Mit csináljak, hogy ne idegesítsen anyukám, és hogy többet legyek vele?
Figyelt kérdés
Nagyon idegesítő szokásai vannak, én meg most abban a korszakomban vagyok, hogy minden idegesít szóval ha nem lenne idegesítő még akkor is idegesítene.. (15 éves vagyok)
Mindig mondja, hogy én soha nem vagyok vele meg blablabla, de minek legyek vele? Ha bemegyek hozzá a szobájába mindketten kussolunk, mert engem az nem érdekel amit ő beszél, őt meg az nem amit én... mit tudnék csinálni?:/
2014. jan. 1. 16:29
1/1 Argloss válasza:
Keress olyan témát ami mindkettőtöket érdekel. Ha nincsen, akkor próbáld meg kicsit kiterjeszteni az érdeklődési körödet. Ez nem csak anyukáddal kapcsolatban segít majd, hanem más emberekkel is jobban ki tudsz majd jönni. A jó beszélőke bizony nagyon is hasznos az emberek világában, szóval inkább próbálkozz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!