Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Úgy érzem anyukám nem szívleli...

Úgy érzem anyukám nem szívleli a páromat, pedig régebben ezt nem éreztem rajta. Baj ez?

Figyelt kérdés

Lassan 3 éve vagyunk együtt a párommal. Szeretjük egymást, együtt élünk stb stb. Ő szereti anyukámat, bár kicsit egészségesen tart tőle, anya picit távolságtartó, ez a természetéből adódik. Azonban észre vettem mostanság, hogy egyre kevésbé tolerálja a barátomat. Régebben azonban ez nem így volt. Amikor tavaly karácsonykor hazamentem vidékre, a párom otthon maradt a testvéreivel...csak ők laknak együtt, gondolom picit beittak. Aznap este felhívott, majd anyát is felhívta, kicsit illuminált állapotban. Én nagyon kiakadtam, de anya le se tojta, mondta, hogy karácsony van, otthon van a tesóival, pasis este, ne legyek már sárkány. Ez meglepett...

Ám azt veszem észre, hogy a párom hülye vicceire már nem úgy reagál mint régen, és amikor csak teheti, csípős megjegyzéseket tesz rá. Azért hoztam fel azt a tavaly karácsonyi példát, hogy szemléltessem, hogy akkor ilyen helyzetben is megvédte, de most egy apróságon is megakad és megszólja, beszól neki. Nem akarom, hogy így viszonyuljanak egymáshoz, az nekem nagyon rossz lenne. Miért változhat meg ennyire egy szülő véleménye?

2013. dec. 7. 11:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem az előzményeket, pl. hogy te miért haragudtál ha kicsit becsípett és miért kellett volna anyukádnak is? Semmi rosszat nem tett szerintem,

Anyukáddal kapcsolatosan: egyszerűen kérdezz rá, hogy mi baja van újabban. Az is lehet, hogy csak sok a munkahelyi/egyéb stressz az életében mostanában, és rajta vezeti le.

2013. dec. 7. 11:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy hallott róla valamit, amit veled nem akar megosztani, mert nyilván nincs rá bizonyítéka kavarni meg nem akar, viszont Ő már nem tud bízni benne.

Számomra ez lenne a leglogikusabb magyarázat.

Az is lehet, hogy amikor nem hallottad párod olyat mondott neki, amitől egyszer s mindenkorra megváltozott a véleménye.

Miért nem kérdezed meg tőle, hogy mi volt ez a töréspont a kapcsolatukba.

2013. dec. 7. 11:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hopgy irigységbõl teszi és el akarja marni mellõled, de te ismered az anyud, hogy milyen ember.
2013. dec. 7. 11:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Talán anyukád megtudott róla valami olyasmit,ami miatt félt tőle,de téged nem akar ezzel terhelni.
2013. dec. 7. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!