Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan beszéljem le a férjemet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan beszéljem le a férjemet arról, hogy a kisfiunkat is elvigye a haverjaival szervezett hétvégére?

Figyelt kérdés

A Velencei tóhoz mennek, sütögetős, iszogatós buli lesz. A férjem most a fejébe vette, hogy viszi a fiunkat is.

Én ezt nagyon rossz ötletnek tartom és szeretném valahogy lebeszélni róla mielőtt kereken megtiltanám neki.

Hogyan kezdjek hozzá, ha a "vagy nem tudnál odafigyelni rá vagy nem tudnál bulizni" indok hatástalan volt?

2014. júl. 2. 11:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
59%

Esetleg kompromisszum? Vigye le első nap reggel, amíg még csak strandolnak sütögetnek. Aztán délután te elmész a gyerekért, amikor elkezdenek jobban italozni.

Azért csaknem reggel 8tól fognak csontrészegen randalírozni.

2014. júl. 2. 11:43
 12/21 anonim ***** válasza:
34%

Ha feltételezed a pasidról, hogy előfordulna vele a horgászos dolog, akkor valami nagyon nincs rendben veletek :D

Én a férjed helyében nagyon meg lennék sértődve.

És nem csak viccből.

2014. júl. 2. 11:44
 13/21 A kérdező kommentje:

A férjem amúgy nem szokott inni, nem is bírja annyira, de ilyenkor el szokta engedni magát.

Péntek dálután mennek és onnantól iszogatnak, sütögetnek, strandolnak stb., hétfőn jönnének haza.

2014. júl. 2. 11:48
 14/21 anonim ***** válasza:
83%
4 éves gyereket nagyon hülye ötlet lenne magával vinni egy pasi piálós bulira. Menj le velük te is első nap. A gyerek tud fürdeni, strandolni, aztán ti este hazajöttök.
2014. júl. 2. 11:48
 15/21 anonim ***** válasza:
62%
Szombaton utána vinném egy napra esetleg úgy, hogy közben én csavargok. Aztán este meg érte mennék.
2014. júl. 2. 12:18
 16/21 anonim ***** válasza:
14%
Szerintem is vigye el, legyen pasi társaságban, kicsiként is fontos, hogy ezt lássa, aztán mielőtt durvul a buli, menj érte. Ez szerintem használható ötlet. És kompromisszumos is. Az meg, hogy elmegy a férjed a haverjaival, szerintem egy igenis jól működő kapcsolatra utal, ami bizalomra épül. Nem másztok egymás agyára, és nem vagytok összenőve, van néha külön program is. Ez egészséges, legalábbis annak kellene lennie. Így tovább! :)
2014. júl. 2. 13:59
 17/21 anonim ***** válasza:
62%

Én nem is értem,hogy minek akarja magával vinni,de komolyan:D Egy 4 éves kisgyerek mellett vízközelben igencsak készenlétben kell lenni. Elhiszem,hogy jó apuka és igyekezne figyelni rá,de akkor vagy nem is érezné jól magát,mert folyamatosan a gyerekre figyel,vagy pedig a kisfiú unná magát halálra,neadjisten baja esne. Persze,jót tesz a férfitársaság a kis tökösnek,de nem lehetne kicsit lightosabb programmal kezdeni? Apukám is elviszi néha a 9 éves öcsémet "kanbulizni"(1-2 munkatársával elmennek billiárdozni,öcsi is játszik és ihat 1 alkoholmentes sört:D).

Első nap vigyétek le együtt a kicsit,strandoljatok,aztán este hazajöttök,apuka meg marad dorbézolni. Egyedül gyerekként szarrá unná magát ott.

2014. júl. 2. 14:22
 18/21 anonim ***** válasza:
28%

És a haverok is tudnak róla, hogy vinni akarja? Lehet, hogy nem ugrálnának örömükben, hogy egy gyerekre is vigyázni kell.

Ha ez nem gond, akkor a kompromisszumos megoldás kielégítőnek tűnik.

2014. júl. 2. 15:03
 19/21 anonim ***** válasza:

"Igen, a horgászos tragédiára már én is felhívtam a figyelmét, de csak legyintett, hogy úgysem inna annyit és sokan lennének akik figyelnének rá (9-en mennek + akik ott csatlakoznak)."

Ezt írtad, de ez több helyen is sántít, ha ott van velem a kicsi gyerek, nem iszom, semmit, mert bármi adódhat, akár vezetni kell v. csak simán észnél lenni, a másik dolog ne más figyeljen a gyerekre, ha ott az apja, és nem is várható el senkitől!!!

2014. júl. 3. 20:41
 20/21 anonim ***** válasza:
44%
nem engedném. gondolj csak arra a kisfiúra akivel a piás apja vízbe ugrott és mindkettő meghalt. amúgy nem értem ezt a lebeszélés dolgot. közlöd vele h szó se lehet róla és kész! basszus te vagy az anya az a feladatod h megvédd a gyereked. ez egy olyan szitu ahol van valós veszély. talán 10 év mulva elmehet
2014. júl. 3. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!