Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb baratnom tole 12 evvel fiatalabb ferfihoz akar hozzamenni! Szerintetek ez normalis?
Köztünk 20 év korkülönbség van (kedvesem is elvált), szeretjük egymást, egymást akarjuk, közös életet,családot együtt.
Ha ők is ezt akarják, akkor hol a gond??
A feleségem 40 éves,én 30 éves vagyok. 11 éve élünk boldog házasságban. Szóval végül is mi a kérdés?? Mi értelme van ennek?? Kábé annyi amennyire ezt a kérdést kiírtad,
Mikor fogjátok már fel,hogy nem a kor számít. Hiába vagy 22 éves ha belülről a lelked egy elkeseredett 50 éves lelkével azonosul.. Vannak akik a koruknál fogva sokkal fiatalosabbak vagy jóval idősebbek..
Igaz köztönk "csak" 5 év van, de 3 gyerekes elvált nő voltam (35 éves), amikor megismertem a nőtlen 30 éves jelenlegi férjemet.
Már 8 éve vagyunk házasok, 3,5 éves a közös fiúnk.
A férjemet nézik mindig idősebbnek nálam, de engem néznek idegenek 30év körülinek (42 vagyok), őt pedig annyinak amennyi.
Szerintem sok boldogságot Nekik!
Utolsó, nem tudom miért hiszed, hogy ha valaki nem úgy él mint te, tönkreteszi az életét?
De a te dolgod.
"Utolsó, nem tudom miért hiszed, hogy ha valaki nem úgy él mint te, tönkreteszi az életét? "
Ezt honnan szedted? Nagyon sok ember van aki másképp éli az életét, mint én, és mégis normálisnak tartom őket. Elmondtam a véleményem, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!