Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Van bármilyen idegesítő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Frigg kérdése:

Van bármilyen idegesítő, bosszantó, zavarba ejtő tulajdonsága vagy szokása a házastársadnak/élettársadnak/párodnak?

Figyelt kérdés

Egyaránt kíváncsi vagyok a férfiak és nők véleményére is.

Hozott-e már kínos, extrém esetben akár megalázó helyzetbe?

Ha igen, mi volt az? (Nem kötelező leírni). Hogy kezeltétek a helyzetet, vagy esetleg beszéltetek róla, hogy ezen változtatni kellene?

Előre is köszönöm a válaszokat!

(Ui.: nem indiszkrét szeretnék lenni, csak én elég hülyén viselem az ilyen helyzeteket, és arra lennék kíváncsi, más hogy oldja meg, stb.)

2014. jan. 22. 17:09
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
Van idegsítő és bosszantó szokása a férjemnek igen, mint ahogy nyilván nekem is. Kínos vagy megalázó helyzetbe viszont sosem hozott, annál sokkal intelligensebb.
2014. jan. 22. 17:16
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
Többre mennél ha te leirnád a valós problémádat, akkor könnyebb segíteni:)
2014. jan. 22. 17:16
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a "kezelése" attól függ, milyen helyzetbe hoz.
2014. jan. 22. 17:19
 4/31 anonim ***** válasza:
100%

Megalázó helyzetbe soha nem hozott, hiszen értelmes, felnőtt férfi, de van egy szokása, amit imádok is, de néha kiver a víz tőle:

Imádja a hasam. Folyton simogatja, ami nem is baj, de ha megfeledkezik magáról, akkor társaságban is képes huzigálni a pólóm felfele, és simiz. :) Ez néha kellemetlen, pláne, ha rokonoknál vagyunk, vagy a Tescoban állunk sorba a pénztárnál. :)

2014. jan. 22. 17:19
 5/31 A kérdező kommentje:
Nos, nem egetverő probléma, ami nálunk van. Mi még elég fiatalok vagyunk (én 23, lassan 24, férjem 26). Sokat járunk el baráti társasággal. Például moziba, nyáron vidámparkba, strandra, ősszel, Halloweenkor pedig ilyen ijesztgetős parkokba. És elég hangosak tudnak lenni a barátaival, plusz úgy viselkednek mint az ötévesek, és bizony tudnak zavarbaejtő körülményeket kreálni. Csak nemigazán tudom, hogy kezeljem ezt. :/
2014. jan. 22. 17:21
 6/31 anonim ***** válasza:
47%

5 Igy már értem. Nem ilyen helyzetbe, hogy duhajkodik, és primitiv módón viselkedik,és én égek miattuk, sosem hozott egyetlen pasim se.Sem férj, sem vőlegények, sem pasik.

Én a helyedben biztosan nem türném, ahogy nem is merik.

2014. jan. 22. 17:25
 7/31 anonim ***** válasza:

Kérdezõ ez nem olyan nagy gond!

Enyém ettõl durvábbakat csinál,mert a személyemet sérti.

2014. jan. 22. 17:27
 8/31 A kérdező kommentje:
Azt nem mondanám, hogy primitíven viselkednek, vagy törnek-zúznak, mert azt azért nem. Csak elég hangosan nevetnek, meg tényleg olyanok néha, mint az ovisok, és hát magukra tudják vonni a figyelmet, ha olyanjuk van. Nem mindig van ez, de ha előfordul egyszerűen nem tudom hogy kezeljem ezt. Elég kellemetlen tud lenni, ha úgy bámulnak ránk mások, hogy na, ezeknek is elgurult ma reggel.. :/ :D
2014. jan. 22. 17:27
 9/31 anonim ***** válasza:
56%
:) Én pont ezt szeretem a fiúkban. Ha ez nem volna, valószínűleg nem is vágynék a társaságukra. Te miért akartad őt?:)
2014. jan. 22. 17:28
 10/31 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem hatalmas probléma, csak ha rájuk jön az ötperc, ciki. Tényleg az, pedig én alapból nem törődök azzal, hogy az emberek mit gondolnak rólam, de ilyenkor ha együtt vannak, számíthatok arra, hogy lesz pár kínos pillanatom. Nyilván túl lehet élni, meg nem fáj tőle semmim, csak kellemetlen, na. :))
2014. jan. 22. 17:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!