvárni. Az, hogy milyen lesz a viszony az első két gyerek és Béla szülei között az a gyerekeken és a nagyszülőkön múlik. Van ahol majdnem olyan lesz a viszony a nem vér szerinti unokák és a nagyszülők között mint a vér szerinti unokák és a nagyszülő között, de van ahol a nagyszülők egyáltalán nem foglalkoznak a nem vér szerinti unokákkal vagy ha pl. játszanak a gyerekek és veszekedés van akkor mindig a vér szerinti unokáknak adnak igazat. Remélem segítettem! :)
2013. júl. 4. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!