Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van bármilyen idegesítő, bosszantó, zavarba ejtő tulajdonsága vagy szokása a házastársadnak/élettársadnak/párodnak?
Egyaránt kíváncsi vagyok a férfiak és nők véleményére is.
Hozott-e már kínos, extrém esetben akár megalázó helyzetbe?
Ha igen, mi volt az? (Nem kötelező leírni). Hogy kezeltétek a helyzetet, vagy esetleg beszéltetek róla, hogy ezen változtatni kellene?
Előre is köszönöm a válaszokat!
(Ui.: nem indiszkrét szeretnék lenni, csak én elég hülyén viselem az ilyen helyzeteket, és arra lennék kíváncsi, más hogy oldja meg, stb.)
Hát mert ez a vérben van, a kulturáltság jellege.
Amerika 2-300 éves ország, kevés benne az olyan ember, aki már legalább 3-4. generációs amerikai, és még akkor is számon tartják, hogy honnan származnak...
Nincs szerintem semmi zavarba ejtő vagy szégyellni való azokban, amiket leírtál. Főleg, ha mások, akik körülöttetek vannak, nem szólnak nekik, másokat nem zavar, akkor téged sem kéne.
Valószínűleg te visszafogottabb vagy, mint ők. Engedd el magad és hülyéskedj te is velük :)
Hát úgylegyen! ;) Akkor megemberelem magam :D
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!