Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan beszéljem rá a férjemet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan beszéljem rá a férjemet hogy megvehessük nekem ezt?

Figyelt kérdés

Nos, igen érdekes kérésem van.

A tv reklámozott egy felmosó szettet.

Lehet ti is láttátok, pedállal kell nyomni és ki"centrifugálja" a felmosó ruhát.

Nagyon szeretném, igaz picit drága, de ahogy a tv-ben is mutatták rá állt a férfi a vödörre és nem ment szét alatta.

Igaz mondtam a férjemnek, de azt mondta felesleges, van itthon kettő, minek egy harmadik stb.

De én nagyon vágyom rá, tetszik is, jónak is találom. Igaz picit drága de szerintem egyszer kell érte kiadni. HOgyan beszéljem rá???

Egyébként 10.000ftba kerül, és adnak hozzá pót fejet, lehet mosni is nem tudom már hányszor.

2014. júl. 12. 10:29
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
63%
Kérdező te hány éves vagy?
2014. júl. 12. 10:32
 2/28 anonim ***** válasza:
76%
én ezt azért tartom "hülyeségnek" mert azért elkérnek 10 ezret hogy egy pedálra rálépsz és kicentrifugálja a vizet, közben az olcsó felmosót is ki lehet csavarni, az is egy mozdulat! Nekem nem esik nehezemre! A férjed valószínűleg ugyanezt gondolja! miért kell erőszakoskodni??
2014. júl. 12. 10:36
 3/28 anonim ***** válasza:
78%
Te még hiszel a reklámoknak???
 4/28 anonim ***** válasza:
83%

Igy: Nekem ez tetszik, akarom, ki akarom probalni, megveszem." Kesz.

De azert probald ki az uzletbe. A reklamban, meg ahogy otthon dolgozik, egesz mas.

5/28 anonim ***** válasza:
82%
:) de aranyos kérés-kérdés. Nem lesz a közeljövőben valamilyen ünneped? névnap/születésnap? Arra kérjed:)
2014. júl. 12. 10:37
 6/28 anonim ***** válasza:
45%
Dörgölőzzél, nyalakodjál, mint a kiscica. Nálam be szokott jönni.
2014. júl. 12. 10:40
 7/28 anonim ***** válasza:
26%
Vedd meg a fizudbol. Jaaa hogy nem viszel haza penzt? Gaz..
2014. júl. 12. 10:41
 8/28 anonim ***** válasza:
68%

7.:

Vagy csak közös kasszán vannak, és megbeszélik mire költsenek.

2014. júl. 12. 10:50
 9/28 anonim ***** válasza:
69%

Na szep is! Dorgolozzon, nyalakodjon mint egy macska egy rohadt felmosorongyert?!

Nem szeretnek egy felmosorongyot szulinapra, nevnapra, karacsonyra, husvetra, stb. Ha ferjem ezt hozna repulne a vacakjaval.

2014. júl. 12. 10:55
 10/28 anonim ***** válasza:
88%

Ez igen is jó felmosó...Nekem is van.Viszont gyorsan elhasználódik....

Hogy beszéljem rá???

Hát n´lunk ilyen nincs.Ha valami kell megveszem.

2014. júl. 12. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!