Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan szokása a házastársadnak/párodnak, ami téged halálra idegesít és amit azóta szerzett, mióta együtt vagytok?
Az én párom állandóan fütyörészik kb. 2 éve (9 éve élünk együtt) és most már eljutottam oda, hogy hülyét kapok tőle! Még ha jókedvében fütyörészne, akkor oké, de ez sajnos nem így van, ő képes rá bármikor, már reggel 6-kor is, felkelés után azonnal!
Néha viccesen szólok neki miatta, de nem akarok ezen problémázni, annyira nevetséges és pitiáner dolog amúgy :)
Nem tudom, mekkora beleszólási "jogom" van egyáltalán, hiszen nem akarom őt korlátozni, de azért tényleg rohadt idegesítő, amikor hajnalban már elkezd fütyülni mellettem úgy, hogy még a szemét is alig nyitotta ki :)
Amúgy az normális érzés, hogy ennyire idegesít egy tulajdonsága annak, akit szeretek? Vagy akkor nem is szeretem igazán? :)
Nálatok van ilyen?
Mindenhol otthagyja a konyhai papír törlőt! :D
Használja, leteszi, otthagyja, mindegy hogy a kezét törli meg vagy a gázt takarítja le, az ott is marad... Agybajt kapok tőle, főleg hogy a gyerekeink is átvették már tőle... Na de ez legyen a legnagyobb bajom vele életünk végéig :D
olyan jó kedve van reggel 6kor amúgy hogy fütyörészik?:D
szerintem nagyon szeret téged
Engem az idegesít a legjobban, hogy kérdezek valamit és nem válaszok, hanem előadást tart, mint egy rossz egyetemi professzor, mert szerinte, ha elmagyarázza a dolgot és rávezet a megoldásra jobban megragad az infó, mintha megmondja a megoldást. De ez nem így van, mert mikor elkezd magyarázni mér annyira felcseszem magam, hogy a nevemet nem tudom megmondani, és semmi másra nem emlékszem, csak hogy szét akarom rúgni a seggét, ha nem válaszol 2 mp-en belül...
De most ne nagy dolgokat képzeljetek ám el! Pl. milyen színű az ég? Válasz: az ég pont olyan színű, mint a kutya kislabdája, és biztosan nem olyan színű, mint a fű, na akkor szerinted milyen színű az ég?
Na kb ilyen jellegű banális dolgokról beszélek, de mér sikerült félig lenevelni róla. Eljutottam odáig, hogy kérdezek valamit, válaszol, majd megkérdezi érdekel-e miért van úgy. Azt mondom nem, akkor megsértődik, úh hagyom, hogy elmagyarázza, de legalább már előre elárulja a választ... Fú a falnak megyek ettől!
DOHÂNY tekeri a cigit egy kb fèl ève, (mert mennyit sporol) de igy mindenhol ott a dohàny....
nèha nagyon idegesit...de az enyèm :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!