Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan beszéljem le a 80 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan beszéljem le a 80 éves apámat hogy újraházasodjon?

Figyelt kérdés

2013. nov. 20. 17:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem okoskodnék, de 80 évesen én semmiről nem beszélném le, ami boldoggá teszi...
2013. nov. 20. 17:04
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért akarod lebeszélni?
2013. nov. 20. 17:07
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Elmondhatod neki a véleményed, ő meg vagy figyelembe veszi vagy nem. De az ő élete, ő dönt.
2013. nov. 20. 17:10
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem miért akarod lebeszélni. Mi baja lehet abból, hogy 80 évesen újraházasodik. Így lesz még egyel több gyönyörű napja az életében. Tényleg nem értem, miért akarod lebeszélni?
2013. nov. 20. 17:11
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Elég egyértelmű: félti az örökségét. :D

A házasságról valóban nem kell lebeszélni, de azt esetleg felvetheted, hogy előtte legyen vagyonszerződés vagy végrendelkezzen. Bár ha az öreglány is hasonló korú, akkor nem valószínű, hogy nagy gondot fog okozni a haszonélvezeti joga. :D

2013. nov. 20. 17:13
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, evidens: sehogy. Inkább örülj neki, hogy 80 évesen még vannak tervei és vágyai...
2013. nov. 20. 17:41
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

#5 "Elég egyértelmű: félti az örökségét. :D"

Na ya... pedig örökség azután van, ha valaki meghal... addig nincs örökség, hanem a Kérdező apjának van saját tulajdona, ami tulajdon felett szabadon rendelkezik... ha úgy tartja a kedve, holnap pénzzé teszi, és eltőzsdézi, vagy akármi...

Szerintem kevés undorítóbb van annál, mint amikor egy élő ember tulajdonára már olyan szemmel néz a rokon, hogy "az az én örökségem", holott valójában köze sincs hozzá.

2013. nov. 20. 17:52
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne beszéld le, ha csak nem haszonházasságból verik át. De hagyjad, hogy 80 évesen élje az életét :D
2013. nov. 20. 22:11
 9/14 anonim ***** válasza:
Ne beszéld le, azt csinál, amit akar, ha nincs gyámság alatt. A lebeszéléssel sokat rontanál a kettőtök kapcsolatán, megérné?
2013. nov. 21. 09:19
 10/14 anonim ***** válasza:
Nos, miért beszélnéd le? Ez elég fontos info. Amúgy ilyesmiről szerintem nyomós indokkal is nehéz valakit lebeszélni...
2013. nov. 21. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!