Az normális, ha a 41 éves anyukám kitépi a Pou-t a kezemből és Ő akar játszani? XDDD
Na de most komolyan...xDDD
16/L
Kérdező, TELJESEN normális:)))
Tudod, ez olyan, mint amikor az apuka modellvasutat-terepasztalt szerkol ÁLLÍTÓLAG a gyereknek, majd ki se robbantod mellőle...
Az én anyám 42 éves, állandóan a sims játékkal játszik..Ha mégsem akkor készít egy hatalmas tál popcornt, önt egy nagy colát, és nézi a Walt Disney meséket.. Még jó hogy dolgozik, és rendszeresen sportol, mert így legalább nem hízik el..
Én ettől függetlenül normálisnak tartom.. Örök ifjúnak..
21/F
nekem a feleségem ilyen infantilis. rámnyit amikor fürdök, s elsüllyeszti a játékhajóimat.
42F
neeeem!
nem azt mondtam, hogy "egy fásult...stb." nőnek kellene lennie, nagyon szeretem, hogy fiatalos, csinos, és nagyon modern a gondolkozása minden téren, ezért pl. nagyon nagyon jó a kapcsolatunk, de olyan vehemenciával tépte ki a kezemből a telefont, hogy azt látni kellett volna...xDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!