Mit tegyek? Anyukám nem hagy békén. Minden nap amikor dolgozik akkor vagyok csak szabad. Mindennap hivogat idegesít már rendesen, barátaim előtt nagyon beolt.15 éves vagyok 8-ra kell haza érnem sehova nem enged el mindig hivogat.
Szerintem 15 évesen ezen ne problémázz annyit.
Majd 16-tól fölfele igen.
Egy 15 éves azért még nem olyan nagyon nagy tini.Az majd 16,17 évesen inkább.Most még a gyerekkor meg a tinikor között vagy szerintem.
De ez csak az én véleményem.
Szerintem anyukád egy bántalmazó. Hívd fel a NANE segélyvonalát. Van olyan, ami kifejezetten gyerekeknek van. Este 6-tól 10-ig ingyenes! Mondd el nekik, mi bánt! Ki vannak képezve, tapasztalt segítők.
Addig is szerezz egy másik mobilt! és amin hívogat azt felejtsd "véletlenül" otthon! Akár a szennyes kosárba esve, akár az ágyad mögé beesve, stb.
De, ha akarod, mehetsz a Nevelési Tanácsadóba egy pszichológushoz és kérd meg, hogy segítsen! Köztük is van pár normális! de ha anyádat védi, akkor marad a NANE. Ők biztosan hisznek Neked! (mint ahogyan én is).
Ui.: az elkövetkezendő 3 évben meg vigyázz magadra, táplálkozz rendesen, ne igyál, ne dohányozz, hogy erős legyél, amikor majd otthagyod őt a fenébe és lakást bérelsz barátokkal!
"Szerintem anyukád egy bántalmazó. Hívd fel a NANE segélyvonalát. Van olyan, ami kifejezetten gyerekeknek van. Este 6-tól 10-ig ingyenes! Mondd el nekik, mi bánt! Ki vannak képezve, tapasztalt segítők.
Addig is szerezz egy másik mobilt! és amin hívogat azt felejtsd "véletlenül" otthon! Akár a szennyes kosárba esve, akár az ágyad mögé beesve, stb.
De, ha akarod, mehetsz a Nevelési Tanácsadóba egy pszichológushoz és kérd meg, hogy segítsen! Köztük is van pár normális! de ha anyádat védi, akkor marad a NANE. Ők biztosan hisznek Neked! (mint ahogyan én is).
Ui.: az elkövetkezendő 3 évben meg vigyázz magadra, táplálkozz rendesen, ne igyál, ne dohányozz, hogy erős legyél, amikor majd otthagyod őt a fenébe és lakást bérelsz barátokkal!"
Ezt ugye te sem gondoltad komolyan?!
"15 éves vagyok 8-ra kell haza érnem"
"Szerintem anyukád egy bántalmazó"
muhahahha
Gondolom nincsenek barátai és társasága akikkel kimozdulhat otthonról és ezért rajtad élősködik. Undorító az ilyen, ráadásul beolt a barátaid előtt, amivel bebizonyosodik, hogy nem tartja tiszteletben a saját életedet. Már nem ovis vagy, hogy mindig mindenhol veled legyen.
Sajnos sokszor hátráltatják a szülők a lassan felnőtté érő gyerekeik életét, ezen túl kell esni, kompromisszumok árán akár, aztán ha különköltözöl már nem kell foglalkozni vele. Ha akkor is zaklat, és már nem a gondviselőd, akkor lehet rendőrségi ügy is belőle akár. De nem hiszem, hogy ilyen beteges ragaszkodási szint létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!