Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális apukám hozzáállása?

Normális apukám hozzáállása?

Figyelt kérdés

Az emeleten az én és a húgom szobája van, a szüleinkkel se jönnek ide, max anya, néha.

A földszinten és itt is van klíma. Nyár elején jött egy klímához értő emberke, kitisztította a lentit, de a fentit nem. Gondoltam, hátha majd máskor jön, és akkor megcsinálja..

Július elején rákérdeztem apukámnál, hogy akkor mi is lesz a fenti klímával. Tudni kell, hogy nagyon büdös poshadt levegő jön ki belőle, ha meg nem indítom be, akkor meg lehet itt dögleni. Tetőtér, ráadásul az állatkám sem bírja a 45°C-os hőséget (igen, ennyit mértem itt július közepén, amikor nem indítottam be..).

Szóval szerinte a saját pénzemből kéne kitisztíttatnom. Na de miért is, erre nem tud válaszolni... Nincs is pénzem rá. Most megint meleg van, muszáj vagyok beindítani, de annnyira büdös, hogy hányingerem van tőle.

2012. aug. 21. 20:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha nem indiszkrét a kérdés, hugodnak mért van már most annyi pénze, ha neked nincs? Gondolom nem magának kereste meg 11 évesen
2012. aug. 21. 20:41
 12/15 anonim ***** válasza:

Én nem értem ezt a szülői hozzáállást, az övéké ki van tisztítva, de nektek kb mindegy-apukád szerint! Érdekes.

Ha ennyire hajthatatlan apukád, akkor próbálkozz anyukádnál, hátha őt jobban érdekli.

2012. aug. 21. 20:45
 13/15 A kérdező kommentje:
Húgom kap a keresztszüleitől pénzt szülinapra, névnapra, meg kap nagyszüleinktől is, én meg nem
2012. aug. 21. 20:46
 14/15 anonim ***** válasza:

Azért ez elég beteg viselkedés. Nálunk is ez megy, szóval tudom milyen érzés, előbb mindent a szülőknek, aztán a gyerekek. Itt állok továbbtanulással, a szobám úgy néz ki mint egy háborús övezet, húgom szobáját már nyár elején felújították, de az enyém még várhat, mert ők most százezres szekrénysort akarnak venni. Ráadásul rossz parkettám van, ami feljön és száll a por, mint legyek a dögre. Anyámékat nem zavarja, hogy porallergiám van.

Szerintem, ha apádra nem tudsz hatni, próbáld meg anyudat. Figyelmeztesd őt is a betegségekre, amit elkaphattok és említsd neki az állatodat is, ami ilyen hőségben csak szenved. Az egyedüli dolog, amit nem értek, az hogy húgodnak miért és honnan van 50 rugója? /Már nem azért, de egy 11 éves kislány ennyi pénzzel nem hiszem, hogy tud bánni, esetleg, ha el van téve neki. De akkor jön a kérdés, hogy miért nem tisztítják ki abból a pénzből a légkondit?/

20L

2012. aug. 21. 20:48
 15/15 anonim ***** válasza:
Akkor tényleg anyuddal kellene beszélned, vagy tesóddal hogy hagy használjátok fel a pénzt. Végülis az ő érdeke is, de ahogy mások is írták ez azért nem a ti dolgotok lenne ennyi idősen...:S
2012. aug. 21. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!