Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kívánom a szexet, szinte rosszúl vagyok ha le kell a férjemmel feküdnöm. Nem tudom mitől lehet ez, orvoshoz nem merek menni. Szerintetek mi lesz ennek a vége? Válni nem akarok.
Hány éves?
Csak mert én a menopauzára tippelnék ha már benne vagy a korban.
Szerintem a dolognak lelki okai vannak. Menj el egy pszichológushoz kezdetnek, aztán ő megmonja hogyan tovább.
Ne szégyelld, miért akarod fenntartani ezt az állapotot, ha lehetne jobb is?
Nálam is ez volt. A volt férjemet nagyon szerettem, éppen mint a bátyámat, aki viszont ügyet sem vetett rám. Ezért a férjemre egy idő után úgy tekintettem a lelkemmel, mint a bátyámra. Amíg a gyerekprogram ment, kibírtam a szexet, mert felülírta a gyerekek utáni vágy, de utána leblokkoltam. Tehettem bármit, mehettem akármilyen orvoshoz, nem használt. Sajnos elváltunk, de barátok maradtunk.
Most jó a párkapcsolatom, tökéletes a szex. Hát ez van.
Biztos lepontoztok, pedig tényeket írok:
A nők az ovuláció/tüszőrepedés idején "kívánósak". Máskor, csak hangulati szexről beszélhetünk, amelynek vágya az idő múlásával megkopik (természetes biológiai, kémiai folyamat).
Lehet ezek ellen harcolni, lehet erőltetni, de jobb, ha nem bántjuk saját magunkat, hogy a szexi vadmacskából, bölcs nagymacskává értünk.
Talán más nem lesz rosszul, ha le kell feküdni a férjeddel...ez lesz a vége!
És nem az a bajom veled, hogy nem kívánod a szexet, hanem hogy semmit nem teszel érte, hogy megoldódjon a helyzeted, mert te " félsz" orvoshoz menni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!