Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én borulok ki rajta, ha megváltoznak a tervek? Ha például a férjem megígéri, hogy együtt töltünk egy napot, de aztán inkább a haverjaival megy el? Nálatok is van ilyen? Hogy kezelitek?
Én is mindig kiakadok. Barátommal hetente egyszer találkozunk így mikor néha skypolunk vagy találkozunk akkor szeretném ha csak együtt lennénk. És akkor ő áthívja a haverját aki szinte nála lakik mert minden egyes nap ott van, és mikor átmegyek akkor is megkérdezi,hogy "nem baj ha átjön?"
Ki nem állhatom ezt
En csak azt tudom mondani, hogy hogy kezelnem mert en vagok a ferj. Biztos, hogy ugyanilyen volt a hazzasagotok elejen is, nem kesobb valtozott meg, igy azt kell mondanom, hogy ez a Te hibad is, mert az elejen hagytad hogy semibe vegye az Neked tett igereteit, az elejen kellett volna lefektetnetek a szabalyokat, most mar sokmindent nemtudsz tenni. Csak kemenyen a sarkadra allni, es kovetkezetessen megkovetelni a ferjedtol a veled toltott idot aminek szentnek es serthetetlennek kell lennie ezentul.
Amugy nalunk ez ugy mukodik, hogy a legfontossab a tarsunknak, gyerekunknek tett igeret, mivel sajnos keves a szabadidonk, ebbe barat, haver, munka nem szolhat bele.
én is ilyen vagyok. a spontán dolgok nem rizikósak.
pl amikor én megbeszélem a párommal, hogy ok jön értem egész nap megyünk csavarogni, de amikor jön épp hulla fáradt vagyok, semmi kedvem és ki nem tudna szedni az ágyból.
szóval előre soha nem lehet tudni akkor épp mit fogok akarni.
én megérem a párod.
az én párom viszont nem őrlődik ezen, elmegy a haverokhoz és ennyi.aztán várhatom mikor jön haza... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!