Múlthét csütörtökön bekerültem a kórházba barna folyással, akkor 10hetes voltam. Kaptam Duphastont,3x2. Kedden haza engedtek, fejlődik a baba rendesen akkor tünetmentes voltam. Tegnap újra kezdődött a barnás folyás. Vajon mitől lehet? Lehet baj?
na látod neked már mindjárt vége a húzós időszaknak!
ne izgulj nem lesz gond
nekem még 3 hét sajna:S
Kedvesem én is átestem ezen mint írtam 3x is azért vagyok olyan "okos"! De a lényeg, hogy mikor én bekerültem a kórházba, minden nap nőtt egy mm-t a petezsák, és egyik napról a másikra mikor már úgy volt hogy mehetek haza összeesett és elvetéltem..
Persze, ha úgy érezed, hogy nem kell bemenned, akkor ne tedd, a te döntésed..
De én nem bírnám ki az biztos, főleg így, hogy tudom mit jelent!
köszönöm szépen aranyos vagy!
egyébként nekem 3 vetélésem volt és most is így indul a terhesség hogy barnázgatok elhiheted mennyire örülök neki!
én sem a kisujjamból szívom amiket írok hanem tapasztalat!
igen ez jó!a legrosszabb az egészben hogy ezzel nem lehet mit tenni.a kórházban sem csinálnak semmit csak fektetnek.sajnos ez egy ilyen kritikus időszak.nyilván ijesztő tudom hogy az de látod nálad is rendben van minden!
ez a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!