Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan beszéljem le a férjemet arról, hogy a kisfiunkat is elvigye a haverjaival szervezett hétvégére?
A Velencei tóhoz mennek, sütögetős, iszogatós buli lesz. A férjem most a fejébe vette, hogy viszi a fiunkat is.
Én ezt nagyon rossz ötletnek tartom és szeretném valahogy lebeszélni róla mielőtt kereken megtiltanám neki.
Hogyan kezdjek hozzá, ha a "vagy nem tudnál odafigyelni rá vagy nem tudnál bulizni" indok hatástalan volt?
Esetleg kompromisszum? Vigye le első nap reggel, amíg még csak strandolnak sütögetnek. Aztán délután te elmész a gyerekért, amikor elkezdenek jobban italozni.
Azért csaknem reggel 8tól fognak csontrészegen randalírozni.
Ha feltételezed a pasidról, hogy előfordulna vele a horgászos dolog, akkor valami nagyon nincs rendben veletek :D
Én a férjed helyében nagyon meg lennék sértődve.
És nem csak viccből.
A férjem amúgy nem szokott inni, nem is bírja annyira, de ilyenkor el szokta engedni magát.
Péntek dálután mennek és onnantól iszogatnak, sütögetnek, strandolnak stb., hétfőn jönnének haza.
Én nem is értem,hogy minek akarja magával vinni,de komolyan:D Egy 4 éves kisgyerek mellett vízközelben igencsak készenlétben kell lenni. Elhiszem,hogy jó apuka és igyekezne figyelni rá,de akkor vagy nem is érezné jól magát,mert folyamatosan a gyerekre figyel,vagy pedig a kisfiú unná magát halálra,neadjisten baja esne. Persze,jót tesz a férfitársaság a kis tökösnek,de nem lehetne kicsit lightosabb programmal kezdeni? Apukám is elviszi néha a 9 éves öcsémet "kanbulizni"(1-2 munkatársával elmennek billiárdozni,öcsi is játszik és ihat 1 alkoholmentes sört:D).
Első nap vigyétek le együtt a kicsit,strandoljatok,aztán este hazajöttök,apuka meg marad dorbézolni. Egyedül gyerekként szarrá unná magát ott.
És a haverok is tudnak róla, hogy vinni akarja? Lehet, hogy nem ugrálnának örömükben, hogy egy gyerekre is vigyázni kell.
Ha ez nem gond, akkor a kompromisszumos megoldás kielégítőnek tűnik.
"Igen, a horgászos tragédiára már én is felhívtam a figyelmét, de csak legyintett, hogy úgysem inna annyit és sokan lennének akik figyelnének rá (9-en mennek + akik ott csatlakoznak)."
Ezt írtad, de ez több helyen is sántít, ha ott van velem a kicsi gyerek, nem iszom, semmit, mert bármi adódhat, akár vezetni kell v. csak simán észnél lenni, a másik dolog ne más figyeljen a gyerekre, ha ott az apja, és nem is várható el senkitől!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!