Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi van akkor ha rájöttem hogy...

Mi van akkor ha rájöttem hogy az anyukám megcsalja apukám? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Apukám mesze dolgozik ezért ott albérletben alszik olyan 5-6 napokat! Mostanában anyukám nagyon boldog, többet iszik, és egyre később megy el és nagyon későn jön haza ,múltkor is egy baráti összejövetelen voltunk ,és ő hamarabb hazament de nekünk mondta hogy maradjunk még, amikor haza jöttünk akkor a teraszon ült és beszélgetett egy pasival, nagyon jól érezték magukat , anyukám meg is jegyezte hogy milyen korán jöttünk és nem számított ránk,utána át mentek a pasihoz , mert ő is ebben az utcában lakik, anyukám egyik barátnőjének a fia , aki most szakított a barátnőjével ! De amikor ilyen későm átmegy azt mondja hogy a barátnőjéhez ment , de tudom hogy ilyenkor már ő alszik ! Nem tudom mitcsináljak , mondjam meg neki

2012. aug. 19. 23:34
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy apád nem csalja meg anyukádat? És honnan tudod, hogy anyukád egyáltalán megcsalta?
2012. aug. 23. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!