Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális apukám hozzáállása?

Normális apukám hozzáállása?

Figyelt kérdés

Az emeleten az én és a húgom szobája van, a szüleinkkel se jönnek ide, max anya, néha.

A földszinten és itt is van klíma. Nyár elején jött egy klímához értő emberke, kitisztította a lentit, de a fentit nem. Gondoltam, hátha majd máskor jön, és akkor megcsinálja..

Július elején rákérdeztem apukámnál, hogy akkor mi is lesz a fenti klímával. Tudni kell, hogy nagyon büdös poshadt levegő jön ki belőle, ha meg nem indítom be, akkor meg lehet itt dögleni. Tetőtér, ráadásul az állatkám sem bírja a 45°C-os hőséget (igen, ennyit mértem itt július közepén, amikor nem indítottam be..).

Szóval szerinte a saját pénzemből kéne kitisztíttatnom. Na de miért is, erre nem tud válaszolni... Nincs is pénzem rá. Most megint meleg van, muszáj vagyok beindítani, de annnyira büdös, hogy hányingerem van tőle.

2012. aug. 21. 20:20
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

Ja meg ha már itt tartunk, akkor miért is nem a húgomnak kéne fizetni, vagy közösen? Tudjátok miért? Az volt a válasz, hogy mert őő még kicsi!

11 éves, van 50.000 ft-ja, nekem meg 16 évesen kb 5.000 ft-om, ami másra kell..

2012. aug. 21. 20:21
 2/15 anonim ***** válasza:
62%

"apa, nincs pénzem kitisztíttatni a klímát, nagyon büdös a levegő odafent, az állatkám is nehezen viseli, kérlek, előlegezd meg nekem a költségeket, ha lesz pénzem, visszaadom"

És ennyi.

2012. aug. 21. 20:25
 3/15 A kérdező kommentje:
Próbáltam már. Azt mondta, hogy nem lehet olyan büdös.. Lusta feljönni, nem is érzi.
2012. aug. 21. 20:26
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Az igaz, hogy 16 évesen már lehetne nyári munkára menni, de nem keresnél annyit, hogy álld a tisztítást (lehet én tudom rosszul). De a ,,fő" kérdésre válaszolva nem, nem normális apukád hozzáállása szerintem.
2012. aug. 21. 20:28
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

ööö... nem azért, de ők a szüleitek, ha vállalták, hogy biztosítják nektek a klimatizált levegőt, akkor annak tisztítását is vállalniuk kellene, elvégre ők tartanak el titeket és nem fordítva, egyébknt sem hinném, hogy olyan hihetetlenül sokba kerülne egy klíma kitisztítása - bár nálunk az olyasmi, ami csak a kabinetben meg a könyvtárban van

tudom, keményen fog hangzani, de sokan élnek tetőtérben, klíma nélkül, sőt, hidd el, sokan leélték az egész életüket nélküle, mert nem létezett mindig, az állatkádnak meg melegben legjobb sok vizet adni, ha nagyobb, vagyis nem ketrecben van, akkor kitenni neki egy nedvesített törölközöt, hagy aludjon azon

2012. aug. 21. 20:29
 6/15 A kérdező kommentje:
Mentem is nyári munkára, de elköltöttem a pénzt ruhára, meg vettem egy normális cipőt őszre
 7/15 anonim ***** válasza:
84%
Kérdezd meg hogy a húgodnak, neked vagy közösen kell elkapnotok a legionellát hogy apád kitisztítassa azt a rohadt légkondit.
 8/15 A kérdező kommentje:
Hőgutát kapna, még úgy is.
 9/15 A kérdező kommentje:
Igen, erről a baciról hallottam, na azóta alig merem beindítani
2012. aug. 21. 20:30
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szoktam kecmecelni, öntök valami szart az ő légkondijukba, és muszáj kijönni valakinek, akinek megmondod, hogy fent kezdje a szerelést... és apudnak benyújtani a számlát.
2012. aug. 21. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!