Mi van akkor ha rájöttem hogy az anyukám megcsalja apukám? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Apukám mesze dolgozik ezért ott albérletben alszik olyan 5-6 napokat! Mostanában anyukám nagyon boldog, többet iszik, és egyre később megy el és nagyon későn jön haza ,múltkor is egy baráti összejövetelen voltunk ,és ő hamarabb hazament de nekünk mondta hogy maradjunk még, amikor haza jöttünk akkor a teraszon ült és beszélgetett egy pasival, nagyon jól érezték magukat , anyukám meg is jegyezte hogy milyen korán jöttünk és nem számított ránk,utána át mentek a pasihoz , mert ő is ebben az utcában lakik, anyukám egyik barátnőjének a fia , aki most szakított a barátnőjével ! De amikor ilyen későm átmegy azt mondja hogy a barátnőjéhez ment , de tudom hogy ilyenkor már ő alszik ! Nem tudom mitcsináljak , mondjam meg neki2012. aug. 19. 23:34
1/21 anonim válasza:
Hagyjad,sok nő ilyen.Ha minden férfi megtudná az igazságot a feleségükről/párjukról akkor rengeteg válás lenne és ez persze fordítva is igaz.Neked jó lenne ha elválnának?
2/21 A kérdező kommentje:
Ja igen , és sajnálom apukámat aki mindezalatt kidolgazza az erejét hogy eltartson minket ( anyukám is dolgozik , de apukám keresi a többet ) és nem tud semmiről ! Mondjam el anyukámnak hogy tudom ? egyre többet sírok emiatt , most is :'(
2012. aug. 19. 23:37
3/21 A kérdező kommentje:
Ez az hogy nem lenne jó, de most piszkosul átvágja apámat aki eltartja
2012. aug. 19. 23:39
4/21 anonim válasza:
Szerintem anyuddal beszéld meg a dolgot, mond meg neki, hogy nem tartod fer dolognak amit csinál, tudsz mindenről, kérd meg rá, hogy mondja el ő apudnak a dolgot, próbálják meg megbeszélni, a válást elkerülni. Vagy kérd meg rá, hogy ne csalja meg apudat mert nem érdemli meg! Ha továbbra sem javul a helyzet minden folytatódik, mond el apudnak a dolgot! De anyuddal minél előbb üljetek le megbeszélni ezt a helyzetet!
5/21 A kérdező kommentje:
Félek neki elmondani hogy ezt gondolom vagy tudom :(
2012. aug. 19. 23:44
6/21 anonim válasza:
Hát ahogy gondolod, amit könnyebb Neked. Nekem hallgatni lenne nehezebb.:) Hány éves vagy?
7/21 anonim válasza:
Előző vagyok jobb lenne ha minél gyorsabban leülnél vele megbeszélni a dolgokat, mert később még fájdalmasabb lehet neked is és apudnak is, vegyél bátorságot és beszélj vele, apud miatt is és miattad is.
8/21 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok
2012. aug. 19. 23:55
9/21 anonim válasza:
én is 14 vagyok képzelem milyen lehet de tényleg jobb lenne ha elötte ezt egy kicsit számon kérnéd anyukádon . minél tovább húzod annál nehezebb lesz nagyon remélem hogy csak félre értetted a helyzetet és nem ennek semmi komoly következménye.
10/21 anonim válasza:
halgass ..neked ehez semmi közöd gyerek vagy még majd ők ketten megoldják.tudom hogy rossz érzés de akkor sem kell beleszólnod.És amúgy lehet hogy apukád sem egyedül alszik 5-6 napokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!