Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Van olyan szokása a házastársa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan szokása a házastársadnak/párodnak, ami téged halálra idegesít és amit azóta szerzett, mióta együtt vagytok?

Figyelt kérdés

Az én párom állandóan fütyörészik kb. 2 éve (9 éve élünk együtt) és most már eljutottam oda, hogy hülyét kapok tőle! Még ha jókedvében fütyörészne, akkor oké, de ez sajnos nem így van, ő képes rá bármikor, már reggel 6-kor is, felkelés után azonnal!

Néha viccesen szólok neki miatta, de nem akarok ezen problémázni, annyira nevetséges és pitiáner dolog amúgy :)

Nem tudom, mekkora beleszólási "jogom" van egyáltalán, hiszen nem akarom őt korlátozni, de azért tényleg rohadt idegesítő, amikor hajnalban már elkezd fütyülni mellettem úgy, hogy még a szemét is alig nyitotta ki :)

Amúgy az normális érzés, hogy ennyire idegesít egy tulajdonsága annak, akit szeretek? Vagy akkor nem is szeretem igazán? :)

Nálatok van ilyen?

2014. jan. 24. 18:44
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Próbálok toleránsabb lenni, mert biztosan nekem is van (több) idegesítő tulajdonságom, amiért ő nem szól :)

2014. jan. 25. 14:46
 12/14 anonim ***** válasza:
Folyton elfelejt mindent és késik. Ha azt mondja, hogy 13 órára nálad leszek, akkor tudom, hogy 14 előtt hiába várom. Ma is megígérte, hogy áthoz valamit és mielőtt ideért, akkor közölte telefonon, hogy mégsem hozza, mert elfelejtette eltenni. Néha úgy érzem, nem lehet rá számítani :-(
2014. jan. 25. 15:00
 13/14 anonim ***** válasza:

5. Ezen jót nevettem! Főleg mert az én férjem a tiéd tökéletes ellentéte. Ha kérdezek valamit! Leggyakrabban meg sem hallja! Ha néha válaszol akkor is egy két szóban! De az a legjobb amikor mást beszél mint Bodó! Pl. Én: Bemegyünk a tescoba ? Akciós a pampers pelenka! Ő: Lecseréltem a kocsin az ablaktörlő gumit.

Néha már cuki és jót nevetünk miután felhívom a figyelmét, hogy mit mondtam és mit mondott. :)

2014. jan. 25. 20:59
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem egy korosztaly vagyunk a ferjemmel es mas orszagbol szarmazunk.. ha kerdezek valamit pl hogy hogy van a testvere akkor elkezdi mondani hogy tegnap mikor beszeltek telefonon az occse epp xy-nal volt az irodaban..es elkezd beszelni nekem xy-rol hogy hogy hivjak a szuleit..kik voltak az osztalytarsai es ki a felesege..mikor hazasodtak ossze es hany gyerekuk van.. annyira idegesito..ha raszolok eszre veszi magat es nevet..de legtobbszor annyira belemellyed a tortenetbe hogy nincs alkalmam leallitani:)

a masik hogy mindent a mosogatoba dob..mindig el van mosogatva es o meg pl krumplihejjat odadobja..szalami elfogyott??sebaj a vakumcsomagolasnak a mosogatotalcaban jo helye lesz..a papirtorlo meg a kenyermorzsa mellett.. botrany komolyan mondom mert nagyon tiszta pedans ember..de errol nem tud leszoktatni..pedig a kuka a mosogato alatt van:))

2014. jan. 25. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!