Tegnap óta barnás folyásom van! 8 hetes 5 napos terhes vagyok! Nem fáj a hasam, ez normális lehet? Múlt héten voltam dokinál és rendesen növekszik a baba! Mit tegyek?
Menj dokihoz. Inkább feleslegesen, minthogy baj legyen.
Akár az ügyeletre, kórházba, de mutasd meg dokinak.
A barna folyás soha nem normális. Nekem 7 hetesen volt vetélésem, 2 napig barnáztam aztán el is ment a baba.:(
Ha visszafordíthatnám az időt, nem haboznék, indulnék a kórházba.
Szia!
Voltál orvosnál?
Remélem minden rendben.
Nem igaz, hogy sosem normális.
Nekem most van a napokban (inkább talán volt), dokinak persze én is egyből mutattam, néztük a Picikénket, szerencsére minden rendben, valószínű "emlékszik" a szervezetem, hogy amúgy most kéne megjönnie...Ha nem sok, csak pecsét, és nem véres, akkor nem baj elvileg, persze biztos van kivétel, de a doki jó ha lát.
Lehet, hogy ír Ultrogestant, ha még nem tette, barnára elvileg jó, mert utalhat progihiányra. Én mondjuk eleje óta szedek 3x2-t. Kérdeztem a dokit, emeljük-e, 4x2-ig lehet, azt hiszem, de azt mondta uh után (amennyi látszott az uhn a "gumin", hogy ez egyáltalán nem jelentős barna, nyugi. Emelés, stressz no.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!