Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasok! Együtt élők! Ti bevállalnátok olyan munkát, ami miatt szó szerint csak szombat - vasárnap látnátok a házastársatokat, párotokat?
3,5 éve vagyunk együtt, 2 éve házasok. Nem élünk luxusban, de mindenre futja ami kell.
Én részmunkaidőben dolgozom 30 e. Ft-ért, mert csak ezt a munkát találtam. Ha viszont otthagyom a másikért, ide már nem fognak visszavenni. És mi van akkor, ha az új helyről kidobnak? Manapság már bárkit bármiért kirúgnak...Akkor még annyi pénz sem lesz, mint most.
A férjem 100e ft-ot keres havonta. Az ő fizetéséből élünk meg, az enyém megy megtakarításba, hogy félretett pénzünk is legyen.
Szóval gyakorlatilag nem szorulunk rá, de legalább én is kereshetnék említésre méltó összeget. Mert rossz nekem, hogy ő keres többet, és csak abból élünk:(....
A férjem nagyon nem szeretné ha elvállalnám.
Ti mit gondoltok? Bevállalnátok? Életkort is írjatok.
Pesttől 30km-re lakunk, okj-s végzettségeim vannak, simán megkapnék vele valami 80 000 nettós irodai munkát, ennyivel meg is elégednék, de nem vesznek fel mert nincs munkatapasztalatom. Már ha egyáltalán behívnak állásinterjúra. Mert az is ritka.
Szóval, ahol most vagyok 30 ezerért, ez az első munkám. Csak sajna nem jár érte ezen kívül semmi.
Köszönöm szépen mindenkinek a választ. Hasznosak voltak.
Ha jó a busz/vonatközlekedés akkor próbálkozz pesten mindenképpen, 30 km nem egy nagy táv, én is 25-öt vezetek csak oda naponta. Pesten pedig egy átlag irodai munkáért 120-at fizetnek, nem 80-at. De próbálkozhatsz más jellegű munkákkal is ideiglenesen, pl. recepciós, pénztáros, stb., ilyenekhez sokszor nem kell végzettség vagy tapasztalat sem, legalábbis én dolgoztam mindkettőt Pesten végzettség nélkül is, és nem 80-at fizettek...
De vállalhatsz akár takarítást vagy gyerekvigyázást is, hirdetheted magadat, ragaszthatsz ki cetliket vagy akár az interneten is próbálkozhatsz.
Mennyit keresnél vele? Ha jelentősen többet, akkor én megkockáztatnám, és ugyanúgy betenném a megtakarításba.
Nálunk is most hasonló a helyzet, a párom reggel f6-este f6 között dolgozik hétfőtől péntekig, én reggel f9-este f11 között, hétfőtől szombatig. Mire hazaérek, ő már alszik, amikor ő felkel, én még alszom. Bár tény, hogy nagyjából együtt alszunk, de túl sokat nem látjuk egymást.
Viszont így megengedhetjük magunknak, hogy munka után már ne csináljunk semmit (főzni szinte sose szoktunk, takarítani meg ilyen életmód mellett nem sokat kell :) ), és az egy szabadnapunkat azzal töltsük, amivel jólesik. Nem okoz gondot kifizetni egy mozi- vagy operajegyet, és ha bulizhatnékunk támad, akkor se kell az italakciókat figyelni, elég csak azt, hogy mihez volna kedvünk. Mindemellett pedig tudunk félretenni is.
Azért is kockáztatnám meg, mert igazi kockázat nincs is. Ha kirúgnak, akkor is meg tudtok élni ugyanúgy, mint eddig, és kereshetsz új munkát. Szerintem butaság leragadni egy 30 ezer forintos félállásnál. Első körön elvállalnám ezt, aztán nézelődnék tovább, ha éjszaka dolgozol, akkor reggel vagy délután tudsz interjúzni, és amint találsz jobbat, válthatsz. És addig is lesz némi pénzetek.
Szia !
2 érdemleges nézőpontom lenne !
1:A pénz nem számít,ha boldogok vagytok.Élettársammal 5 éve vagyunk együtt,volt hogy hónapokig szinte kenyérre sem volt,volt hogy csak én dolgoztam,volt hogy csak Ő,de mindig kijöttünk,és soha nem volt vita a pénz miatt.Szóval egyik oldalam azt mondja hogy ne vállald,mert felesleges.
A másik viszont,hogy ha azon el tud hidegülni egy kapcsolat,hogy csak heti 2 napot vagytok együtt,akkor az nem igazi kapcsolat.Ha mindketten feltétel nélkül szeretitek egymást,akkor ez nem is kérdés.Csináld ezt 1 évig max,kicsit bővül így a tartalék,utána pedig keresel olyan melót,hogy többet lehessetek együtt.Szerintem ki lehet azt az 1 évet húzni,viszont könnyebb lesz egyről a kettőre jutni :) 24/F
13: A Te főnököd pl. mért nem osztja ketté a munkakörödet, két emberre, akik fele annyi időben dolgoznak fejenként, mint most Te?
Kérdezted őt már erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!