Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan beszéljem le a páromat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan beszéljem le a páromat arról, hogy orvoshoz vigyen?

Figyelt kérdés

Tegnap úgy belenyilalt a szivembe, hogy a kezemben lévő poharat is elejtettem. Erre a párom el akar vinni orvoshoz, mondtam neki, hogy nem megyek de csak akaratoskodik. Miért csinál ebből ekkora ügyet?

Tavaly voltam dokinál akkor szívzörejen kívűl semmit nem észlelt.

2013. okt. 28. 09:05
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
93%
Sehogyan. Menj el orvoshoz.
2013. okt. 28. 09:07
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki, hogy aggódik érted! Menj el orvoshoz. Ha valóban nics baj akkor megnyugszik, ha pedig mégis van valami probléma, akkor minél előbb kezelni kell.
2013. okt. 28. 09:09
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Menj el orvoshoz. Most miből telik az?!?

Ártani nem árt.

2013. okt. 28. 09:10
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor mindig gondold el a helyzetet forditott esetben is. Ha a pároddal történne bármi te is segiteni szeretnél rajta, ez teljesen normális dolog. Örülj neki, hogy foglalkozik veled és fontos vagy neki.
2013. okt. 28. 09:15
 5/20 anonim ***** válasza:
97%

"Kedvesem, megertem, hogy aggodsz ertem, de az a helyzet, hogy en fel akarok fordulni. Hiszen, egyertelmu, hogy az a szivnyilalas, amimiatt a poharat is elejtem, nem jatek, akar lehet egy csendes szivroham jele is, de en akkor sem szeretnek orvoshoz menni. Nekem ertelmesebb gondolatnak tettszik, hogy meghaljak. De hogy ne hidd, hogy felelotlen vagyok, nezd, itt a vegrendeletem, mar megirtam."

(Ironia)

Vagyis, ha egy pici eszed is van, akkor sehogy...

2013. okt. 28. 09:21
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Mert aggódik érted. És neked miért fáj elmenni? A te érdeked, illetve meg is nyugtathatod őt, ha semmi gond nincs.
2013. okt. 28. 09:24
 7/20 Shai-Hulud ***** válasza:
100%

Szerintem is jobb, ha orvoshoz mész, amíg tudsz menni.

Lehet, hogy a következő nyilallás után már csak az orvost hívják hozzád, és szerencséd lesz, ha idejében odaér.

Nem egyszerűbb megnézetni magad? Legfeljebb azt mondják, hogy örülj, mert semmi bajod, és így mindenki megnyugszik.

Ha pedig esetleg mégis valami probléma van, akkor jobb azt minél hamarabb észre venni.

2013. okt. 28. 09:33
 8/20 Shai-Hulud ***** válasza:
60%

Azt hiszem, sokak véleményét foglalom össze:

SZÁDAT BEFOGOD, ÉS HÚZOL A DOKIHOZ, AMÍG JÓL VAN DOLGOD! ÖRÜLJ INKÁBB, HOGY VAN AKI AGGÓDIK ÉRTED, AMIT MEG SEM ÉRDEMELSZ, TE FELELŐTLEN ALAK!

2013. okt. 28. 09:36
 9/20 A kérdező kommentje:
Tavaly is volt már ilyen és az orvos azt mondta, hogy szívzörejem van és nem lehet vele semmit sem csinálni.
2013. okt. 28. 09:41
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy panikbeteg, vagy depresszios vagy. Nekem is igy kezdodott... nyilalassal. Elobb aprocskak, aztan egyre erosebbek. Volt, hogy sirtam a fajdalomtol, meg a felelemtol. Mondjuk en orvoshoz mentem az elso komolyabb utan....
2013. okt. 28. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!