Múlthét csütörtökön bekerültem a kórházba barna folyással, akkor 10hetes voltam. Kaptam Duphastont,3x2. Kedden haza engedtek, fejlődik a baba rendesen akkor tünetmentes voltam. Tegnap újra kezdődött a barnás folyás. Vajon mitől lehet? Lehet baj?
Figyelt kérdés
2013. febr. 22. 17:34
2/24 Timcsikusz válasza:
Én első pillanattól barnázok engem nem is fektettek be csak írtak fel gyógyszert Utrogestant szintén 3*2.Azt mondta a doki minden rendben van ezzel nem tud mit tenni nagyon sok kismamánál előfordul.Már szinte megszokom lassan.Most vagyok 9 hetes.Szerintem nincs bajod neked sem.
3/24 anonim válasza:
Szerintem ilyenkor már inkább a méhlepény okoz bevérzést, vagy hematóma vagy ilyen dolgok.. mivel a hormonra kaptál kezelést nem hiszem, hogy az a gond! Én is pecsételtem, és 12 heti ultrahangon derült ki, hogy mellső fali mélyen fekvő lepényem van szóval azért pecsételtem, de nekem 1x volt csak és nem sok.. Szerintem is menj vissza!
4/24 Timcsikusz válasza:
A gyógyszer amit kaptál maga az is okoz barnázgatást!!
Én nem rohangálnék a helyedben nekem mondom tök ugyanez van és a dokim azt mondta rosszabb ha szaladozok vele..pihenj feküdj sokat.Nekem meg mondta kerek perec ha vérzek erősen akkor menjek egyébként ne.DE dönts ahogy jónak látod.A lényeg ne stresszelj rá a dologra!
5/24 anonim válasza:
Dehogy okoz barnázást! Biztos hogy nem! 3. terhességem 2-t elvetéltem és mind a 3 alatt szednem kellett, attól tuti nem barnázol!! Az igaz, hogy pihenni kell, de jobb egyszer feleslegesen bemenni, és utána akár a kórházban akár otthon pihenni!
6/24 anonim válasza:
a záró jelentéseden rajta van a telefonszám,elmondod hogy mi volt és mi van és megmondják hogy be kell-e menned. (tapasztalat)
7/24 anonim válasza:
Ne biztass olyanra egy terhes nőt, hogy a barnázás normális, mert nagyon nem az! A terhesség alatt semmilyen vérzés, vagy barnázás nem normális, és ezt a te dokidnak is tudni kellene! Neked valószínűleg azért mondta, hogy ne rohangálj be, mert látta, hogy nincs ultrahangon semmilyen eltérés, és mást már ő se tehet.. Így jobb ha pihensz! De barnázni nem csak a progeszteron hiánytól lehet... hanem 100 dologtól!
8/24 Timcsikusz válasza:
én jelenleg ebben a cipőben járok írtam már 9 hetes vagyok dettó ugyanez a bajom de ha szted nem okoz hát te biztos jobban tudod mint az aki benne van!!nincs egy hete hogy mondta az orvosom hogy igenis okoz barnátgatást jézusom!!!!!!!!!!!
9/24 A kérdező kommentje:
Felhívtam a védőnőt is ő is azt mondta amíg nem görcsölök,nem vérzek nem kell menni,sok terhességnél előfordul.Uhot csináltak és fejlődik rendesen,bevérzés sem látható.Bízok benne nem lesz baj!Kedden már 12hetes leszek.Köszönöm a válaszokat
2013. febr. 22. 17:49
10/24 Timcsikusz válasza:
ő kérdezett én írtam saját példámat erről szól ez az oldal vagy nem?
nyilván döntsön ő ahogy érzi de nehogymár ne írhassam le saját tapasztalataimat!különben is ez itt nem a vita helye én ugy gondolom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!