Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasok! Együtt élők! Ti bevállalnátok olyan munkát, ami miatt szó szerint csak szombat - vasárnap látnátok a házastársatokat, párotokat?
3,5 éve vagyunk együtt, 2 éve házasok. Nem élünk luxusban, de mindenre futja ami kell.
Én részmunkaidőben dolgozom 30 e. Ft-ért, mert csak ezt a munkát találtam. Ha viszont otthagyom a másikért, ide már nem fognak visszavenni. És mi van akkor, ha az új helyről kidobnak? Manapság már bárkit bármiért kirúgnak...Akkor még annyi pénz sem lesz, mint most.
A férjem 100e ft-ot keres havonta. Az ő fizetéséből élünk meg, az enyém megy megtakarításba, hogy félretett pénzünk is legyen.
Szóval gyakorlatilag nem szorulunk rá, de legalább én is kereshetnék említésre méltó összeget. Mert rossz nekem, hogy ő keres többet, és csak abból élünk:(....
A férjem nagyon nem szeretné ha elvállalnám.
Ti mit gondoltok? Bevállalnátok? Életkort is írjatok.
Van, akinek való ez a fajta életmód és van, akinek nem. Nekem nem menne, így nem is vállalnám és a férjem sem. Szükségünk van rá, hogy együtt legyünk a családdal napi pár órát. Ha a férjed nagyon nem szeretné, akkor szerintem neki sem való. Lehet, hogy az anyagi helyzetetek javulna valamelyest, de elhidegüléshez vezethet a sok távollét. Más megoldás nem kerülhet mostanság kilátásba munka terén....?
37/N
Egyenlőre csak ez adódott, mint lehetőség, mert az ismerősöm munkája igazából, de ott akarja hagyni, mert nem bírja.
Keresek én, de egyenlőre nincs most más. Vagy a biztos 30 ezer, vagy elvállalom a munkát, és akkor lehet, hogy gondolnak egyet és kirúgnak mondjuk 1 hónap múlva, akkor viszont semmi sem lesz, és még keveset is találkoznánk:(
Csak ketten vagyunk.
30 ezer a nagy bevásárlás,
plusz hetente 4000 a kisebb dolgokra mint kenyér pl.
A rezsi nyáron 10-15 ezer, tavasszal és ősszel 25 ezer, télen 30.
A férjemnek van két biztosítása, illetve az én tbm, ez havi 15 ezer összesen.
Illetve a férjem 5 ezret költ utazásra.
Kb ennyi a kiadásunk.
Ha barátokkal szórakozni megyünk, az ritkán kerül pénzbe.
Évente 2 évfordulót ünneplünk, ezek pénzesek. Néha veszünk könyveket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!