Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Ilyet hallottatok már? Szöke...

Ilyet hallottatok már? Szöke kisfiunkat nem úgy szereti anyósom, mint a másik kettöt.

Figyelt kérdés

Három kisfiunk van, a legkisebb szöszi. Én is, férjem is barnák vagyunk. Anyósom a szöke egyébként, gondolom ez ütött vissza. Mikor 2 éve megszületett hangoztatatta, hogy nem a férjemé. A szõkeség miatt. (Az nem baj, hogy férjem barna egy barna-egy szôke szülöpártól, de a kisfiam nem lehet az, ha mindketten barnák vagyunk) Jópárszor férjem kiosztotta, végül én is. Azóta "belátta", hogy a gyerek amúgy kiköpött apja, de továbbra is külônbséget tesz a 3 fiú között. Nemrég megérdeklõdtem végülis mi baja a kicsivel. Válasz rá, hogy aranyos, de nem tudja unokájának tekinteni, mivel annyira más ezzel a hajszínnel mint a férjem.

Mit lehet ezzel kezdeni? Ezt elöadta a férjmnek is, mikor én direkt nem mondtam neki semmit, mert nem akartam újra balhét. Természetesen rosszul esik ne ez a fajta hülyeség nem akar beszélni az anyjával.

Amúgy is érdekes nö. De míg meg nem született a kicsi legalább tudtam hogy szereti a fiát, unokáit, ezért benyeltem a hülyeségeit

2014. márc. 19. 18:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

De érdekes egy anyósod van.

Amúgy elmesélem, hogy a férjem gyerekkorában, kb. 6 éves koráig full szőke volt. Most, felnőtt korában pedig teljesen sötét, fekete hajú.:) Úgyhogy erről ennyit.

Bár tanácsot nem tudok adni, szerintem ilyen helyzetben nem is lehet, mert ha valaki ilyenért különbséget tesz gyerek és gyerek közt, az szerintem semmivel sem változtatható meg.

2014. márc. 19. 18:51
 12/16 anonim ***** válasza:

Az anyósod tényleg nagyon sötét!

A két fiam közül a fiatalabb kicsinek leginkább a sógoromra hasonlitott. Még szerencse, hogy az én anyósom-apósom teljesen normális emberek (sajnos csak voltak), egyformán imádták mind a két fiamat, és a sógorom mind két lányát.

2014. márc. 19. 18:55
 13/16 anonim ***** válasza:
Anyósod nem normális. Nekem a párom kisfiúként tejfölszőke volt, mára már bebarnult egészen csokibarnára.
2014. márc. 19. 20:29
 14/16 anonim ***** válasza:

Anyósod nem normális.

Nekem szüleim sötétbarnák. Baba koromban szőkésbarna hajam volt, ami átment vörösbe, végül sötétbarna lettem.

2014. márc. 19. 21:37
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Magyarázhatod neki, akkor sem fogja megérteni...Ha nagyon fontodnak tartod, csináltassatok apasági tesztet, abból majd megtudja. Ha nem, akkor csak úgy súgd meg neki viccből, hogy "pedig nem is az van mástól, hanem az egyik barna, milyen érdekes.."
2014. márc. 20. 00:21
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Közel 26 éve vörös hajjal jöttem a világra. Ment is a nagy haddel-had emiatt a családomba. Nagyszüleim, nagynénéim mindenki sápítozott emiatt. Anyu is és apu is barna hajúak, ahogy a testvéreim is. Emiatt anyuval eléggé flegmán beszéltek, de apu megvédte, aztán dédim kotyogta el, hogy az Ő apukája, akit már nagyi nem ismert bizony-bizony vörös hajú volt. Azóta megbékéltek ezzel, apu egy percig nem gondolt anyuról semmit, az anyját párszor helyre tette. Azóta bebarnultam, olyan a hajam, mint az anyué és olyan göndör, mint az apué:)

Az anyósod nem komplett, ne foglalkozz vele, bár a fiadnak nehéz lesz megmagyarázni, hogy miért tesz különbséget, de egyet mondok, én is túléltem és teljesen normális felnőtt lettem. Sulykold azonban a nagyobb fiaidba, hogy szeresség az öccsüket és ne bántsák emiatt. Anno a testvéreim sokszor álltak ki mellettem, mikor a nagyim nem úgy viselkedett velem, ahogy kellett volna.

2014. márc. 26. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!