Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Van bármilyen idegesítő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Frigg kérdése:

Van bármilyen idegesítő, bosszantó, zavarba ejtő tulajdonsága vagy szokása a házastársadnak/élettársadnak/párodnak?

Figyelt kérdés

Egyaránt kíváncsi vagyok a férfiak és nők véleményére is.

Hozott-e már kínos, extrém esetben akár megalázó helyzetbe?

Ha igen, mi volt az? (Nem kötelező leírni). Hogy kezeltétek a helyzetet, vagy esetleg beszéltetek róla, hogy ezen változtatni kellene?

Előre is köszönöm a válaszokat!

(Ui.: nem indiszkrét szeretnék lenni, csak én elég hülyén viselem az ilyen helyzeteket, és arra lennék kíváncsi, más hogy oldja meg, stb.)

2014. jan. 22. 17:09
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

X év után kiderül, hogy mindkettőnknek vannak olyan szokásai, hibái amit a másik nehezen tolerál.

Én például teljesen kikészülők a férjem horkolásától. Olyan szinten, hogy hajnali 2-3 órakor sírva tudnék fakadni, mert nem tudok tőle aludni (más helyiségbe nem tudok menni.) A füldugó meg semmit nem ér.

Vagy vannak helyzetek amikor egy kicsit idegesít a nyugodtsága. Vagy épp ellenkezőleg amikor előjön az idegbaja.

Utálja a kopog a cipő..Képes megállni, és megvárni amíg a nő elkopog mellettünk, de hamar felhúzza magát vele. (legszívesebb minden cipő sarkát letörné)

idegesíti ha valaki csattogtatja a rágót. Emiatt ha otthon szotyit eszem, már pattog, hogy hangos vagyok.

Mindkettőnket idegesít ha valaki nyitott szájjal eszik, közben turkál a szájában.. Vagy a szipogás.. Na attól kész vagyok..

A férjemet még idegesíti, hogy én a gyakorin írogatok. Szerinte a legnagyobb hülyeség ilyennel elütni az időt.. (kezdem hinni, hogy igaza van)

2014. jan. 22. 17:31
 12/31 A kérdező kommentje:

Azért akartam, mert rengeteg olyan tulajdonsága van, amit imádok. Szeretem a férjem, nyilván, és nem fogom agyonverni ezért :D Meg a hülyéskedésben én is benne vagyok, csak amit néha csinálnak, az már túl megy a "hehehe, ez milyen jó már" kategórián :)

Csak arra voltam kíváncsi, hogy más hogy kezeli, mert nem szeretném, hogy zavarjon engem ez a dolog, nem szeretném kínosan érezni magam. Nagyjából ennyi :) De egyértelműen ettől én még szeretem a férjem, meg ugyan úgy eljárok vele mindenhova.

2014. jan. 22. 17:32
 13/31 A kérdező kommentje:
11-es: hát igen, én is magamra ismertem pár dologban, amit írtál :)
2014. jan. 22. 17:34
 14/31 anonim ***** válasza:
az exem szokása volt,hogy beszélt hozzám ,elfordult és közben tovább beszélt elindult,még mindig beszélt én meg a falat kapartam :)
2014. jan. 22. 17:42
 15/31 anonim ***** válasza:
10: Majd helyettesítlek ezekben az estekben!:D:D
2014. jan. 22. 17:43
 16/31 anonim ***** válasza:

De konkrétan mit csinálnak, ami ilyen zavarba ejtő?

Szerintem hétvégén, amikor bulik vannak, sokan hülyéskednek, énekelgetnek, poénkodnak az utcákon. Én ezen nem akadok fenn, mosolygok rajta és kész. De én is volt, hogy énekeltem az ismerőseimmel az utcán.

Persze az ittas kötekedés, beszólogatás más.

2014. jan. 22. 17:43
 17/31 A kérdező kommentje:
15: Amerikában élünk, de ha egyszer erre tévednél, csatlakozz hozzánk! ;D
2014. jan. 22. 17:45
 18/31 anonim ***** válasza:

17: Jó, és hol?:))

Milyen származású a férjed?

2014. jan. 22. 17:47
 19/31 A kérdező kommentje:

Például moziban nagyon hangosan nevetnek, vagy kommentálják a filmet. Vagy amikor Halloweenkor voltunk egy ilyen fear-parkban, a kísértetházba csoportosan kellett mennünk. Ott is huhogtak, vagy a falat kaparták, de ez még nem is lenne baj. Igaziból a bajom inkább az, hogy tényleg hangosak. Mert én is benne vagyok a baromságokban, szóval ne úgy képzeljünk el engem, mint valami koravén karótnyelt szórakozni képtelen csajt :P

Csak alapjáraton azon szeretnék változtatni, hogy ne érdekeljen az ilyesmi, hogyan győzzem le azt, hogy zavarban vagyok. :)

2014. jan. 22. 17:51
 20/31 A kérdező kommentje:
A férjem amerikai, és MA. (Massachusetts). :))
2014. jan. 22. 17:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!