Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan szokása a házastársadnak/párodnak, ami téged halálra idegesít és amit azóta szerzett, mióta együtt vagytok?
Az én párom állandóan fütyörészik kb. 2 éve (9 éve élünk együtt) és most már eljutottam oda, hogy hülyét kapok tőle! Még ha jókedvében fütyörészne, akkor oké, de ez sajnos nem így van, ő képes rá bármikor, már reggel 6-kor is, felkelés után azonnal!
Néha viccesen szólok neki miatta, de nem akarok ezen problémázni, annyira nevetséges és pitiáner dolog amúgy :)
Nem tudom, mekkora beleszólási "jogom" van egyáltalán, hiszen nem akarom őt korlátozni, de azért tényleg rohadt idegesítő, amikor hajnalban már elkezd fütyülni mellettem úgy, hogy még a szemét is alig nyitotta ki :)
Amúgy az normális érzés, hogy ennyire idegesít egy tulajdonsága annak, akit szeretek? Vagy akkor nem is szeretem igazán? :)
Nálatok van ilyen?
Köszönöm a válaszokat! :)
Próbálok toleránsabb lenni, mert biztosan nekem is van (több) idegesítő tulajdonságom, amiért ő nem szól :)
5. Ezen jót nevettem! Főleg mert az én férjem a tiéd tökéletes ellentéte. Ha kérdezek valamit! Leggyakrabban meg sem hallja! Ha néha válaszol akkor is egy két szóban! De az a legjobb amikor mást beszél mint Bodó! Pl. Én: Bemegyünk a tescoba ? Akciós a pampers pelenka! Ő: Lecseréltem a kocsin az ablaktörlő gumit.
Néha már cuki és jót nevetünk miután felhívom a figyelmét, hogy mit mondtam és mit mondott. :)
Nem egy korosztaly vagyunk a ferjemmel es mas orszagbol szarmazunk.. ha kerdezek valamit pl hogy hogy van a testvere akkor elkezdi mondani hogy tegnap mikor beszeltek telefonon az occse epp xy-nal volt az irodaban..es elkezd beszelni nekem xy-rol hogy hogy hivjak a szuleit..kik voltak az osztalytarsai es ki a felesege..mikor hazasodtak ossze es hany gyerekuk van.. annyira idegesito..ha raszolok eszre veszi magat es nevet..de legtobbszor annyira belemellyed a tortenetbe hogy nincs alkalmam leallitani:)
a masik hogy mindent a mosogatoba dob..mindig el van mosogatva es o meg pl krumplihejjat odadobja..szalami elfogyott??sebaj a vakumcsomagolasnak a mosogatotalcaban jo helye lesz..a papirtorlo meg a kenyermorzsa mellett.. botrany komolyan mondom mert nagyon tiszta pedans ember..de errol nem tud leszoktatni..pedig a kuka a mosogato alatt van:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!