Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Múlthét csütörtökön bekerültem...

Múlthét csütörtökön bekerültem a kórházba barna folyással, akkor 10hetes voltam. Kaptam Duphastont,3x2. Kedden haza engedtek, fejlődik a baba rendesen akkor tünetmentes voltam. Tegnap újra kezdődött a barnás folyás. Vajon mitől lehet? Lehet baj?

Figyelt kérdés
2013. febr. 22. 17:34
1 2 3
 11/24 Timcsikusz ***** válasza:

na látod neked már mindjárt vége a húzós időszaknak!

ne izgulj nem lesz gond

nekem még 3 hét sajna:S

2013. febr. 22. 17:53
 12/24 anonim ***** válasza:

Kedvesem én is átestem ezen mint írtam 3x is azért vagyok olyan "okos"! De a lényeg, hogy mikor én bekerültem a kórházba, minden nap nőtt egy mm-t a petezsák, és egyik napról a másikra mikor már úgy volt hogy mehetek haza összeesett és elvetéltem..

Persze, ha úgy érezed, hogy nem kell bemenned, akkor ne tedd, a te döntésed..

De én nem bírnám ki az biztos, főleg így, hogy tudom mit jelent!

2013. febr. 22. 17:57
 13/24 A kérdező kommentje:
Hát igen nem soká vége a kritikus időszaknak,de sajna bármikor lehet vetélés.Pihenek amennyit tudok.5napig voltam bent a kórházba.Ott is csak pihennék,ha fáj a hasam,vagy vérzek úgy is bemegyek.Csak így hogy már van egy fiacskám nem könnyű itt hagyni!
2013. febr. 22. 18:07
 14/24 A kérdező kommentje:
Timcsikusz,Te sem izgulj,pihenj,szorítok neked nem legyen baj!Tudom mit érzel!
2013. febr. 22. 18:08
 15/24 Timcsikusz ***** válasza:

köszönöm szépen aranyos vagy!

egyébként nekem 3 vetélésem volt és most is így indul a terhesség hogy barnázgatok elhiheted mennyire örülök neki!

én sem a kisujjamból szívom amiket írok hanem tapasztalat!

2013. febr. 22. 18:15
 16/24 Timcsikusz ***** válasza:
a második mondatot már az "okosnak" szántam bocsánat :):)
2013. febr. 22. 18:17
 17/24 A kérdező kommentje:
Engem csak az nyugtat,hogy nem vér,nem görcsölök,és nem folyamatos,szinte csak akkor van ha pisilek.
2013. febr. 22. 18:23
 18/24 Timcsikusz ***** válasza:

igen ez jó!a legrosszabb az egészben hogy ezzel nem lehet mit tenni.a kórházban sem csinálnak semmit csak fektetnek.sajnos ez egy ilyen kritikus időszak.nyilván ijesztő tudom hogy az de látod nálad is rendben van minden!

ez a lényeg.

2013. febr. 22. 18:29
 19/24 A kérdező kommentje:
Hétfőn megyünk 4dés Uhra,már úgy várom,és izgulok is!
2013. febr. 22. 18:42
 20/24 anonim ***** válasza:
En kivanok nektek minden jot, de ilyen idos terhessegnel mar nem valoszinu hogy bogyo mellett hormongondok lennenek.. En azert irtam hogy jobb ha bemesz mert ha mas a gond akkor tudnak segiteni csak ezen nem... Erre mindig csak pihenest bogyot javasolnak mert nem tudnak vele mit kezdeni! De ne legyen igazam, kivanok nektek jo egeszseget! Az " okos" 16 hkm
2013. febr. 22. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!